Semuanya Ditunjukkan Di Nintendo Direct Mini Hari Ini

The Phantom Thieves bergambar untuk kamera.

Imej: Atlus

Peminat JRPG pemilik suis sedang menjamu selera hari ini. Yang paling menonjol dari Nintendo Direct Mini hari ini: Pameran Rakan Kongsi termasuk Persona 5 Diraja dan Nier: Automata port untuk Nintendo Switch, tetapi terdapat juga tajuk indie yang kelihatan kemas seperti buatan tangan yang indah Masa RPG: The Legend of Wright dan pengembaraan koperasi yang menarik secara visual Blanc.

Berikut ialah rangkuman kami tentang semua yang ditunjukkan di pameran pihak ketiga Nintendo hari ini.


Capcom / YouTube

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Sunbreak adalah pengembangan yang akan datang untuk Monster Hunter Bangkit, dan ia menambah satu tan raksasa baharu setiap musim. Terdapat juga jalan cerita utama di mana pemain menyiasat tiga raksasa yang berkuasa di lokasi baharu yang dipanggil Elgado Outpost. Pengembangan menurun pada 30 Jun.

Dua android menghayunkan pedang mereka ke arah musuh.

Tangkapan skrin: Square Enix / Nintendo / YouTube

Nier: Automata Penghujung Edisi YoRHa

Pelabuhan Switch yang ditunggu-tunggu untuk aksi-RPG kultus Yoko Taro akhirnya tiba. Versi ini termasuk semua DLC dan beberapa kostum asal yang dibuat khusus untuk edisi ini.

Annapurna Interaktif / YouTube

Lorelei dan Mata Laser

Permainan teka-teki yang nyata ini dibuat oleh pengembang di belakang permainan muzik tercinta Sayonara Wild Heartsdan ia akan dikeluarkan pada tahun 2023.

Konami / YouTube

Super Bomberman R 2

Suis pertama Konami Bomberman perlahan-lahan menjadi lebih baik dengan tampalan, dan entri baharu dalam siri teka-teki maze yang telah lama berjalan akan datang ke Nintendo Switch pada tahun 2023.

Capcom / YouTube

Koleksi Legasi Rangkaian Pertempuran Mega Man

Koleksi Legasi ialah koleksi 10 Rangkaian Pertempuran Lelaki Mega permainan pada sistem Game Boy Advance. (Tiada tanda Penghantaran Rangkaian daripada GameCube, walaupun.) Kompilasi itu akan dikeluarkan pada tahun hadapan.

Bandai Namco / YouTube

Pac-Man World Re-Pac

Permainan platform 3D ini membolehkan anda bermain sebagai Pac-man ketika dia memulakan pengembaraan untuk menyelamatkan isteri dan anak-anaknya, yang kelihatan sangat sedih di dalam sel penjara mereka. Anda boleh merebut permainan pada 26 Ogos tahun ini.

Penerbitan Kotak Gear / Nintendo / YouTube

Blanc

Blanc ialah permainan teka-teki yang diberikan monokrom dengan seni 3D yang cantik, dan saya bersedia untuk itu. Sebagai tambahan kepada kempen cerita utamanya, ia juga mempunyai mod koperasi. Blanc datang ke Nintendo Switch pada Februari 2023.

Devolver Digital / YouTube

Kembali ke Pulau Monyet

Kembali ke Pulau Monyet ialah entri terbaru dalam permainan pengembaraan terkenal Ron Gilbert, dan kakitangan di Kotaku adalah sangat teruja dengan kecantikannya. Permainan itu diumumkan kembali pada bulan Aprildan akan keluar lewat tahun ini.

Nintendo / Ubisoft / YouTube

Mario + Rabbids Percikan Harapan

Mario dan Rabbids bertembung dalam kerjasama taktikal antara Nintendo dan Ubisoft ini. Permainan ini memperkenalkan makhluk Rabbid baharu yang dipanggil Sparks, dan protagonis perlu bergabung untuk menyelamatkan mereka. Permainan ini akan dikeluarkan pada 20 Oktober tahun ini.

Cygames / YouTube

Little Noah: Scion of Paradise

RPG fantasi ini dicipta oleh pembangun yang membuat Dragalia Kalah, dan ia ditunjukkan dalam gaya seni. Permainan ini digambarkan sebagai roguelike kasual, dan anda boleh memuat turunnya mulai hari ini.

Permainan Epik / YouTube

Railgrade

Jika membina sistem kereta api adalah idea anda tentang masa yang baik, maka Railgrade mungkin permainan untuk anda. Tetapi ini bukan hanya tentang membina empayar kereta api anda sendiri—anda juga perlu menyelaraskan penghantaran untuk koloni perindustrian. Okay, part last tu agak kurang selesa. Tetapi kereta api! Railgrade akan berada di Nintendo Switch pada musim luruh ini.

Aniplex / YouTube

Masa RPG: The Legend of Wright

Walaupun mempunyai nama paling generik yang pernah ada, Lagenda Wright adalah salah satu konsep RPG yang lebih menarik yang saya lihat dalam kalangan indie tahun ini. Anda bermain sebagai watak lukisan tangan dalam buku cerita, dan anda boleh menggunakan peralatan menulis anda untuk membantu menyelesaikan teka-teki. Fikirkan Chicory, tetapi dengan heroik fantasi. Permainan ini akan keluar pada 18 Ogos.

Sega / Nintendo / YouTube

Sonic Frontiers

The Sonic mengambil permainan dunia terbuka telah mendapat banyak kritikan untuk konsep permainan “zon terbuka”, tetapi pemain akan dapat menilai Sempadan untuk diri mereka tidak lama lagi. Permainan akan keluar pada musim cuti ini.

Gameloft / Nintendo / GameXplain / YouTube

Disney Dreamlight Valley

Lembah Cahaya Impian ibetul-betul seperti apa yang kelihatan: permainan di mana anda melepak di tanah ajaib dengan rakan Disney anda. Namun, saya tidak boleh tidak berasa sedikit terpesona dengan betapa ia kelihatan seperti digital Disneyland. Anda boleh memainkan watak Disney The Sims bermula 6 September, apabila permainan memasuki akses awal.

Nintendo / YouTube

Live A Live

RPG Super Famicom 16-bit klasik Square Enix akan menyaksikan keluaran Barat pertamanya pada 22 Julai, tetapi anda boleh mula bermain tiga bab pertama permainan pengembaraan masa ini mulai hari ini. (Kejutan!)

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

Doraemon ialah salah satu IP anime yang paling berpengaruh sepanjang zaman, dan nadanya yang lembut sangat sesuai untuk simulasi pertanian. Jadi saya sangat teruja melihat Bandai Namco mengumumkan sekuel yang pertama Cerita Musim Doraemon. Kemasukan baru dalam siri ini akan datang ke Switch pada tahun ini.

Xbox / Nintendo / YouTube

Legenda Minecraft

Legenda Minecraft ialah permainan strategi aksi yang mengambil pendekatan yang lebih berasaskan cerita daripada sensasi kotak pasir asal. Lagenda akan dikeluarkan pada 2023.

Square Enix / Nintendo / YouTube

Khazanah Pencarian Naga

Khazanah Pencarian Naga adalah spin-off daripada Pencarian Naga siri, dan akan menampilkan sepasang pemburu harta karun yang mencari barang rampasan. Ia datang ke Nintendo Switch pada 9 Disember tahun ini.

Injap / Nintendo / YouTube

Portal: Koleksi Sahabat

Pengembaraan teka-teki 3D yang digemari oleh Valve Portal dan Portal 2 digabungkan bersama untuk port Suis ini, yang akan membawa anda kembali ke ruang ujian Makmal Sains Aperture. The Koleksi Sahabat keluar hari ini.

Square Enix / Nintendo / YouTube

Harvestella

Sebagai seseorang yang pernah super dikecewakan oleh Kilang Rune 5 tahun ini, saya mempunyai harapan yang tinggi untuk Harvestella. Permainan simulasi pertanian kelihatan seperti persilangan antara Kilang Rune dan juga Tales permainan. Harvestella keluar di Nintendo Switch pada 4 November tahun ini.

Atlus / Nintendo / YouTube

Persona 5 Diraja

Saya tidak akan berhenti bermain Persona 5 Diraja, adakah saya? Pembinaan semula RPG sim sekolah terlaris Atlus akan dikeluarkan pada 21 Oktober. Pameran juga mengusik Switch port of Persona 3 Mudah Alih dan Persona 4 Emas, tetapi tiada tarikh keluaran untuk permainan tersebut telah diumumkan lagi. Semua permainan akan dijual secara berasingan.


Dan itu sahaja yang mereka tunjukkan! Apakah kejutan kegemaran anda?

We would like to thank the writer of this post for this amazing content

Semuanya Ditunjukkan Di Nintendo Direct Mini Hari Ini


We have our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/