Semua Orang Membuat PlayStation Vita Baharu Tetapi Sony

PS Vita diadakan pada acara pelancaran 2012.

Foto: Yoshikazu Tsuno (Imej Getty)

Razer menggoda permainan pegang tangan 5G baharu yang dibuat dengan kerjasama Verizon dan Qualcomm hari ini. Ia menyertai senarai peranti yang diilhamkan Suis yang semakin meningkat yang memanfaatkannya Pas Permainan dan perpustakaan penstriman permainan video lain. Kerana pada tahun 2022 semua orang bertaruh pada pengganti PS Vita yang tidak pernah dibuat oleh Sony. Yang mati mungkin tidak akan mati.

Butiran mengenai pegang tangan Razer masih kurang. Sebuah video pendek menunjukkan ia akan mempunyai skrin terbina dalam dan kawalan khusus, dan akan melancarkan isyarat 5G terus ke dalam eter dengan klik butang. Saya pasti RGB Chroma akan menjadi liar. Ia mengingatkan saya banyak penyesuai pengawal Kishi sedia ada Razer untuk telefon pintar. Kita sepatutnya mengetahui lebih lanjut, seperti sama ada perkara itu akan menelan kos sejumlah wang yang bodoh, pada ucaptama RazerCon pada 15 Oktober.

Pengumuman itu datang hanya seminggu selepas Logitech melancarkan pegang tangan permainan Cloud G $350. Walaupun titik harga adalah kurang memberangsangkan memandangkan anda boleh membeli Switch OLED untuk jumlah yang sama, dan Steam Deck yang lebih berkuasa hanya $400, konsepnya adalah baik: bermain permainan mudah alih secara asli dan strimkan filem blockbuster dalam talian. Perkakasan kelihatan cukup licin juga.

Ini juga menerangkan dengan sempurna PS Vita, Sony inovatif tetapi malang permainan pegang tangan premium. Selain menjadi peranti yang sempurna untuk permainan indie, dengan skrin sentuh untuk port mudah alih yang mudah, Vita juga bertujuan untuk menyampaikan permainan blockbuster-lite dengan eksklusif pihak pertama seperti Belum dipetakan: Golden Abyss. Borderlands 2 berlari di atasnya, entah bagaimana. Anda boleh menggunakannya untuk memainkan beberapa permainan PS3 dan PS4 dari jauh. Malah ada model 3G.

A close-up of Razer's 5G gaming device shows RGB lighting.

The Razer gaming device is built around the Snapdragon G3X Gen 1 and 5G Ultra Wideband
Screenshot: Razer / Kotaku

It was a massive flop, until five years later when Nintendo did all of those same things with one important difference: it released the Switch alongside Breath of the Wild. Fast-forward another five years and cloud gaming has evolved enough that it’s layak untuk melancarkan pegang tangan walaupun tanpa hits eksklusif. Pas Permainan mungkin tidak ada Mario atau Zeldatetapi ia mempunyai Assassin’s Creed Odyssey, Halo Infinite, Lembah Stardew, dan ratusan permainan lain. Tidak, penstriman awan tidak sempurna, tetapi ia berfungsi dengan cukup baik pada ketika ini.

Saya tidak tahu sama ada pegang tangan 5G Razer akan dijual pada harga yang berpatutan, tetapi saya pasti ia bukan peranti terakhir untuk mencuba dan memanfaatkan goldrush permainan mudah alih baharu. Kalau orang sanggup bayar $500 untuk Apple Watch yang bukan telefon pintarsaya pasti lebih daripada beberapa orang akan membayar separuh daripada itu untuk peranti permainan awan khusus.

Sayang sekali PS Vita 2 tidak akan menjadi salah satu pilihan. Pegang tangan Sony adalah antara yang paling cantik untuk dipegang dan dilihat. Vita mungkin gagal, tetapi ia membuka jalan untuk Suis, Steam Deck, dan setengah dozen lain pegang tangan permainan baharu yang baru keluar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Vita mati supaya pegang tangan 5G Razer boleh distrim. Kami akan mengetahui tidak lama lagi sama ada ia layak untuk keturunan itu.We would like to give thanks to the writer of this article for this remarkable web content

Semua Orang Membuat PlayStation Vita Baharu Tetapi Sony


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/