Round Up: Sekarang Hari April Fools, Inilah Lelucon Perjudian Terbaik yang Kami Temui

Imej: Nintendo Life

Hari April Fools nampaknya disayangi dan tidak disukai pada masa kini, tetapi apabila dilakukan dengan baik ia sekurang-kurangnya boleh membuat kita berfikir “huh, alangkah baiknya jika itu benar” atau pun menaikkan senyuman.

Kami telah melihat-lihat beberapa gurauan bertemakan Nintendo dan permainan dari tahun ini dan terdapat rangkaian yang baik untuk kedua-duanya. Banyak perkara untuk membuat anda melelapkan mata anda ke dalam infiniti, tetapi beberapa mata yang bagus juga!

Semua yang di bawah mempunyai beberapa pautan ke permainan Nintendo, jadi mari kita dapatkannya.

Kami akan mengemas kini senarai ini dengan lebih banyak lagi seiring dengan berlalunya hari…

Lelucon Permainan Video Hari April Fools Terbaik 2022

‘Penyusun’ Suis – Vooks

Tukar Penyusun 1
Imej: Vooks

Ini adalah salah satu yang pertama muncul tahun ini ihsan Vooks, yang terlepas daripada menjadi ‘awal’ berdasarkan zon waktu dan berpangkalan di Australia. Ia pastinya layak sebagai yang bagus, dengan mock-up yang baik dan konsep yang sebenarnya akan sangat bagus jika ia wujud. Ideanya ialah dok baharu akan membolehkan anda memasukkan sehingga 12 kartrij permainan sekali gus, kemudian bertukar-tukar di antara mereka dengan mudah pada Suis. Ia agak seperti penukar CD sekolah lama, tetapi lebih baik.

Ia bukan idea yang praktikal sepenuhnya, tetapi ia adalah idea yang kita keinginan berada pada kad.

Sonic Frontiers Edisi Terhad SEGA – Sonic.Sega.jp

Sonic Frontiers 1 April
Imej: Sonic.Sega.jp

Ini mendapat perhatian kami terima kasih kepada @Nibellion di Twitter, dengan ‘halaman produk’ sebenar menunjukkan jumlah usaha yang mengagumkan. Jenaka itu mungkin bahawa tidak dapat dibayangkan untuk pasukan pemasaran Sonic yang terobsesi meme untuk benar-benar mempunyai edisi seperti ini untuk Sempadan Sonic – ia mempunyai tab mandi ‘berkualiti tinggi’, tuala sutera, Mega Drive kalis air, Gear Permainan (tidak boleh digunakan dalam air) dan itik.

Hei, kami akan mempertimbangkan untuk membelinya.

Nintendo ‘Flex’ – @Retro_Dodo

Nintndo Flex
Imej: @Retro_Dodo

Ini adalah satu lagi produk yang, sebenarnya, agak menarik. Nadanya ialah Nintendo memperkenalkan ‘Flex’ untuk menangani cabaran Poket Analog yang popular. Ia akan memainkan kartrij Game Boy / Game Boy Color / Game Boy Advance, menyambung dalam talian untuk perdagangan dan muat turun, mempunyai pembaca cap jari (atas sebab tertentu) dan pengecasan tanpa wayar. Ia adalah satu yang menyeronokkan, dan kudos pada reka bentuk.

Ya, kami akan mempertimbangkan untuk membeli ini juga.

Monitor Boleh Tukar Bearitron – LaserBear.net

Ini adalah tapak web yang sebenarnya menjual kes untuk menjadikan monitor moden kelihatan seperti CRT sekolah lama, hanya kerana sesetengah daripada kita sudah tua dan tidak boleh melepaskannya. April Fools ini melangkaui ‘kes’ semata-mata kepada mempunyai beberapa teknologi ajaib (palsu) skrin ‘fleksibel’. Ia mempunyai “mekanisme fantasi yang membolehkan monitor beralih daripada panel rata sepenuhnya kepada bentuk tong ikonik Trinitron”, dipanggil ‘Bearitron’.

Pembangunan Permainan Darah Baharu ‘Tertunda’ Sehingga 2023

Permainan Darah Baharu
Imej: Interaktif Darah Baharu

Permainan Darah Baharu membawakan kami yang agak hebat senja pada Switch tahun lepas, dan pastinya penerbit dan pembangun untuk ditonton. Masalahnya ialah ia terpaksa menangguhkan semua kerja pembangunannya ke tahun depan kerana pasukannya terlalu sibuk bermain Cincin Elden. Walaupun ia adalah jenaka yang baik, kami mengesyaki sesetengah orang di dunia nyata telah membiarkan kerja sebenar meluncur semasa memainkan tajuk yang sangat digembar-gemburkan daripada FromSoftware.

Kami menyukai format ‘pengumuman yang disiarkan di Twitter’ juga — CD Projekt Red mempunyai banyak perkara untuk dijawab.

Bulbapedia Menjadi Duckpedia

Duckpedia.PNG
Imej: Bulbapedia

Pokémon Wiki Bulbapedia yang popular telah menjadi ‘Duckpedia’, yang mesti menghormati Quaxly yang agak hebat, salah satu pemula dalam keluaran akan datang Pokemon Scarlet dan Violet.


Itu adalah sebahagian daripada perayaan 1 April tahun ini; pastikan anda berkongsi beberapa kegemaran anda dalam ulasan — kami akan menambah yang di atas sepanjang hari. Jika ada lagi yang benar-benar baik muncul, itu.We would love to say thanks to the author of this write-up for this incredible content

Round Up: Sekarang Hari April Fools, Inilah Lelucon Perjudian Terbaik yang Kami Temui


Discover our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/