Selebriti ini ialah mimpi ngeri restoranu2019 yang paling teruk: u2018Mereka fikir mereka memiliki duniau2019u00a0

Menunggu Meghan Markle dan pengendalinya ternyata menyakitkan hati Michael Cecchi-Azzolina, maitre d’ di NYC’s Restoran berbintang Michelin Le Coucou pada tahun 2017. Ketua tempahannya memberikan nota kepadanya tentang seorang wanita “berang” yang telah menggugurkan kad “Saya bawa masuk royalti” dan meminta meja peribadi, sesuatu yang tidak dapat dimuatkan oleh restoran.

“Dia berkata, ‘Ia untuk seseorang yang sedang berpacaran dengan seorang putera raja,’” Cecchi-Azzolina teringat, memberitahu The Post bahawa pengendali itu menahan sikap apabila diberitahu restoran itu tidak boleh memastikan meja bersebelahan dibuka. “Saya berkata, ‘Saya masih tidak mempunyai meja peribadi untuk awak.’ ” Dia mencadangkan meja sudut sebaliknya dan wanita itu akhirnya akur.

“Mereka datang dengan sikap,” kata Cecchi-Azzolina, mengenai kedua-duanya muncul 20 minit sebelum tempahan mereka. Selepas mengalu-alukan mereka untuk minum dengan orang biasa di bar, pengiring itu didakwa menjadi berang.

Cecchi-Azzolina teringat pernah ditenggelami oleh pengendali untuk Meghan Markle pada 2017 dan kejadian lain seperti diejek oleh pengaruh fesyen yang menuntut meja semasa dia menjadi maitre d’ di Le Coucou.
Tamara Beckwith/NY Post
Seorang pengiring diraja untuk Meghan Markle pada 2017 dilaporkan meminta meja peribadi di Le CouCou.
Seorang pengendali untuk Meghan Markle pada 2017 dilaporkan meminta meja peribadi di Le Coucou.
Imej GC/Getty

“Adakah anda sedar tetamu saya sedang berkencan dengan Putera Harry dan akan menjadi seorang duchess?” Cecchi-Azzolina menulis dalam bukunya yang akan datang, “Meja Anda Sedia,” keluar pada 6 Disember. “ ‘Adakah anda tidak mempunyai kawasan peribadi untuk kami tunggu?’ Dorongan pertama saya adalah untuk ketawa. Saya boleh memberi dua s–ts tentang tarikh Putera Harry, dan dengan perhatian pengiring itu menarik perhatian orang ramai di bar, begitu juga orang lain.”

Cecchi-Azzolina teringat bahawa Markle, sementara itu, “tidak berkata apa-apa,” manakala pengendalinya menyatakan bahawa meja itu tidak siap sebelum masa tempahan mereka, menggambarkan pelakon yang bertukar menjadi diraja itu sebagai “menyendiri”. Wakil untuk Markle tidak memulangkan permintaan untuk komen.

“Kami mendapat orang yang paling berkuasa di dunia yang datang ke sini – tiada siapa yang benar-benar mengambil berat tentang anda,” kata Cecchi-Azzolina sambil menambah bahawa pengiring itu duduk dengan tersipu-sipu.

James Corden bertindak balas terhadap tindak balas makhluk "dibatalkan" dan kemudian dimaafkan oleh restoran Keith McNally pada hari Jumaat dalam temu bual dengan The New York Times menyatakan drama itu
James Corden bertindak balas terhadap tindak balas yang “dibatalkan” dan kemudian dimaafkan oleh restoran Keith McNally pada hari Jumaat dalam temu bual dengan The New York Times menyatakan drama itu “di bawah” dia dan “sangat bodoh.”
Imej Getty
Selepas mencucuk sate James Corden untuk dirinya "kesat" terhadap kakitangan restorannya, pemilik Balthazar Keith McNally menerima permohonan maaf Corden. Sesetengah orang dalam industri berpendapat dia melepaskannya dengan mudah.
Selepas menusuk James Corden kerana “mendera” terhadap kakitangan restorannya, pemilik Balthazar Keith McNally menerima permohonan maaf Corden. Sesetengah orang dalam industri berpendapat dia melepaskannya dengan mudah.
Keith McNally / Instagram

Orang dalam industri restoran sedang menyampaikan kisah tentang kelayakan, kata-kata kasar, makan-dan-dashers dan pengadu bersiri di hadapan restoran Keith McNally menusuk pelawak British James Corden sebagai “pelanggan paling kesat” kakitangan restorannya di Balthazar yang pernah dilihat dalam 25 tahun restoran Soho itu.

Pada Isnin, McNally secara terbuka mengumumkan di Instagram bahawa dia telah 86’d Corden (restoran bercakap untuk dibatalkan) kerana menganiaya pekerja dan menuntut satu pusingan minuman “saat ini” selepas Corden melihat sehelai rambut dalam hidangan utamanya. Menurut McNally, Corden kemudian menegaskan restoran itu menjaga tab minuman, mengancam untuk menulis ulasan Yelp yang buruk.

Dalam contoh berasingan, McNally berkata, Corden didakwa menjerit kepada seorang kakitangan, berkata, “Anda tidak boleh melakukan tugas anda! Mungkin saya patut pergi ke dapur dan masak telur dadar sendiri” selepas isterinya mengadu putih telur masuk ke dalam telur dadar kuning sahaja. McNally kemudiannya berkata Corden telah memanggilnya untuk meminta maaf, dan dia menerima, mengatakan Corden dialu-alukan kembali ke restorannya dan bahawa “Semuanya diampuni.” Dalam temu bual dengan New York Times pada hari Jumaat, Corden menyatakan drama itu “di bawah” dia dan “sangat bodoh.”

Beberapa doktor haiwan restoran berpengalaman mengatakan McNally melepaskan Corden terlalu mudah, dan lebih ramai selebriti harus dinamakan dan dipermalukan kerana tingkah laku mereka yang kerap buruk.

“Anda sama ada mendapat selebriti yang sangat mudah didekati dan santai atau sesetengah orang yang hanya gila. Anda mempunyai orang yang sengsara dalam kehidupan mereka sendiri dan mereka memilih untuk mengambilnya kepada orang yang berkhidmat,” Jason Kaplan, seorang perunding restoran yang berpangkalan di New York City di JK Perundinganmemberitahu The Post.

“Apa yang saya rasa agak tidak masuk akal ialah kerana dia meminta maaf, sekarang awak benarkan dia masuk semula ke restoran awak? Bagaimanakah ia boleh memberi alasan kepada kelakuan buruk?” Kata Kaplan tentang McNally.

Dan sesetengah selebriti membuktikan mereka tidak bertolak ansur kerana tidak menghormati pekerja restoran. Conan O’Brien dilaporkan dipecat bekas anak kapal kerana tidak sabar dan biadap terhadap pelayan restoran, seorang bekas kakitangan O’Brien menulis di Twitter Selasa.

Corden didakwa menjerit kepada seorang kakitangan Balthazar, berkata, “Anda tidak boleh melakukan kerja anda! Mungkin saya perlu pergi ke dapur dan masak telur dadar sendiri” selepas isterinya mengadu putih telur telah masuk ke dalam telur dadar kuning sahaja.
Corden didakwa menjerit kepada seorang kakitangan Balthazar, berkata, “Anda tidak boleh melakukan kerja anda! Mungkin saya perlu pergi ke dapur dan masak telur dadar sendiri” selepas isterinya mengadu putih telur telah masuk ke dalam telur dadar kuning sahaja.
William Farrington untuk NY Post

Corden bukanlah satu-satunya pesalah yang meninggalkan pemilik restoran dengan rasa tidak enak di mulut mereka. Sumber yang dekat dengan satu kawasan hangat di Hamptons mengimbas kembali insiden yang menghantui dua musim panas yang lalu apabila pemilik bersama pasukan sukan profesional didakwa memanggil seorang pelayan wanita sebagai “pengait” dan “jalang” apabila dia tidak mendapat meja di hadapan atau di dalam. kawasan luar, meninggalkan kakitangan “menangis,” kata sumber itu. Pihak pengurusan terpaksa campur tangan dan menegur mereka kerana menggunakan bahasa kesat.

“Sesetengah daripada mereka menganggap mereka memiliki dunia dan mereka menjadi sangat jahat,” kata sumber itu.

Pengaruh adalah satu lagi orang yang tidak disukai. Dalam bukunya, Cecchi-Azzolina teringat diberitahu, “Adakah anda tahu berapa ramai pengikut Instagram yang dia ada?” di Le Coucou apabila seorang pengaruh fesyen dan krewnya menelefon restoran itu 10 kali dalam seminggu untuk mendapatkan meja. Mereka tiba pada pukul 7:30 malam, sejam sebelum tempahan mereka dan terus menggunakan pengikut media sosial mereka sebagai mata wang.

Michael Cecchi Azzolina mengimbas kembali mimpi buruk restoran selebriti terbesar dalam bukunya yang akan datang, "Meja Anda Sedia." Memanggil orang-orang seperti pengiring diraja untuk Meghan Markle, Naomi Campbell dan Anna Wintour, antara lain.
Michael Cecchi Azzolina mengimbas kembali mimpi buruk restoran selebriti terbesar dalam bukunya yang akan datang, “Meja Anda Sudah Sedia.”
Phillip Romano
Raoul di Soho.
Muncul tanpa diberitahu, menuntut meja dan kemudian menghantar balik makanan adalah satu lagi tindakan yang tidak terkenal. Cecchi-Azzolina mendakwa supermodel Naomi Campbell dan editor berkuasa tinggi Anna Wintour melakukan perkara itu semasa dia bekerja di bilik di Raoul di Soho.
Zandy Mangold untuk NY Post

“Awak tahu siapa ini! Dia mempunyai ratusan ribu pengikut. Kalau awak tak dudukkan kami berenam sekarang, dia akan tutup restoran ini. Tiada siapa yang akan datang,” kata salah seorang pengikut pengaruh itu, menurut buku itu.

Kadang-kadang, muka berani sangat angkuh sehingga mereka keluar dari pemeriksaan. Sumber yang rapat dengan restoran Philippe Chow yang kini ditutup di Miami mengimbas kembali masa sekitar 2009 apabila Dennis Rodman didakwa masuk dengan kumpulan 15 orang dan menyebabkan kakitangan kaku pada bil $3,000 selepas mengambil tab dengan botol Champagne yang mahal.

“Seorang demi seorang mula berjalan keluar. Dia seperti f–k it. Saya tidak akan terjebak dengan rang undang-undang ini. Mereka semua menyelinap keluar,” dakwa sumber itu. Wakil untuk Rodman tidak membalas permintaan The Post untuk komen.

“Dia terbang dengan jet peribadi keesokan harinya. saya [thought], sudah tentu anda terbang dengan jet peribadi kerana anda tidak membayar untuk sesuatu. Anda hanya pergi ke tempat dan tidak membayar bil anda. Malu dengan awak,” kata sumber itu.

Pada masa yang sama, sumber itu mendakwa, guru bantu diri Tony Robbins duduk makan malam dengan kru 10 hingga 15 orang dan didakwa meninggalkan kakitangan dengan tangan kosong apabila bil sekitar $2,000 datang.

“Tempahan adalah di bawah Tony Robbins dan mereka semua keluar atas rang undang-undang. Apabila kami berhubung dengan pejabat Tony Robbins, dia berkata, ‘Saya adalah tetamu di sana.’ Dia berkata, ‘Saya tidak membayar bil.’ Saya berkata, ‘Anda sedang duduk di kepala meja membuat ucapan dan mengucapkan selamat sejahtera kepada semua orang. Kamu tidak akan membayar bil atau kakitangan?’ Dia seperti, ‘Saya berada di sana, tetapi ia bukan tempahan saya dan saya tidak akan membayar.’ Dua ribu dolar tidak akan menyebabkan anda keluar dari perniagaan, ia adalah apa yang anda kenakan untuk satu seminar. Dia tidak pernah membayar kami,” dakwa sumber itu. Wakil untuk Robbins tidak memulangkan permintaan untuk komen.

Muncul tanpa diberitahu, menuntut meja dan kemudian menghantar balik makanan adalah satu lagi tindakan yang tidak terkenal. Cecchi-Azzolina mendakwa supermodel Naomi Campbell dan editor berkuasa tinggi Anna Wintour melakukan perkara itu semasa dia bekerja di bilik di Raoul di Soho.

1666414628 877 Selebriti ini ialah mimpi ngeri restoranu2019 yang paling teruk u2018Mereka
“Naomi Campbell akan datang, bersikap kasar, dan mengadu tentang makanannya hampir setiap kali,” tulis Cecchi-Azzolina dalam bukunya Campbell, yang sering mengunjungi restoran Raoul pada awal 2000-an.
Imej Getty
Anna Wintour akan
Anna Wintour akan “berarak masuk tanpa tempahan dan meminta meja,” di Raoul manakala Checchi-Azzolina bekerja di hadapan rumah di sana, katanya.
Imej Getty

“Naomi Campbell akan datang, bersikap kasar dan mengadu tentang makanannya hampir setiap kali,” tulis Cecchi-Azzolina dalam bukunya Campbell, yang sering mengunjungi restoran itu pada awal 2000-an apabila dia berkencan dengan pemain gitar U2, the Edge. Wakil untuk Campbell tidak memulangkan permintaan untuk komen.

“Dia adalah seseorang yang kami takuti untuk masuk,” kata Cecchi-Azzolina kepada The Post. “Dia memerlukan banyak perhatian. Dia menghantar balik makanannya beberapa kali. Saya ingin mengatakan ia adalah rak kambing,” katanya.

Sementara itu, editrix Vogue Anna Wintour, adalah “benar-benar mengerikan,” dan akan “berarak masuk tanpa tempahan dan meminta meja,” tulis Cecchi-Azzolina dalam bukunya, menyatakan bahawa Wintour sentiasa memesan stik “sangat jarang” dan memintanya dihidangkan “segera.”

“MasyaAllah sedikit pun masaknya. Dia akan melihat pelayan itu seolah-olah dia baru saja menghidangkan tikusnya dan menyuruhnya dihantar semula dan dibuat semula. Anda fikir daging mentah akan membuatkan dia kurang optimis,” tulisnya. Wakil untuk Wintour tidak memulangkan permintaan untuk komen.

“Dia hanya akan masuk atau menelefon dan berkata, ‘Saya akan datang.’ Suatu ketika dia masuk dan kami sedang menutup bilik belakang dan dia berkeras untuk duduk di bilik belakang dan kami terpaksa menyimpan seorang pelayan di sana dan memberikan pelayannya sendiri. Nak, adakah pelayan itu marah,” Cecchi-Azzolina memberitahu The Post, sambil menyifatkan sikap Wintour sebagai ringkas.

“Dia sebenarnya tidak bercakap dengan kakitangan. Dia seperti saya mengalami ini dan itu sahaja.”We would love to thank the writer of this write-up for this amazing content

Selebriti ini ialah mimpi ngeri restoranu2019 yang paling teruk: u2018Mereka fikir mereka memiliki duniau2019u00a0


Discover our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/