Resident Evil 4, Stray, dan semua treler permainan paling hebat daripada State Of Play hari ini

Ia seperti tahun 2005 sekali lagi

Kita boleh akhirnya membuat kesimpulan, selepas beberapa bulan yang tenang, bahawa Musim Gembar-gembur Permainan Video Musim Panas kini telah bermula dengan baik dan benar-benar bermula, apabila Sony melancarkan sidang akhbar State Of Play yang besar hari ini—hanya seminggu lebih awal daripada Pesta Permainan Musim Panas Geoff Keighley, yang boleh kita anggap dengan selamat akan menguburkan kita semua di bawah runtuhan salji. treler permainan tidak lama lagi.

Syarikat PlayStation mengambil peluang yang baik untuk memulakan pengebumian dadakan hari ini, walaupun, melancarkan sekumpulan tajuk eksklusif dan besar yang akan keluar sama ada dalam beberapa minggu, atau tahun depan, bergantung pada di mana kitaran gembar-gembur mereka berada. . (Kami juga mendapat beberapa lagi maklumat tentang PSVR 2, yang semakin banyak Resident Evil kandungan apabila ia benar-benar keluar; sebagai anak angkat yang sentiasa berharap daripada perkakasan asal, kami tidak boleh menahan harapan untuk pelancaran yang berjaya untuk yang baharu.)

Bagaimanapun: Berikut ialah treler terbesar dari State Of Play hari ini:


Resident Evil 4

Biasanya, ia akan menjadi sedikit dakwaan bagi sekumpulan treler untuk mempunyai penyertaan paling menarik yang tidak dapat dinafikan adalah pembuatan semula permainan berusia 17 tahun. Tetapi yang baru Resident Evil 4 adalah sedikit berbeza, kedua-duanya kerana r sebelumnya Capcomemake bagi entri awal francais semuanya pada umumnya hebat, dan kerana Resident Evil 4 adalah, baik… Resident Evil 4. Melihat permainan klasik berjalan dalam enjin terbaru syarikat itu tidak dapat dinafikan mendebarkan; kami tidak sabar untuk melihat bagaimana urutan ikonik seperti serangan kampung atau pertahanan kabin kelihatan dan rasa apabila versi baharu kegemaran lama ini tiba tahun depan.

Final Fantasy XVI

Apabila kita mula-mula melihat siri utama ke-16 Fantasi terakhir permainan pada tahun 2020, ia terkenal kerana berapa banyak Permainan Of Thrones DNA nampaknya telah tergelincir ke dalam campuran standard siri ini—apakah dengan semua keganasan yang teruk, warna-warna yang hilang, dan gerakan politik. Perkara itu masih dipamerkan dalam treler “Dominance” baharu permainan, tetapi terdapat juga banyak perkara menarik, terutamanya dalam bentuk tumpuan pada saman kegemaran siri ini, kini bertindak hampir seperti kaiju ketika peperangan dan pertengkaran berlaku. di bawah kaki mereka. Tambahkan sistem tempur yang kelihatan seperti evolusi kerja berat yang dilakukan oleh siri ini Pembuatan Semula Final Fantasy 7 dan Stranger Of Paradisedan ia merupakan pakej menarik yang ditetapkan pada bulan Jun ketibaan 2023.

sesat

“Kucing comel meneroka dunia robot” sentiasa menjadi jualan yang mudah untuk ramai orang; ada sebabnya sesat dibuat senarai Permainan Paling Dinantikan kami untuk 2022. Kini kami akhirnya mempunyai pandangan yang lebih baik sedikit tentang permainan penerokaan futuristik BlueTwelve Studio yang akan melibatkan: Banyak merayau-rayau, beberapa sembunyi-sembunyi, dan beberapa bunyi kucing yang sangat comel. Ia masih tidak jelas berapa banyak sesat sebenarnya akan menambah sehingga apabila kita telah mendapatkannya di tangan kita, tetapi treler itu pasti menjanjikan sesuatu yang tidak konvensional.

Pejuang Jalanan 6

Mari kita mulakan dengan titik peluru terbesar dalam yang baharu Pejuang Jalanan 6 treler: Ryu sudah mempunyai ayah sekarang! Lebih menarik, Capcom francais nampaknya mengambil permainan pemain tunggalnyabermain dengan serius sekali, sambil menambah mod cerita “berlari mengelilingi bandar melakukan perkara” yang sebenarnya tiada siapa yang mendesak. Yang dikatakan, SF6 kelihatan besar, berwarna-warni dan menuntut dari segi teknikal, yang mungkin betul-betul apa yang diharapkan oleh peminat francais dengan pulangan besar terbarunya.

Rollerdrome

secara jujur, wSaya tidak pernah memainkan salah satu permainan Roll 7 yang sangat licin OlliOlli permainan luncur dan berfikir, “Astaga, ini lebih baik dengan beberapa senjata di dalamnya.” Tetapi, kemudian, kami juga tidak melihat treler yang menarik perhatian sebagai eksklusif PS5 Rollerdromeyang mengahwini rupa animasi-aping studio baru-baru ini Dunia OlliOlli dan mengahwinkannya dengan beberapa permainan yang kelihatan seperti deathmatch oldschool. Kejayaan permainan ini akan bergantung kepada cara ia mengendalikan di tangan, sudah tentu, tetapi treler itu adalah kesan pertama yang hebat.

Protokol Callisto

Anda boleh tahu ini adalah permainan seram sci-fi baharu daripada beberapa bekas Ruang mati devs kerana lelaki utama mempunyai palang cahaya di belakangnya yang menunjukkan kepada anda betapa teruknya raksasa telah mengunyahnya.

Tapi kita nak Protokol Callistoyang tidak segan untuk menunjukkannya Ruang mati pengaruh-dan mengapa ia perlu? Francais itu mungkin telah meninggal dunia secara tidak terhormat, tetapi ansuran awalnya masih tidak boleh dicabar, dan Protokol Callisto nampaknya mereplikasi getaran “diburu oleh kengerian di kapal angkasa yang mati” dengan sangat baik.

We want to thank the author of this write-up for this awesome material

Resident Evil 4, Stray, dan semua treler permainan paling hebat daripada State Of Play hari ini


You can find our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/