Round Up: Ulasan Ada Untuk Chrono Cross: The Radical Dreamers

Imej: Square Enix

Selain daripada LEGO Star Wars: The Skywalker Sagasatu lagi keluaran besar minggu ini ialah Chrono Cross: Edisi Pemimpi Radikal.

Sekiranya anda belum tahu, ia adalah induk semula PlayStation JRPG 1999. Semakin banyak ulasan tentang permainan kini mula muncul dalam talian, jadi kami telah mengumpulkan sekumpulannya.

Sudah tentu, pastikan anda menyemak ulasan kami sendiri, kami berkata ia adalah “pelabuhan adil” yang menganugerahkannya enam daripada sepuluh bintang.


silikonera memuji permainan, memberikannya 10/10:

“CHRONO CROSS ialah RPG yang merentasi masa dan ruang, terbentang merentasi dua dunia selari yang saling berkaitan. Dengan lebih 40 ahli parti untuk bertemu, orang ramai dan dimensi akan terjalin dalam drama epik tentang planet itu sendiri. Chrono Cross sentiasa menjadi JRPG yang penting, dan instruksi semula The Radical Dreamers Edition menjadikannya lebih penting.”

Destructoid berkata ia adalah “Baiklah” menganugerahkannya enam daripada 10:

“Dan sebenarnya, itu sahaja yang anda perlu tahu: ia adalah RPG Square era PlayStation. Adakah anda masih boleh bermain Final Fantasy IX dan Hawa Parasit? Kemudian Chrono Cross masa anda berbaloi, dan inilah cara yang baik untuk memainkannya. Adakah zaman itu terlalu kuno untuk anda? Kemudian remaster ini tidak mempunyai peluang untuk mengubah fikiran anda. Tidak kira apa yang anda fikirkan tentang permainan atau genre, ia bukan pelabuhan yang sangat penyayang atau hormat, dan Chrono Cross layak mendapat yang lebih baik.”

Tapak RPG memberikannya 7/10:

“Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition ialah remaster hebat yang dicemari oleh port Switch yang tidak dioptimumkan. Walaupun anda boleh berhujah bahawa mereka boleh pergi lebih jauh di beberapa tempat, seperti mungkin menawarkan pemain keupayaan untuk menyesuaikan lagi bahagian pengalaman yang mereka mahu jadikan. dipersembahkan dengan grafik lama atau baharu, rasanya bagus kerana salah satu JRPG era PS1 kegemaran saya mendapat begitu banyak cinta. Saya memuja kedua-dua permainan dalam koleksi ini dari lubuk hati saya, dan saya gembira kerana ia lebih mudah diakses daripada Saya harap versi Switch boleh menjadi cadangan yang lebih mudah pada masa hadapan, terutamanya kerana satu-satunya cara untuk memilikinya secara fizikal nampaknya berada pada platform itu.”

Rakan-rakan kami di Push Square dianugerahkan PlayStation versi 4 daripada 10:

“Sebahagian daripada Chrono Cross benar-benar belum berusia, tetapi ia masih merupakan JRPG yang menarik dan bercirikan yang membangkitkan perasaan zaman kegemilangan genre pada PS1. Ia adalah permainan yang layak lebih baik daripada The Radical Dreamers Edition, yang, sekurang-kurangnya semasa pelancaran, ialah remaster yang sangat teruk. Dilumpuhkan oleh isu kadar bingkai, ia mengemis kepercayaan bahawa tajuk dari tahun 1999 boleh berfungsi dengan teruk pada perkakasan moden. Melainkan anda terdesak untuk nostalgia, kami amat mengesyorkan menunggu untuk melihat sama ada Square Enix mengeluarkan tampung untuk menambah baik pakej pada PS4 dan PS5 sebelum membeli.”

Wccftech memberikannya 4.5/10:

Kadar bingkai lumpuh, yang kekal 15-20 FPS yang sentiasa berubah-ubah dalam pertempuran, hanya diburukkan lagi dengan menyediakan pemain dengan keupayaan untuk memperlahankan dan permainan ke hadapan pantas tanpa perlu menamatkan permainan terlebih dahulu. Pada masa yang lain, tempat lain, mungkin Chrono Cross The Radical Dreamers Edition akan lebih dihormati kali kedua ini tetapi saya tidak dapat mencari sedikit sebab untuk mengesyorkan himpunan khusus ini pada keluaran PlayStation 1 berdasarkan permainan teras sahaja.”

Adakah anda akan mencuba permainan ini di Nintendo Switch apabila ia tiba lewat minggu ini? Beritahu kami dalam ulasan.

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this awesome web content

Round Up: Ulasan Ada Untuk Chrono Cross: The Radical Dreamers


We have our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/