Semua yang anda perlu tahu tentang Logitech G PRO Racing WheelKami memberitahu anda semua yang anda perlu tahu tentang jarak roda pemacu langsung Logitech yang pertama – Logitech G PRO Racing Wheel.

Ia sudah lama datang, tetapi Logitech akhirnya beralih daripada maklum balas daya berasaskan gear dan menerima sepenuhnya teknologi pemanduan terus, terima kasih kepada jarak roda Logitech G Pro.

Disokong secara rasmi oleh Lando Norris dari Pasukan Formula 1 McLaren, roda baharu itu didedahkan semasa acara strim langsung Logi PLAY hari ini (21 September 2022). Logitech G PRO Racing Wheel telah diperkenalkan secara rasmi bersama Logitech G Pro Racing Pedals syarikat Switzerland.

Peranti dan perkakasan perlumbaan sim lain turut diumumkan, termasuk kerjasama Logitech dengan PlaySeat – PlaySeat Trophy Logitech G Edition – dan Logitech G Astro A30 Wireless Gaming Headset.

Adakah Logitech G PRO Racing Wheel memandu terus?

Ya, Logitech G PRO Racing Wheel ialah jarak roda Pemacu Langsung Logitech yang pertama, menggantikan roda G923 sebagai model stereng utama syarikat.

Berapakah daya yang dihasilkan oleh Logitech G PRO Racing Wheel?

Roda Lumba Logitech G PRO boleh menghasilkan tork sebanyak 11Nm (meter baharu). Ini berbanding dengan 8Nm yang dihasilkan oleh roda pemacu langsung peringkat permulaan Fanatec, CSL DD (dengan Boost Kit).

Semua yang anda perlu tahu tentang Logitech G PRO Racing Wheel

Adakah Logitech G PRO Racing Wheel serasi dengan PlayStation/Xbox/PC?

Ya, Logitech G PRO Racing Wheel akan serasi dengan konsol PC (Windows 10), PlayStation 5 dan PlayStation 4, Xbox Series X|S dan Xbox One, dengan edisi PlayStation dan Xbox kendiri khas (kedua-duanya akan serasi dengan PC ).

Ciri-ciri utama Logitech G PRO Racing Wheel

Menggunakan teknologi TRUEFORCE proprietari Logitech, Logitech G PRO Racing Wheel menampilkan rim roda boleh tanggal dengan sistem pelepasan cepat, termasuk pengalih dayung magnet dan dua dayung klac analog tambahan. Ini boleh dipetakan semula sebagai pemecut dan kawalan brek, menjadikan G PRO Racing Wheel Logitech sebagai jarak roda paling inklusif lagi.

Anda boleh menukar tetapan seperti maklum balas daya dan putaran stereng pada jarak roda Logitech G PRO Racing Wheel secara on-the-fly berkat paparan OLED tengah, dengan pengapit meja yang disertakan untuk pemain yang belum dinaik taraf kepada kokpit perlumbaan sim. .

Semua yang anda perlu tahu tentang Logitech G PRO Racing Wheel

Apakah tarikh keluaran Logitech G PRO Racing Wheel?

Logitech berhasrat untuk mula menghantar Logitech G PRO Racing Wheel pada penghujung September 2022.

Berapakah harga Roda Lumba Logitech G PRO?

Logitech G PRO Racing Wheel akan dijual pada harga £849/1099€/$999.

Apakah Pedal Lumba Logitech G PRO?

Logitech G PRO Racing Pedals diumumkan pada masa yang sama dengan Logitech G PRO Racing Wheel, dan dalam yang pertama untuk perniagaan, dihantar dengan pedal brek sel beban secara lalai.

Pemain boleh menyesuaikan susun atur set pedal menggunakan kunci Allen yang dibekalkan dengan menggelongsorkan pedal secara mendatar merentasi tapak pedal dan/atau melaraskan plat muka pedal untuk menggalakkan lebih banyak peralihan tumit dan kaki.

Semua yang anda perlu tahu tentang Logitech G PRO Racing Wheel

Satu set spring dan elastomer yang lebih teguh juga dibekalkan untuk membantu memenuhi keperluan pelumba sim yang lebih suka rasa pedal yang lebih teguh. Potensiometer tidak lagi digunakan untuk klac dan pemecut, dengan penderia kesan dewan magnetik yang lebih cekap kini dipasang.

Logitech G PRO Racing Pedals akan serasi dengan PlayStation, Xbox dan PC (Windows 10).

Apakah tarikh keluaran Logitech G PRO Racing Pedals?

Logitech G PRO Racing Pedals akan mula dihantar sebelum penghujung September 2022.

Berapakah harga Logitech G PRO Racing Pedals?

Logitech G PRO Racing Pedals tersedia untuk dibeli dengan harga £299/349€/$349.We would like to say thanks to the author of this post for this remarkable content

Semua yang anda perlu tahu tentang Logitech G PRO Racing Wheel


Discover our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/