Round Up: Pratonton Ada Untuk Pokémon Scarlet & Violet

Imej: Pokémon, Nintendo

Entri Pokémon baris utama seterusnya Pokémon Scarlet & Violet keluar pada Switch bulan depan, dan seperti yang anda mungkin telah melihat pratonton – termasuk Nintendo Life kami – kini telah disiarkan secara langsung.

Walaupun kami agak bimbang tentang prestasi permainan, permainan dan ciri baharu sebenarnya agak mengujakan. Jika anda belum melihat pratonton kami oleh Alex Olney, ini sekali lagi:

Sebagai tambahan kepada Nintendo Life hands-on kami, beberapa cawangan lain juga telah berkongsi pendapat mereka. Jadi inilah pilihan beberapa pemikiran lain:

GoNintendo editor Kevin Cassidy berkata beliau sendiri dengan permainan itu berlalu, yang mungkin merupakan perkara yang baik:

“Saya hanya menconteng permukaan dengan Pokémon Scarlet & Violet, dan secara jujur, itulah yang paling menggembirakan saya. Saya tidak nampak apa-apa yang menyebabkan saya bimbang atau kecewa. Saya hanya menemui ciri yang ingin saya cuba, kawasan yang saya mahukan untuk menyelam, dan Pokémon baharu untuk ditangkap. Sama seperti Zelda: Breath of the Wild, amat sukar untuk memahami skop dan skala Pokémon Scarlet & Violet dalam sesi demo pantas. Masa saya dengan permainan itu berlalu, yang jelas sekali petanda yang baik untuk apa yang akan datang. Jika 2 jam boleh berlalu dalam sekelip mata, bayangkan betapa cepatnya masa akan berlalu apabila kita bermain secara realiti!”

IGN berkata terdapat kandungan baharu yang mencukupi untuk menggegarkan siri ini:

“Secara keseluruhannya, Pokemon Scarlet dan Violet nampaknya menggoncang formula Pokemon tradisional dalam lebih daripada satu cara, dengan dunia terbuka untuk diterokai secara bebas, tiga cerita untuk ditangani mengikut syarat anda sendiri, koperasi empat pemain, dan butiran yang lebih kecil kami mungkin belum terbongkar lagi seperti pelupusan pertempuran NPC paksa. Cukuplah baru di sini untuk membuatkan saya sangat menjangkakan perjalanan Pokemon baharu sebaik sahaja Pokemon Scarlet dan Violet dikeluarkan pada 18 November.”

Rakan-rakan kami di Eurogamer turut menyuarakan kebimbangan mereka tentang prestasi permainan dalam binaan prapelancaran:

“Menu adalah perlahan dan ketara ketinggalan, dan animasi sangat berombak, dengan NPC bergerak seperti lukisan buku berkelip walaupun pada jarak yang sangat dekat, dan bangunan bandar dimuatkan semasa anda berjalan melalui jalan mereka. Sekali lagi, kami prapelancaran di sini dan perkara boleh sudah tentu berubah, tetapi saya telah memainkan beberapa pratonton permainan Pokémon sekarang, dan Scarlet dan Violet tidak diragukan lagi adalah perasaan paling kasar bagi mereka.”

Poligon berkata penyertaan baharu itu dirasakan seperti “dunia terbuka yang sah” – membandingkan tahap kebebasan dengan The Legend of Zelda: Breath of the Wild:

“Permainan Pokemon sentiasa memberitahu anda ke mana hendak pergi, apa yang perlu dilakukan, dan kadang-kadang juga bagaimana untuk melakukannya, sambil mengekalkan beberapa aspek esoterik (batuk, latihan IV) tersembunyi kepada semua orang kecuali pemain yang paling kuat. Ia biasanya merupakan pengalaman berpandu, dan jarang sekali, jika pernah, menggembirakan. Apa yang saya mainkan Scarlet adalah sebaliknya: Ia menjelaskan segala-galanya kepada saya, kemudian biarkan saya lepas. Anda tahu, seperti Breath of the Wild.”

Dan akhir sekali ialah pemikiran daripada Serebii.net juruweb Joe Merrick – yang menyediakan a pecahan menyeluruh permainannya sendiri. Dia berpendapat penyertaan baharu itu berpotensi menjadi langkah “besar” ke hadapan untuk siri ini:

“Secara keseluruhannya, pada permainan pertama Pokémon Scarlet & Violet merasakan ia berpotensi untuk menjadi langkah besar ke hadapan bagi francais yang diharapkan oleh sesetengah pihak. Terdapat begitu banyak kejutan yang masih belum didedahkan dan jika potensi itu kekal sepanjang masa. permainan, Pokémon mungkin telah mencapai kemuncak baharu. Kami sangat terdesak untuk bermain lebih banyak, untuk melihat apa lagi yang ada di Paldea, dan jika permainan penuh diteruskan dengan apa yang ditunjukkan oleh coretan kecil yang kami mainkan, maka ia benar-benar masa yang mengujakan untuk peminat Pokémon. Roll pada 18 November.”

Pokémon Scarlet & Violet tiba secara eksklusif pada Nintendo Switch bulan depan. Adakah anda menantikan permainan ini? Komen di bawah.

We wish to thank the author of this short article for this remarkable material

Round Up: Pratonton Ada Untuk Pokémon Scarlet & Violet


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/