Samsung memulakan jualan besar Discover musim panas dengan tawaran hebat untuk telefon, tablet dan banyak lagi

Jika anda teruja dengan pendekatan pantas Amazon Hari Perdana 2022 berurusan dengan bonanza tetapi berasa seperti anda tidak boleh menunggu satu saat lagi (apatah lagi tiga minggu atau lebih) untuk menjimatkan banyak Telefon terbaik Samsungtablet, jam tangan pintar dan fon telinga wayarles sejati, kami mempunyai beberapa berita cemerlang untuk disampaikan kepada anda hari ini.

Samsung sendiri menjual… hampir semua yang dihasilkannya pada harga yang sangat rendah, dalam sesetengah kes memberikan pelbagai hadiah percuma yang menarik dan tawaran pemanis untuk meyakinkan anda sekarang adalah masa yang tepat untuk menarik pencetus.

Sudah tentu, Prime Day akan menjadi lebih daripada sekadar peranti Galaxy, tetapi jika anda peminat tegar pengeluar telefon pintar terkemuka dunia dan vendor tablet nombor dua, mungkin tidak ada sebab untuk menunggu.

Lompat ke:

Bilakah Acara Discover Samsung akan berakhir?

Pada hari Ahad, 26 Jun, yang bermaksud anda mempunyai masa seminggu penuh (beri atau ambil masa beberapa jam) untuk mendapatkan segala-galanya daripada yang sangat popular Galaxy S22 Ultra kepada… Galaxy Tab S8 Ultra yang sangat popular, Galaxy Watch 4 dan Galaxy Buds Pro pada diskaun besar-besaran dengan atau tanpa pelbagai jenis rentetan yang disertakan.

Walaupun beberapa tawaran membunuh merentas beberapa kategori produk utama disiarkan secara langsung pada masa penulisan ini (Isnin, 20 Jun), sekumpulan “tawaran harian” tambahan akan menyertai parti itu, baik, setiap hari untuk membantu anda memaksimumkan simpanan anda ( untuk masa terhad) pada peranti seperti Galaxy Z Fold 3 5G (pada 21 Jun), Galaxy Z Flip 3 5G (22 Jun) dan Tab S8 Ultra (23, 24 dan 25 Jun).

Tawaran telefon Samsung Discover terbaik

The telefon Android terbaik wang boleh dibeli sekarang boleh dikatakan layak mendapat tawaran musim panas yang terbaik, dan kita tidak boleh memikirkan banyak perkara yang lebih sejuk daripada “vanila” Galaxy S22 5G pada $99.99 dan ke atas… dengan 256 gig ruang storan dalaman.
Sudah tentu, anda perlu melompat melalui beberapa gelung untuk mendapatkan penjimatan tertinggi yang tersedia pada keluarga Galaxy S22, serta SamsungKuasa boleh lipat terbaharu (masih)… atau anda boleh memanfaatkan peningkatan percuma anda daripada 128 kepada 256GB bilik penyimpanan digital tempatan. Kemudian sekali lagi, bagaimana anda boleh mengatakan tidak kepada peluang menjimatkan ratusan dan ratusan dolar dengan berdagang dalam telefon terpakai dengan skrin pecah?

Tawaran tablet Samsung Discover

Yang raksasa Galaxy Tab S8 Ultra mungkin hanya menjadi bintang sepanjang acara jualan Discover musim panas, sekurang-kurangnya buat masa ini, termasuk dua hadiah hebat dan mendapatkan harga yang lebih rendah daripada biasa dengan dan tanpa pertukaran masuk yang layak.
Sememangnya, lebih kecil sedikit dan sama berkuasa Tab S8 dan Tab S8+ masih jauh lebih berpatutan, apatah lagi badan kompak (ish) mereka mungkin akan dipertimbangkan oleh ramai bakal pembeli sebagai kekuatan utama berbanding Tab S8 Ultra dan bukannya kelemahan.

Tawaran jam tangan pintar dan fon telinga Samsung Discover

Keluarga Galaxy Watch 4 yang kerap mendapat diskaun tidak mungkin terlepas pesta ini, menawarkan penurunan harga tertingginya sekarang dengan sambungan selular kendiri, manakala Galaxy Buds Live, Buds 2 dan Buds Pro cukup berpatutan seperti yang pernah ada. jika anda tidak mahu “mengitar semula” peranti audio lama. Dapatkan at’em, pemburu murah!

We wish to give thanks to the author of this article for this awesome web content

Samsung memulakan jualan besar Discover musim panas dengan tawaran hebat untuk telefon, tablet dan banyak lagi


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/