Projektor Balingan Ultra Pendek Hi-Def Baharu Philips Mempunyai Jejak Kecil yang Mudah

Lemparan ultra pendek Philips Screeneo U4

Manakala syarikat suka Sony dan Epson berusaha untuk membawa projektor berkaliber teater filem gergasi ke dalam rumah, Philips mengambil pendekatan sebaliknya dengan alternatif padat yang mencipta imej besar daripada perkakasan yang lebih kecil, seperti 1080p baharunya Balingan ultra pendek Screeneo U4 itu kelihatan tidak lebih besar daripada kotak kasut.

Jika anda serius untuk menukar secara kekal daripada televisyen kepada projektor di ruang tamu atau teater rumah anda, projektor lontaran pendek ultra adalah penyelesaian yang lebih mudah, kerana tiada risiko sesiapa yang bangun untuk berehat di bilik mandi dan dibutakan oleh cahaya terang. pancaran cahaya yang terpancar dari belakang bilik. Satu kelemahan untuk menggunakan laluan lontaran ultra pendek ialah projektor tersebut biasanya sangat besar dan sangat mahal, tetapi Philips Screeneo U4 tidak begitu.

Dengan berat tiga paun dan berukuran hanya 8.8 inci pada sisi terpanjangnya, Philips mendakwa Screeneo U4 boleh menayangkan imej bersaiz 80 inci dari jarak kira-kira 12 inci dari dinding, atau imej 60 inci dari jarak hanya 7.7 inci. Walau bagaimanapun, salah satu metrik projektor yang paling penting ialah lumen, atau berapa banyak cahaya yang sebenarnya boleh dilemparkan ke dinding atau skrin. Untuk Philips Screeneo U4, itu adalah 400 lumen yang agak mengecewakan, yang bermaksud bahawa untuk tahap kontras dan kecerahan yang baik, anda benar-benar hanya mahu menggunakannya di dalam bilik gelap jika anda berharap untuk mendapatkan imej 60+ inci .

Philips Screeneo U4 | Projektor Balingan Ultra Pendek

Banyak projektor kompak semua-dalam-satu kini dihantar dengan Google TV dan wifi supaya, di luar kotak, mereka boleh mengakses kandungan pada semua platform penstriman utama. Screeneo U4 tidak, malah menggalakkan pengguna memilih dongle penstriman, seperti Chromecast, untuk salah satu daripada dua port HDMI projektor, yang boleh menarik kuasa daripada port USB tunggal yang terletak betul-betul di sebelahnya.

Sepasang pembesar suara 15 watt terbina dalam Screeneo U4, yang merupakan satu lagi kelebihan untuk menggunakan projektor lontaran ultra pendek yang terletak di hadapan bilik, tetapi pengguna juga boleh memilih untuk menyambung fon kepala wayarles atau sepasang pembesar suara wayarles melalui Bluetooth, dengan mengandaikan ia baik-baik saja dengan sedikit ketinggalan antara audio dan perkara yang berlaku pada skrin. Ciri lain termasuk kamera terbina dalam, membolehkan projektor membetulkan fokus secara automatik dan membuat pembetulan batu kunci, dan sumber cahaya LED yang menjanjikan 30,000 jam penggunaan.

Philips akan menggunakan laluan crowdfunding untuk membawa projektor lontaran pendek ultra Screeneo U4 kepada pengguna melalui Indiegogo (amaran crowdfunding yang biasa digunakan di sini, walaupun risikonya adalah minimum memandangkan Philips telah wujud selama 130 tahun) dan ciri terbaiknya adalah tanpa ragu-ragu Diskaun 50% untuk penyokong terawal, yang menjadikan harganya sekitar $630. Ini menjadikan projektor lontaran pendek ultra termurah yang boleh anda beli, dan peningkatan yang menarik dengan andaian anda mendapat diskaun. Dengan harga penuh yang akan melebihi $1,000 selepas penghantaran bermula pada bulan Ogos, anda mungkin ingin memilih projektor dengan lumen yang lebih daripada tawaran Screeneo U4, walaupun anda terpaksa mengorbankan kemudahan fungsi lontaran ultra pendeknya.

We would love to say thanks to the writer of this article for this outstanding web content

Projektor Balingan Ultra Pendek Hi-Def Baharu Philips Mempunyai Jejak Kecil yang Mudah


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/