Semak Keluar: Pemampat Udara Untuk Tempat Duduk Tayar Tanpa Tube, Perlindungan Badan Senyap, Komputer Berbasikal Gergasi & Pautan Mullet – Pinkbike

Banyak peralatan ditemui di meja kami di Pinkbike. Daftar Keluar adalah sekali-sekala pusingan semua yang telah diperoleh oleh editor teknologi kami. Kadang-kadang produk yang kami lakukan ujian jangka panjang, kadang-kadang produk yang kami minati tetapi tidak mempunyai masa untuk menyemak sepenuhnya. Dan, kadang-kadang sangat gila seseorang menghantar kami tanpa diminta dan kami sedang ketawa.

Pemampat Udara Viair TLC Pro

ciri-ciri

• Keupayaan tempat duduk tayar tanpa tiub – memegang cas 150 PSI
• Berat: 5.4 kg / 11.8 lb
• $449.95 USD

• Hos bergelung 30 kaki, petunjuk 8 kaki
• Presta (x2), Schrader, tolok tekanan dan lampiran blowgun disertakan
viaaircorp.com

Pernahkah anda terperangkap di tapak perkhemahan atau trailhead, kecewa dengan tayar tanpa tiub yang tidak akan mengembang? Viair mempunyai kumpulan pemampat yang besar untuk disesuaikan dengan semua jenis persekitaran kerja, tetapi siri TLC khusus untuk basikal kerana ia boleh menahan cas 150 PSI untuk meletupkan tayar itu ke rim. Sudah tentu, terdapat pam di luar sana yang boleh dicas, tetapi jika anda menukar tayar dengan kerap, anda mungkin mendapati ia berbaloi untuk menggunakan kelebihan mekanikal pemampat ini. Sama ada anda mengeluarkan kenderaan yang menghalang jalan raya atau melabur dalam treler perlumbaan, TLC Pro boleh menjadi tiket untuk tayar yang degil.

Unit ini menggunakan bateri 12 volt dan dilengkapi dengan dua abah-abah pendawaian; satu untuk kegunaan mudah alih dan satu lagi untuk pilihan pelekap keras yang lebih kekal, yang menarik 30 amp. Beg pembawa yang cantik menyimpan hos bergelung 30 kaki, wayar pengapit bateri SAE 8 kaki, dan semua lampiran disimpan dengan kemas, seperti pencetus inflasi dengan tolok tekanan terbina dalam, chuck Schrader dan Presta, serta pistol pukulan. Di bawah pemampat, plat tapak menggunakan dulang pasir untuk mengurangkan getaran secara mendadak dan di bahagian hadapan adalah penapis udara berulir untuk menukar dengan cepat antara dua alat ganti yang disertakan.

Setelah penapis udara disambungkan, TLC Pro menerima penarafan kalis air IP54, yang sesuai untuk kegunaan luar, melindunginya daripada kemasukan habuk dan semburan air yang terhad dari sebarang sudut. Ia juga mampu mengembang sehingga 37″ tayar kenderaan. Menurunkan tekanan but besar itu menambahkan lebih daya tarikan pada jalan yang tidak berturap, seperti papan basuh, tetapi juga lebih selesa pada perjalanan jauh di luar jalan. Ini membolehkan pemampat TLC Pro untuk menjalankan tugas dua kali untuk penunggang basikal gunung yang mendarat.


Pelindung Dada Fox Baseframe Pro SS

ciri-ciri

• Pelapik D3O yang fleksibel dan boleh tanggal pada dada, belakang dan bahu
• Saiz: S-XXL
• $199.95 USD

• Fabrik yang sangat bernafas juga memegang padding di tempatnya
• EN1621-1 tahap 1 pensijilan belakang dan bahu
williamsracingproducts.com

bigquotes Saya pernah bekerja di kedai basikal berhampiran studio filem dan pelakon lagak ngeri sering berkunjung untuk mencari perlindungan badan yang berprofil rendah dan mempunyai perlindungan yang mencukupi untuk menyelamatkan mereka daripada kecederaan semasa jatuh terkawal. Siri Baseframe Fox Racing ialah koleksi pengawal peribadi yang menutupi pinggul dan badan, yang dibangunkan khusus untuk berbasikal gunung dan motocross. Versi lengan pendek ini ialah sekeping kit pilihan untuk perlumbaan enduro di mana mengekalkan ketangkasan dan menguruskan suhu teras anda adalah penting. Tiada tali besar, gesper atau velcro untuk digunakan pada jersi anda – hanya sarungkannya seperti baju-T.

Sisipan D3O yang terbukti menghilangkan tenaga daripada kesan di tiga bahagian utama: sternum, tulang belakang dan bahu. Mereka sebenarnya melembutkan sedikit dengan peningkatan suhu badan untuk menjadi lebih fleksibel. Setiap bit pelapik boleh ditanggalkan untuk memanjangkan hayat bahan D3O semasa kitaran mesin basuh, atau mudah menyesuaikan jumlah perlindungan yang anda cari. Baseframe Pro SS dijual pada harga kurang dari $200 dan pelindung tulang belakang D3O Viper memenuhi pensijilan EN1621-1 tahap 1.


Komputer Berbasikal M200 Giant

ciri-ciri

• Penarafan debu dan kalis air IP57
• Dua saiz: M200 (), L200
• $279.95, 329.95 USD

• GPS, pecutan, barometer, termometer
• Sambungan: BLE, ANT+, WiFi
giant-bicycles.com

bigquotes Giant mungkin bukan jenama pertama yang anda fikirkan untuk memasuki dunia komputer berbasikal, tetapi mereka telah bekerjasama dengan Peringkat Berbasikal dan telah membungkus banyak ke dalam unit Dash M200/L200 mereka. Kita boleh pergi selama beberapa hari untuk bercakap tentang perkara yang boleh dirakam oleh kedua-dua peranti kecil ini dan cara disesuaikan anda boleh membuat tetapan peribadi anda. Dengan memuat turun apl Berbasikal Peringkat, anda boleh bermain dengan lebih banyak tetapan, menyambung ke apl pihak ketiga, membuat dan memuat naik kursus, senaman, dan sudah tentu, menyegerakkan meter kuasa, monitor denyutan jantung dan lampu pintar.

Bagi spesifikasi asas, unit M200 yang lebih kecil mendapat penarafan kalis air IP57, berat 76 gram, dan berukuran 81x51x22mm. Bateri boleh bertahan sehingga sebelas jam semasa penggunaan biasa peta dan penderia dan menggunakan port USB mirco-B standard, yang dilindungi oleh palam getah. Disertakan ialah pelekap pengunci gaya Garmin aluminium panjang standard, sesuai untuk basikal gunung dan muat bar 31.8 atau 35mm.

Peringkat menggunakan teknologi Everbrite yang cepat menyesuaikan dengan keadaan cahaya ambien, walaupun ia bukan skrin sentuh. Bagi saya, merasakan butang secara fizikal semasa menunggang lebih masuk akal dan membolehkan anda memerhatikan laluan atau jalan raya sebanyak mungkin. Halaman utama dipecahkan kepada empat kategori: pemilihan “Mulakan Perjalanan”, “fail”, “sambungan”, dan kemudian “tetapan’. Menapis semua halaman paparan adalah agak intuitif, tetapi pada asasnya aplikasi digunakan untuk sebarang pra atau pengumpulan maklumat selepas perjalanan, manakala berinteraksi dengan unit Dash lebih kepada membaca perkara yang berlaku semasa perjalanan.

Walaupun komputer berbasikal lebih kerap dilihat sebagai alat latihan untuk mengukur dan menjejak output, fungsi peta berguna untuk paparan utama untuk kekal di landasan dengan laluan fail GPX yang dimuat naik dari Trailforks dan seumpamanya. Menjejak lokasi dan memaparkan pemberitahuan mesej teks ialah apabila saya mendapati Dash M200 paling berguna pada tunggangan yang tidak kompetitif.


William’s Racing Products MX Specialized Enduro Yoke

ciri-ciri

• Menampung roda belakang 27.5″ untuk Enduro Khusus 2020
• Geometri yang hampir sama dengan konfigurasi stok
• $295 AUD

• Mengekalkan keluk kemajuan saham
• Enduro 6802 LLU MAX Black Oxide Full Complement Sealed Bearing
williamsracingproducts.com

bigquotes Berpusat di luar Melbourne, Mic Williams, yang mencipta WRP, telah menyiapkan semua jenis komponen di kedainya daripada pautan belanak kepada konsep inovatif yang mengagumkan seperti projek akhir kejuruteraan mekanikalnya, CentreHub. Salah satu produk yang mula-mula meletakkan WRP pada peta mungkin ialah kuk kejutan mereka yang menyesuaikan Enduro Khusus 2020-kini untuk memuatkan roda belakang 27.5″.

Dengan mengubah ukuran kuk hentakan dengan teliti, Mic dapat mengekalkan lengkung leveraj hampir sama semasa menggunakan tetapan BB rendah. Ini menaikkan sedikit kadar permulaan dan tamat, yang bermaksud anda mungkin perlu bermain dengan kadar musim bunga semasa anda sedikit sebanyak, tetapi kuk akan membawa tunggangan yang sama sekali berbeza yang sebaliknya terhad kepada roda dwi 29″.

Terdapat juga sejumlah besar motosikal lain yang WRP telah berjaya membuat kit penukaran mullet, termasuk Commencal Meta AM 29 dan Norco Range. Dengan memasangkan renjatan 225 x 72.5mm yang lebih panjang pada Julat dan menggunakan kuk mullet, anda juga boleh mencapai 205mm perjalanan.


We wish to give thanks to the author of this post for this amazing material

Semak Keluar: Pemampat Udara Untuk Tempat Duduk Tayar Tanpa Tube, Perlindungan Badan Senyap, Komputer Berbasikal Gergasi & Pautan Mullet – Pinkbike


Visit our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/