Rennsport: Semua yang Kami Tahu Setakat ini

Dunia perlumbaan sim akan berkembang tidak lama lagi, sebagai tajuk baharu dengan nama Rennsport dijangka mendarat pada 2023.

Pada asalnya diumumkan pada bulan April, syarikat itu membangun RennsportCompetition Company GmbH, mengadakan sidang kemuncak perlumbaan sim di Munich asalnya untuk mengembangkan dengan tepat apa Rennsport adalah — dan tidak — serta menawarkan peluang kepada personaliti esport untuk merasai sendiri gelaran itu.

Syarikat Persaingan diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif Morris Hebecker. Nama itu mungkin tidak biasa, tetapi Hebecker juga Ketua Pegawai Eksekutif Morphicon, penerbit yang terlibat dalam tajuk termasuk ArmA II pengembangan Kepala anak panah. Sebagai pemaju, CC mempunyai kiraan kakitangan sekitar 45 orang.

Apa Platform Akan Rennsport Sokongan?

Rennsport akan menjadi permainan perlumbaan PC. Walaupun CC tidak secara khusus menolak konsol pada masa ini dan menggambarkannya dalam siaran kerja sebagai “platform x”, hakikatnya banyak perkara yang dirancang untuk Rennsport adalah lebih mudah untuk dicapai pada PC.

Walau bagaimanapun, tajuk itu dibangunkan dengan Enjin Unreal 5. UE5 akan digunakan untuk visual permainan, manakala CC akan menjalankan enjin fizik tersuai di bawahnya, dengan pengaturcara utama Monster Truck Championship Krzysztof Szczech berpindah dari Teyon ke peranan yang sama di CC.

Apakah Tema Rennsport?

Nama itu sendiri — perkataan Jerman untuk “perlumbaan” — tidak menawarkan sebarang petunjuk khusus untuk tema tajuk itu. Walau bagaimanapun, bahan pelancaran awal permainan menggambarkannya sebagai “permainan perlumbaan ultra-realistik”, dan sangat bergantung pada dua kereta lumba GT3: BMW M4 GT3 dan Porsche 911 GT3 R. Itu termasuk video permainan pertama, daripada binaan alpha. :

Walaupun itu mungkin terdengar seperti itu Assetto Corsa Competizione, sidang kemuncak itu juga memperkenalkan kereta ketiga kepada campuran dalam bentuk konsep Mission R Porsche. Itu menunjukkan bahawa perlumbaan GT3 mungkin bukan satu-satunya tumpuan tawaran kenderaan.

Kereta dan Trek?

Seperti yang anda akan lihat di atas, binaan semasa menampilkan litar Hockenheimring. Pembinaan puncak termasuk kursus yang tidak begitu terkenal sebagai litar perlumbaan GT3: Goodwood’s Hillclimb.

Ini mungkin berkaitan dengan fakta bahawa CC merancang untuk menyiarkan Rennsport pelantar di Festival Kelajuan musim panas ini, tetapi ia adalah kursus yang menarik untuk diadakan dalam pelancaran besar-besaran.

Buat masa ini hanya dua model Porsche dan BMW disertakan, tetapi itu hanya dalam binaan Alpha ini. Kami akan mendengar lebih lanjut pada masa akan datang.

Ciri-ciri utama

Sokongan VR sepatutnya tersedia di luar kotak, dan CC sedang bekerjasama dengan Epic Games untuk membolehkan sokongan tiga skrin — memetik isu dengan UE5 yang mengehadkannya. Masa dan cuaca yang dinamik kelihatan seperti akan terlepas tetingkap pelancaran, tetapi permukaan trek dinamik harus mendarat tepat pada masanya.

Satu perkara yang Rennsport akan fokus terutamanya ialah sukan. Terdapat rancangan untuk mempunyai keupayaan pemandu dan sistem ranking semangat kesukanan, serupa dengan beberapa tajuk lain, dan CC telah bekerjasama dengan ESL Gaming GmbH — terkenal dengan Medan perang, Counter-Strike, DOTAdan Dunia Kereta Kebal kejohanan — untuk menjangkakan acara-acara besar yang dianjurkan.

1654147649 576 Rennsport Semua yang Kami Tahu Setakat ini

Terdapat dua lagi aspek penting Rennsport. Yang pertama ialah, seperti Pengalaman Lumba RaceRoom, CC merancang untuk ia menjadi percuma untuk dimainkan. Ini bermakna ia akan terdiri daripada kumpulan teras trek dan kereta yang datang secara percuma, dengan pemain boleh membeli alat tambah mengikut keperluan mereka.

Walau bagaimanapun, terdapat juga rancangan untuk pintu itu beralih kedua-dua arah dan meminta pemain menjual kandungan juga — walaupun agak bagaimana ia akan berfungsi adalah misteri pada masa ini.

“Pemilikan Digital”

Pada dasarnya, setiap kereta masuk Rennsport akan mempunyai nombor pengenalan kenderaan elektronik (VIN) uniknya sendiri sama seperti kereta dunia sebenar. Ini bermakna setiap kereta akan berbeza daripada yang lain seperti itu, membawa sejarah tersendiri. Pemain juga akan dapat mencipta kenderaan, melalui mod permainan.

Anda kemudiannya boleh menjual kereta anda kepada pemain lain melalui pasaran yang tidak ditentukan, walaupun CC masih belum mengenal pasti teknologi yang akan menyokong urus niaga tersebut. Walaupun, mengikut definisi, item ini tidak boleh difungible, Hebecker bertegas bahawa Rennsport ialah “bukan permainan NFT yang ****ing”.

Beta awam akan tersedia kemudian pada 2022, dengan beta terbuka pada 2023 sebelum tetingkap pelancaran lewat 23. Pemain juga akan dapat mencuba gelaran itu di Festival Kelajuan Goodwood pada 2022, dan Rennsport sedang mengadakan jerayawara untuk permainan itu — nampaknya di destinasi di sekitar Jerman — sekarang.

We want to thank the writer of this short article for this remarkable content

Rennsport: Semua yang Kami Tahu Setakat ini


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/