Semua yang Kami Lihat Di Pameran Big Resident Evil

Seorang wanita muda menjerit semasa dia dikelilingi oleh percikan api biru yang bercahaya.

Rose seperti yang dilihat dalam Resident Evil VillageDLC baharu.
Tangkapan skrin: Capcom / Kotaku

Hari ini, Capcom mengadakan satu lagi pameran digital khusus untuk semua perkara Residen Evil. Sebelum ini, penerbit telah melakukan perkara yang serupa kembali pada bulan Jun dan sebelum itu, dalam April 2021. Seperti dalam mereka, Capcom menggunakan acara itu untuk mempamerkan treler baharu dan rakaman permainan daripada yang akan datang Residen Evil projek, seperti Residen Evil 4pembuatan semula.

Berikut adalah segala-galanya Capcom mengumumkan dan menunjukkan semasa acara hari ini, yang adalah kira-kira 30 minit. Anda juga boleh menonton keseluruhan pembentangan di bawah.

Capcom

Treler Baharu Untuk Pengembangan The Winters

Capcom memulakan persembahan dengan treler baharu untuk yang akan datang Resident Evil Village Pengembangan DLC, yang merangkumi kempen naratif baharu yang dibintangi oleh anak perempuan Ethan, Rose. Pembangun juga berkongsi beberapa lagi latar belakang tentang Rose dan sebab mereka memutuskan untuk menjadikannya bintang kampungpengembangan cerita baharu.

Capcom

Pengembangan Musim Sejuk—yang boleh dibeli secara berasingan atau sebagai sebahagian daripada yang lebih besar Resident Evil Village Edisi Emas pakej—juga termasuk mod orang ketiga baharu untuk kempen utama dan kandungan baharu untuk mod Mercenaries yang penuh aksi permainan, malah membenarkan anda bermain sebagai Lady Dimitrescu sendiri. (Walaupun dia kini akan menjadi lebih pendekdalam salah satu kekecewaan terbesar 2022.)

Semua ini dikeluarkan pada 28 Oktober 2022, untuk semua platform utama.

Penembak Berbilang Pemain Resident Evil Re:Verse Masih Akan Keluar Lewat Bulan Ini

Capcom

Walaupun saya tidak begitu teruja untuk memainkannya, penembak dalam talian Resident Evil Re:Verse masih keluar pada 28 Oktober. Ia akan percuma untuk semua pemilik Resident Evil Villagee atau Resident Evil Village Edisi Emas. Capcom mengumumkan ia akan menyokong penuh permainan silang dan menunjukkan permainan baharu yang menampilkan lokasi dan watak dari kampung.

Capcom berkata ia mempunyai rancangan untuk mengemas kini permainan ini beberapa kali, malah mempamerkan jalanpeta kandungan baharu yang akan datang ke permainan selepas pelancaran. Ia juga akan mempunyai tempoh akses awal bermula 24 Oktober untuk semua kampung pemilik.

Resident Evil Village Akan Datang Ke Mac, Permainan Dahulu Mendapatkan Versi Awan Nintendo Switch

Capcom juga mengumumkan tarikh keluaran untuk versi awan baharu Resident Evil Village, RE7, Buat Semula RE2, dan RE3 Buat Semula datang ke Nintendo Switch. Ia sebelum ini telah mengumumkan bahawa pelabuhan-pelabuhan ini dalam kerja-kerja, tetapi sekarang kita tahu bila kita boleh bermain mereka.

Capcom

Semua permainan akan mempunyai tunjuk cara, membenarkan orang ramai melihat sejauh mana mereka menstrim internet mereka sambungan. RE2versi awan dikeluarkan pada 11 November tahun ini. Selepas itu, RE3 hits pada 18 November, dan akhirnya, RE7 tanah pada 16 Disember 2022.

Resident Evil Village juga membuat lompatan ke Mac pada 28 Oktober, dengan DLC Pengembangan Winters akan datang pada tarikh yang tidak diumumkan kemudian.

Permainan Baru Daripada Pembuatan Semula Residen Evil 4, Pra-Pesanan Bermula

Capcom sebelum ini menjanjikan lebih banyak rakaman permainan bagi pembuatan semula yang akan datang dan sungguh menyampaikannya semasa majlis tersebut. Dalam rakaman itu, kita melihat apa yang kelihatan seperti versi bayang semula bahagian pembukaan RE4termasuk urutan perkampungan yang ikonik dan saat yang keren itu Leon melompat keluar tingkap seperti bintang aksi. Malah lelaki gergaji yang menakutkan itu muncul untuk merosakkan hari Leon. Ya, saya akan membeli permainan ini lagi.

Capcom

Capcom juga mengeluarkan jenama-treler sinematik baharu yang menampilkan Ada, Ashley dan adegan lain dari detik ikonik dalam permainan, seperti pertarungan tasik.

Capcom

Anda kini boleh membuat pra-pesanan Buat Semula Residen Evil 4 pada PS4, PS5, Xbox Series X/S dan PC mulai hari ini, dengan pelbagai versi datang dengan barangan yang berbeza. Dalam langkah yang sangat bagus, Capcom berkata orang yang membeli permainan di PS4 akan dapat menaik taraf kepada versi PS5 secara percuma. Pembuatan semula baharu ini dikeluarkan pada 24 Mac 2023.

We wish to thank the author of this article for this remarkable web content

Semua yang Kami Lihat Di Pameran Big Resident Evil


Our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/