Round Up: Ulasan Ada Untuk Persona 3 Portable, Persona 4 Golden On Switch

Adakah anda bersedia? Ketakutan terjaga, dan kemarahan berdegup kuat; sudah tiba masanya untuk menghadapi realiti dan semak Persona 3 Mudah Alih ulasan.

Mari kita mulakan dengan Nintendo Wire, yang memuja permainan itu. Dalam ulasan 9/10 penerbitan, mereka memuji cerita permainan dan nilai ulangan yang tinggi dengan dua protagonis:

“Pelakon itu menawan hati, daripada Yukari setiap gadis yang bermasalah kepada Akihiko yang berotot kepada anak anjing terbaik di dunia Koromaru, walaupun mereka mungkin kekurangan beberapa chemistry yang menghiburkan yang tidak masuk akal bagi pelakon P4/P5.”

silikonera menganugerahkan Persona 3 Portable 8/10 yang kukuh, menyerlahkan penambahan kualiti hidup yang dibawakan oleh permainan PSP ini kepada siri ini, sambil turut memuji prestasi permainan pada Switch:

“Untuk Persona 3 Mudah Alih pada Suis, sejujurnya rasanya seperti kembali ke permainan pada PSP sekali lagi. Ia berjalan dengan baik dan lancar pada sistem. Model watak kelihatan hebat apabila berada di Tartarus atau berurusan dengan Shadows.”

Pixel yang bising adalah sedikit lebih ringan pada permainan, memberikannya 7/10, meratapi kekurangan versi ‘definitif’ sebenar Persona 3:

“Pembentangan dan nada yang dikurangkan Mudah alih jangan lukis gambaran yang tepat tentang identitinya. Tetapi ia menyeronokkan untuk melihatnya, dan permainan di sini adalah yang terbaik daripada mana-mana keluaran.”

Sekarang, mari kita pergi ke bahagian belakang TV untuk melihat apa yang difikirkan oleh pengkritik Persona 4 Emas. Sekarang, sesuatu yang kebanyakan orang akan bersetuju ialah P4G dengan mudah versi definitif Persona 4. Fuh. Itu menjadikan perkara lebih mudah.

Mula-mula itu Tuhan Adalah Geek dengan 10/10 yang bercahaya. Tapak ini memberikan pujian pada hampir setiap aspek permainan — penambahbaikan pada pertempuran, sifat permainan yang ketagihan dan cerita:

“Atlus telah mencipta satu pengalaman yang mempunyai kualiti ketagihan, mempesonakan yang menarik anda dan enggan melepaskan anda. Struktur dan tulisan, apatah lagi sistem tempur yang seimbang dan mudah diambil, bermakna setiap bahagian berasingan dalam kehidupan di skrin pengganti adalah sama kompulsif.”

Taktik Poket juga mempunyai banyak perkataan positif untuk dikongsi tentang Persona 4 Golden. Dalam ulasan 9/10 mereka, mereka mengisytiharkan “permainan itu sama baiknya seperti biasa.”:

“Saya tidak boleh mengesyorkan versi Suis Persona 4 Golden cukup. Segala-galanya yang menjadikan yang asli begitu bagus kekal, dan cerita yang memikat, pelakon misteri dan pertempuran berasaskan giliran yang memuaskan bersatu untuk mencipta pengalaman yang peminat baharu dan sedia ada dapat nikmatilah.”

Akhir sekali, Vooks telah menghiasi keluaran semula ini dengan 4/5, dan sekali lagi tidak cukup dengan pertarungan ketagihan dan gelung permainan:

“Persona 4 Golden sentiasa menjadi salah satu permainan paling mantap dalam siri Persona, dan port Switch tidak terkecuali. Ia adalah kisah yang indah yang disokong oleh sistem pertempuran yang hebat, dan ia berbaloi untuk dimainkan untuk pendatang baru dan veteran.”

Jadi, Persona patut dimainkan, bunyinya! Jika anda tidak pernah mencuba siri ini sebelum ini, tiada masa yang lebih baik untuk menyertainya — terutamanya sebagai pemilik Suis. Anda boleh menyemak kami panduan berguna pada setiap permainan Persona pada konsol untuk melihat permainan mana yang anda rasa sesuai dengan anda.

Anda boleh mengambil kedua-dua permainan daripada Switch eShop pada hari Khamis minggu ini — secara berasingan atau sebagai a berkas. Adakah anda akan merebut Persona 3 Portable atau Persona 4 Golden pada Suis? Beritahu kami di bawah!

We would like to say thanks to the author of this short article for this outstanding content

Round Up: Ulasan Ada Untuk Persona 3 Portable, Persona 4 Golden On Switch


Check out our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/