Pixel Watch Google dilaporkan akan mempunyai rangkaian tali seperti Apple

Mana-mana jam pintar moden yang bernilai garamnya disertakan dengan tali yang boleh ditukar. Jadi tidak menghairankan bahawa Google dilaporkan sedang mengusahakan beberapa pilihan tali untuk Pixel Watch yang akan datang. mengikut 9to5Googlesyarikat itu membuat sekurang-kurangnya tujuh tali — termasuk satu dipamerkan semasa ucaptama I/O — apabila jam tangan pintar dilancarkan pada musim luruh ini.

Setakat ini, 9to5Google melaporkan bahawa Google sedang mengusahakan jalur mesh gaya Milan, dua jenis jalur kulit, gelang paut, jalur kain dan jalur silikon. Ia juga dikatakan berfungsi pada pilihan yang boleh diregangkan yang mengingatkan Apple Loop Solo. Jika kedengarannya seperti Google mengeluarkan beberapa halaman daripada buku main Apple, memang betul. Kami masih tidak mengetahui sebahagian besar spesifikasi Pixel Watch, tetapi daripada apa yang kami tahu, jelas bahawa Google cuba untuk menggunakan Apple Watch secara langsung. Menawarkan pilihan tali yang serupa memainkan peranan dalam strategi itu.

Jam tangan — sama ada analog atau pintar — adalah ekspresi gaya peribadi. Melainkan Google memberikan pilihan yang luas kepada pengguna, Pixel Watch tidak akan menjangkau khalayak yang lebih luas. Perkara yang paling selamat ialah Google menggunakan tali 20-22mm standard. Itu sekurang-kurangnya akan mengurangkan beban Google sendiri dan menawarkan pelanggan berpuluh-puluh pilihan bergaya yang boleh digunakan dengan jam tangan mekanikal atau analog juga.

Adakah ini Jam Tangan Pixel atau salah satu daripada beberapa jam tangan pintar lain yang kelihatan sama? (Ia adalah Pixel Watch)
Imej: Google

Ia tidak melakukan itu, walaupun. Seperti yang kita lihat dalam kekili mendesis di Google I/O, ia memilih tali proprietarinya sendiri. Jadi sama ada Google agak yakin dengan reka bentuk yang dikemukakannya… atau kita akan melihat beberapa kumpulan jam tangan pintar yang sangat hodoh atau tidak berinspirasi daripada mereka yang membawa awak yang Sarung Pixel 6.

Pembuat jam tangan pintar – termasuk Apple – secara amnya menciumnya apabila ia berkaitan dengan tali. Walaupun saya menyukai alat ini, sebilangan kecil daripadanya adalah sama menariknya dengan rakan sejawat mereka yang “bodoh”. Fitbit’s Tali kulit Horween? Saya teragak-agak untuk memanggil kulit itu. Tahun 70-an dipanggil, dan mereka mahukan Apple jalur pautan kulit belakang. Saya tidak mahu bercakap tentang raksasa yang merupakan jalur jam pintar berlubang. Tali silikon berfungsi untuk bersenam tetapi sedikit bergaya untuk majlis rasmi.

Saya katakan pemilik Pixel Watch yang arif boleh beralih kepada pembuat aksesori pihak ketiga, tetapi menggunakan tali proprietari bermakna itu tidak dijamin. Jika anda mencari di Amazon, aksesori pihak ketiga untuk produk Google tidak penuh dengan pilihan bergaya. Mungkin kerana tidak sebilangan besar orang membeli peranti Pixel yang mencukupi (belum) untuk menjamin pelaburan. Jika anda menjalankan carian Amazon untuk sarung telefon Pixel, anda akan mendapat kira-kira 7,000 hasil. Mencari sarung iPhone memberi anda lebih 100,000 hasil, manakala sarung telefon Samsung Galaxy memberi anda lebih 80,000. Ia lebih teruk untuk peranti seperti Pixel Buds — 190 hasil kepada lebih 10,000 hasil untuk AirPods. Lebih banyak pilihan yang anda ada, lebih besar kemungkinan pelanggan mencari sesuatu yang sesuai dengan mereka. Apabila terdapat kutipan tipis, anda berakhir dengan pedih mata suka ini.

Akhirnya, prestasi dan Wear OS 3 akan menjadi faktor terbesar dalam menentukan sama ada Pixel Watch adalah “baik”. Yang berkata, cukup ramai orang perlu berfikir, “Ya, saya akan membayar harga premium untuk meletakkannya di pergelangan tangan saya!” untuk itu penting. Oleh itu, mungkin bijak bagi Google untuk memastikan tali yang diletakkannya sekurang-kurangnya sepadan dengan saingannya. Ia hanya memastikan bahawa, sekurang-kurangnya secara visual, Pixel Watch tidak akan mempesonakan kami juga.

We would like to give thanks to the author of this post for this incredible material

Pixel Watch Google dilaporkan akan mempunyai rangkaian tali seperti Apple


You can find our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/