Satechi menawarkan potongan 20 peratus jualan seluruh tapak hujung minggu ini

Percutian Paskah membawa beberapa tawaran luar biasa — namun dialu-alukan — menjadi perhatian hujung minggu ini, termasuk a jualan seluruh tapak di Satechi itu mengetuk jumlah yang besar dari segala-galanya di bawah payung Satechi. Promosi semasa, yang berlangsung sehingga 17 April dan memerlukan anda menggunakan salah satu daripada dua kod promosi, meliputi pelbagai jenis peranti dan aksesori, daripada papan kekunci yang diinspirasikan oleh Mac hingga pengecas 3-dalam-1. Menggunakan kod kupon EASTER15 semasa pembayaran akan mengambil 15 peratus daripada jumlah troli anda, tetapi jika anda membeli $100 atau lebih, anda boleh mengambil potongan 20 peratus dengan kod EASTER20.

Jika anda tidak biasa dengan Satechi, ketahuilah bahawa ia menawarkan banyak asas berfungsi, termasuk kabel pengecasan dan beberapa aksesori berfungsi yang anggun yang mungkin menarik minat peminat Apple. Beberapa sorotan termasuk Papan Kekunci Berlampu Belakang Bluetooth X3 Slim ($89.99), yang meniru rupa dan rasa Papan Kekunci Ajaib Apple bersaiz penuh dan boleh dicas semula melalui USB-C, serta Penyesuai Hab Pro Jenis-C ($99.99), hab USB yang menampilkan dua port USB-A dan sepasang port USB-C, sebagai tambahan kepada sambungan HDMI dan pembaca kad SD. Yang terakhir boleh dengan mudah masuk ke sisi model MacBook Pro atau Air terkini, memberikan sesiapa sahaja yang menggunakan komputer riba sebagai stesen kerja utama mereka dengan sambungan yang lebih sedikit.

Walau apa pun anda berada di pasaran, jualan ini ialah cara yang bagus untuk menyimpan semua keperluan untuk bekerja dari rumah.


Jualan Hujung Minggu Paskah Satechi

Jualan Paskah semasa di Satechi ialah cara terbaik untuk menyimpan barangan keperluan berkualiti untuk mana-mana pejabat rumah. Kini sehingga 17 April, anda boleh menjimatkan 15 peratus pada mana-mana item yang disenaraikan di tapak web Satechi dengan kod promosi EASTER15. Anda juga boleh menjimatkan 20 peratus pada pesanan $100 atau lebih menggunakan promo EASTER20.

Samsung Galaxy Book Pro 13 terbuka dilihat dari atas dan ke kanan pada meja coklat. Skrin memaparkan grafik Verge 10.

Foto oleh Amelia Holowaty Krales / The Verge

Jika anda memerlukan teman perjalanan yang sesuai, anda boleh dapatkan Samsung Galaxy Book Pro generasi terakhir dalam perak di Amazon sekarang dengan harga $833.04, harga terendah yang kami lihat pada komputer riba setakat ini. Model ini menggunakan pemproses yang lebih lama, tetapi peranti 13-inci masih merupakan nilai yang sangat baik untuk sesiapa sahaja yang berada di pasaran untuk komputer riba ultraportable yang serba boleh. Konfigurasi khusus ini disertakan dengan CPU Intel Core i7 Generasi ke-11, storan 512GB, RAM 8GB dan pelbagai port yang mengagumkan, termasuk sambungan Thunderbolt 4 tunggal untuk dok. Dengan berat hanya di bawah dua paun dan hayat bateri sepanjang hari, mesin Windows yang ringan kekal sebagai pilihan terbaik untuk pemandu harian. Baca ulasan kami.

Samsung Galaxy Book Pro dibuka, memaparkan grafik Verge 10.


Samsung Galaxy Book Pro (512GB)

Galaxy Book Pro Samsung adalah sangat ringan dan sepatutnya memancarkan cahaya biru yang kurang daripada panel LCD standard berkat paparan OLED baharunya. Ia juga dikuasakan oleh pemproses Intel generasi ke-11.

Jika anda tidur pada barisan telefon pintar Samsung 2021, jangan risau, kerana anda boleh prapesan ketiga-tiga model dalam barisan S21 dalam keadaan diperbaharui pada diskaun yang tinggi sehingga 22 April. Promosi semasa Samsung terpakai untuk 128GB Galaxy S21S21 Plus, dan S21 Ultra, yang dibuka kuncinya dan tersedia untuk harga terendahnya setakat ini. Sebagai bonus tambahan, sesiapa sahaja yang membuat prapesanan peranti S21 yang diperbaharui melalui Samsung akan menerima kredit tambahan $100 yang baik untuk pembelian masa hadapan di Samsung. Ambil perhatian bahawa sebarang prapesanan yang dibuat hari ini dijadualkan tiba pada 22 April.

Setakat harga, S21 standard pada mulanya dijual pada harga $800, tetapi kini didiskaunkan pada Samsung kepada $675. Model S21 Plus dan Ultra, sementara itu, kini dijual masing-masing pada harga $850 ($150) dan $1,000 ($200). Promo semasa menghasilkan koleksi diskaun yang sangat baik, tetapi jika anda mempunyai peranti yang layak untuk didagangkan, anda juga boleh mendapatkan diskaun tambahan $450 daripada pembelian anda. Dalam keadaan ini, “diperbaharui” bermakna setiap peranti dianggap telah masuk keadaan “seperti baru” dan diperakui oleh Samsung. Telefon mungkin menunjukkan kecacatan yang boleh dilihat, tetapi masing-masing menampilkan bateri baharu dan disertakan dengan jaminan setahun yang sama yang mengiringi semua peranti Galaxy baharu.

Satu UI Samsung pada Galaxy S21 Ultra


Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB, tidak berkunci)

Model perdana dalam barisan Galaxy S21 termasuk paparan OLED 6.8 inci 3200 x 1440, sokongan untuk S Pen Stylus (dijual berasingan), 12GB RAM dan lima penderia imej, termasuk sensor 108MP.

1650131445 312 Satechi menawarkan potongan 20 peratus jualan seluruh tapak hujung minggu

MacBook Pro 13 ialah satu-satunya komputer riba dalam barisan semasa Apple yang menampilkan Touch Bar berasaskan perisian.

Jika anda berada di pasaran untuk MacBook baharu, anda kini boleh membeli MacBook Pro 13-inci yang dilengkapi M1 dalam warna kelabu angkasa di Belian terbaik untuk $1099.99, diskaun yang besar pada komputer riba yang biasanya berharga $1,299.99. Konfigurasi khusus ini disertakan dengan 8GB RAM, 256GB storan dan pemproses M1 Apple, yang tidak dapat bersaing dengan cip M1 Pro dan M1 Max yang terdapat dalam yang lebih besar, MacBook Pro 14- dan 16-inci tetapi masih menawarkan banyak prestasi tinggi yang berterusan.

Paparan 13-inci model 2020 MacBook Pro juga sangat jelas, dengan resolusi asli 2560 x 1600 dan sokongan untuk teknologi True Tone Apple, yang melaraskan suhu warna paparan anda secara dinamik berdasarkan persekitaran. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa MacBook Pro 13-inci agak ringan pada pemilihan port dan satu-satunya model dalam barisan semasa Apple yang masih menampilkan Touch Bar yang memecahbelahkanyang, baik atau buruk, menghapuskan kekunci fungsi klasik. Baca ulasan kami.

AMD baru-baru ini mengumumkan CPU Zen 3nya, dan mereka sangat sukar untuk mencari dalam stok. Tetapi hari ini, sepasang model paling berkuasa daripada generasi CPU permainan ini sedang dijual di berbilang peruncit, termasuk Amazon, Walmart dan B&H Photo.

Ryzen 9 5950X, yang pada mulanya dijual pada harga $799.99 selepas dikeluarkan, kini didiskaunkan kepada $559.99 pada harga Amazon dan Foto B&H, diskaun yang besar pada CPU 16 teras. Ia dilengkapi dengan 32 utas dan kelajuan rangsangan maksimum 4.9GHz, dan sama seperti CPU AMD generasi sebelumnya, ia serasi dengan papan induk yang dilengkapi dengan soket AM4.

Jika anda sedang mencari model yang lebih murah dengan siling prestasi rendah sedikit, Ryzen 9 5900X turut dijual di Amazon dan Walmart untuk $384.99 ($185 diskaun), harga terendah yang kami lihat pada CPU setakat ini. 5900X dilengkapi dengan 12 teras dan 24 utas kuasa pemprosesan, serta kelajuan jam maksimum 4.8Ghz, yang memastikan ia masih mempunyai kuasa yang lebih daripada cukup untuk permainan moden.

Kedua-dua pemproses ini adalah tawaran yang sangat baik, terutamanya untuk sesiapa yang menaik taraf daripada desktop berasaskan AMD sedia ada. Hanya ambil perhatian, bahawa tidak seperti pemproses generasi sebelumnya AMD, CPU ini tidak datang dibungkus dengan penyejuk mereka sendiri.

1650131445 921 Satechi menawarkan potongan 20 peratus jualan seluruh tapak hujung minggu


Ryzen 9 5950X

Ryzen 9 5950X ialah batu penjuru bagi 5000-Siri CPU Zen 3, dengan 16 teras, 32 utas, dan kelajuan rangsangan maksimum 4.9Ghz. Ia menawarkan kelajuan terbaik untuk CPU AMD di luar ekosistem Threadripper.

1650131445 703 Satechi menawarkan potongan 20 peratus jualan seluruh tapak hujung minggu


AMD Ryzen 9 5900X

Boleh dikatakan sebagai cip Zen 3 yang paling popular, 5900X ialah pilihan hebat untuk permainan peringkat tinggi yang menawarkan kelajuan maksimum 4.8Ghz. Bekerja dengan 12 teras dan 24 utas, 5900X menawarkan beberapa nisbah wang kepada kuasa terbaik untuk CPU permainan.

We want to thank the writer of this write-up for this awesome web content

Satechi menawarkan potongan 20 peratus jualan seluruh tapak hujung minggu ini


Check out our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/