PlayStation Stars melancarkan 29 September di Jepun dan Asia, 5 Oktober di Amerika, dan 13 Oktober di Eropah dan Australia – Gematsu

The PlayStation Program ganjaran Stars akan dilancarkan pada 29 September di Asia, termasuk Jepun, diikuti 5 Oktober di Amerika Utara dan Selatan, dan 13 Oktober di Eropah dan Australia, Hiburan Interaktif Sony diumumkan.

Pengalaman penuh PlayStation Stars boleh diakses melalui Apl PlayStation pada iOS dan Android. Pengguna juga boleh menyertai program ini melalui PlayStation.com. Ia akan dikembangkan kepada peranti konsol pada masa hadapan.

Dapatkan Soalan Lazim penuh di bawah.

Bilakah PlayStation Stars dilancarkan?

Berikut ialah tarikh pelancaran berikut untuk PlayStation Stars:

  • Asia, termasuk Jepun: 29 September (waktu tempatan)
  • Amerika Utara dan Selatan: 5 Oktober (waktu tempatan)
  • Eropah dan Australia: 13 Oktober (waktu tempatan)

Apakah yang saya perlukan untuk menyertai PlayStation Stars? Adakah keahlian PlayStation Plus diperlukan?

PlayStation Stars adalah percuma untuk menyertai. Anda hanya perlu mempunyai akaun dewasa untuk Rangkaian PlayStation dan menerima Syarat Perkhidmatan program. Walaupun anda akan mendapat faedah tertentu untuk menjadi ahli PlayStation Plus, keahlian PlayStation Plus tidak diperlukan untuk menyertai PlayStation Stars.

Bagaimanakah saya boleh mengakses PlayStation Stars?

Pengalaman penuh PlayStation Stars boleh diakses melalui Apl PlayStation pada iOS dan Android. Anda juga boleh menyertai PlayStation Stars melalui playstation.com.

Kami mempunyai rancangan untuk mengembangkan kepada peranti konsol pada masa hadapan.

Bagaimanakah program ini berfungsi?

Dengan PlayStation Stars, anda memperoleh ganjaran dengan melengkapkan pelbagai kempen dan aktiviti. Kempen “Daftar Masuk Bulanan” kami hanya memerlukan anda bermain sebarang permainan untuk menerima ganjaran. Kempen lain akan meminta anda memperoleh trofi tertentu, atau bahkan menjadi antara pemain pertama yang memenangi gelaran blockbuster di negara/rantau mereka. Salah satu kempen pertama kami dipanggil “Hit Play/1994” di mana ahli yang melancarkan permainan dengan betul yang sepadan dengan petunjuk berasaskan lagu menerima koleksi khas.

Kempen dikemas kini dengan kerap jadi semak Apl PlayStation untuk melihat kempen baharu.

Apakah ganjaran yang boleh saya perolehi?

Terdapat dua jenis ganjaran—mata kesetiaan dan koleksi digital. Mata boleh ditebus dalam katalog yang mungkin termasuk dana dompet PSN, koleksi digital eksklusif dan produk PlayStation Store terpilih. Sebagai faedah tambahan, ahli PlayStation Plus yang mendaftar dalam PlayStation Stars secara automatik memperoleh mata untuk pembelian di PlayStation Store.

Koleksi digital dipersembahkan dengan cantik, representasi digital perkara yang digemari peminat PlayStation, termasuk patung watak yang digemari dan ikonik daripada permainan dan bentuk hiburan lain, serta peranti berharga yang memanfaatkan sejarah inovasi Sony. Akan ada koleksi baharu untuk diperoleh secara tetap, koleksi ultra-jarang untuk diusahakan, atau sesuatu yang mengejutkan untuk dikumpulkan hanya untuk keseronokan.

Koleksi digital yang anda peroleh atau peroleh boleh disusun pada kotak paparan dalam Apl PlayStation. Anda juga boleh menetapkan kotak paparan untuk dilihat oleh orang lain, jika anda mahu.

Pada pelancaran, dengan hanya menyertai, semua ahli akan menerima Teleskop Star Gazer. Kami akan mempunyai Punto gondolier dari Pelarian Beruk 2PocketStation, Toro dan Kuro meraikan, dan banyak lagi, sebagai sebahagian daripada koleksi digital pertama yang diperoleh atau diperoleh oleh ahli.

Adakah barang koleksi digital satu-satunya? Bolehkah saya menjual atau memperdagangkan barang koleksi digital saya?

Koleksi digital ini dicipta hanya untuk program kesetiaan kami, dan walaupun ada yang jarang berlaku, ia bukan satu-satunya dan tidak memanfaatkan teknologi blockchain. Mereka tidak boleh dijual semula atau didagangkan. Koleksi digital hanya boleh diperoleh atau diperoleh melalui PlayStation Stars.

Bagaimanakah saya boleh mengetahui betapa jarangnya koleksi digital?

Jarang koleksi digital boleh didapati pada skrin butiran kempen dan halaman butiran koleksi.

Bagaimanakah cara saya menjejak dan menebus mata saya?

Baki mata anda boleh didapati di Apl PlayStation di bawah Profil Pemain / Sejarah Mata Bintang PlayStation anda. Mata boleh digunakan untuk menebus item dalam Katalog Ganjaran anda, yang mungkin termasuk koleksi digital, permainan atau dana dompet PSN digital.

Untuk menebus mata anda, pergi ke Apl PlayStation > Profil Pemain > Bintang Playstation > Katalog Ganjaran.

Apakah faedah yang saya perolehi untuk menjadi ahli PlayStation Plus jika saya menyertai PlayStation Stars?

Keahlian PlayStation Plus tidak diperlukan untuk menyertai PlayStation Stars. Walau bagaimanapun, sebagai ahli PlayStation Plus, jika anda menyertai PlayStation Stars anda boleh memperoleh mata untuk pembelian di PlayStation Store, termasuk setiap pembayaran langganan untuk keahlian PlayStation Plus anda. Sila ambil perhatian bahawa tambah nilai dompet PSN tidak layak untuk memperoleh mata PlayStation Stars.

Apakah tahap status?

PlayStation Stars akan mempunyai empat tahap status yang mencerminkan pencapaian yang anda capai. Ia berdasarkan bilangan trofi bukan biasa yang diperoleh untuk permainan serta pembelian permainan penuh daripada PlayStation Store. Lebih tinggi tahap anda, lebih banyak faedah dan faedah yang anda boleh perolehi.

Berapa lama saya akan kekal pada tahap status saya?

Sebaik sahaja anda mencapai tahap status, anda akan kekal di sana untuk baki tahun kalendar ditambah 13 bulan tambahan. Sebagai contoh, jika anda memperoleh status tahap 2 pada bulan Oktober, status Tahap 2 anda akan kekal sah sepanjang tahun kalendar tersebut dan berterusan selama 13 bulan seterusnya dari 1 Januari tahun berikutnya, hingga 31 Januari tahun berikutnya.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Halaman web PlayStation Stars apabila ia dilancarkan di rantau anda.

We would love to give thanks to the writer of this short article for this outstanding content

PlayStation Stars melancarkan 29 September di Jepun dan Asia, 5 Oktober di Amerika, dan 13 Oktober di Eropah dan Australia – Gematsu


Explore our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/