Semuanya diumumkan semasa Nintendo Direct ‘Mini’ Selasa

Nintendo menyiarkan singkatan, pihak ketiga Nintendo Direct pada hari Selasa untuk mempamerkan senarai permainan yang akan datang, semuanya dijangka dikeluarkan pada tahun hadapan. Dalam siaran selama 25 minit itu, Nintendo menyentuh segala-galanya daripada Capcom yang akan datang Monster Hunter Bangkit Sunbreak dan Mario + Rabbids: Percikan Harapan kepada Kembali ke Pulau Monyet dan melatih sim Railgrade pada Nintendo Switch.

Inilah semua yang muncul semasa pameran Nintendo pada hari Selasa.

Pemburu raksasa Bangkit Sunbreak

Monster Hunter Rise Sunbreak sedang dilancarkan di Nintendo Switch minggu ini, dengan treler baharu ditunjukkan semasa Nintendo Direct Mini. Capcom berkongsi beberapa butiran baharu tentang perkara yang dijangkakan juga: Raksasa baharu, pertempuran dan tempat. Selain itu, terdapat kesukaran Pangkat Induk untuk menyukarkan keadaan. Akan datang 30 Jun.

Nier Automata: Penghujung Edisi YorHa akan datang ke Nintendo Switch pada 6 Oktober dengan kostum baharu dan mod yang dikeluarkan sebelum ini serta kandungan lain. The Tamat Edisi YorHa termasuk permainan dan semua DLC yang dikeluarkan sebelum ini.

Lorelie dan Mata Laser

Sayonara Wild Hearts pemaju Simogo Lorelie dan Mata Laser ialah “permainan pengembaraan teka-teki moden,” datang ke Nintendo Switch pertama pada tahun 2023.

Super Bomberman R 2

Super Bomberman R sedang mendapat sekuel dengan mod baharu, Mod Istana, di mana sepasukan sehingga 15 pemain berjuang untuk harta, menentang pemain solo yang cuba melawan mereka.

10 Rangkaian Pertempuran Megan Man permainan daripada Game Boy Advance akan hadir ke Nintendo Switch pada tahun 2023. Terdapat juga 1,000 ilustrasi dan 150 lagu disertakan dengan permainan tersebut.

Pac-Man World Re-Pac

Versi master semula Pac-Man duniayang Edisi Re-Pac sedang dilancarkan pada 26 Ogos.

Blanc

Daripada Penerbitan Kotak Gear, Blanc ialah permainan pengembaraan rakan yang dibintangi oleh seekor anak rusa dan seekor anak serigala. Ia adalah permainan pengembaraan tanpa teks dengan teka-teki dan koperasi tempatan dan dalam talian. Ia adalah konsol eksklusif pada Nintendo Switch, dijangka pada 2023.

Kembali ke Pulau Monyet

Kembali ke Pulau Monyet akan datang pertama kali ke Nintendo Switch tahun ini, menambah cerita dari Rahsia Pulau Monyet dan Pulau Monyet 2: Dendam LeChuck.

Mario + Rabbids: Percikan Harapansekuel kepada Pertempuran Kerajaan Mario + Rabbids, akan dikeluarkan pada 20 Okt, dan ia mendapat pameran sendiri pada hari Rabu pada tengah hari ET. Prapesanan dibuka pada hari Selasa di Nintendo eShop.

Little Noah: Scion of Paradise

Dari Cygames, Little Noah: Scion of Paradise ialah permainan strategi 2D yang keluar pada hari Selasa.

Railgrade

ia adalah Taikun Rollercoaster tetapi kereta api, datang pada musim gugur untuk Nintendo Switch.

Masa RPG: The Legend of Wright

Pada 18 Ogos, DeskWorks’ Lagenda Wright akan dikeluarkan pada Nintendo Switch. Ia sudah pun keluar pada Xbox Series X dan Windows PC.

Sonic Frontiers

Nintendo memberi pandangan kepada peminat Sonic Sonic Frontiers‘ permainan zon terbuka dan rasa tahap Cyberspace baharu yang kelihatan seperti permainan 3D Sonic the Hedgehog yang lebih tradisional. Ia dijangka pada Nintendo Switch pada cuti ini.

Disney Lembah Dreamlight

Disney Dreamlight Valley ialah simulator kehidupan yang menggabungkan watak Disney dan Pixar dalam satu dunia. Ia memasuki akses awal pada 6 September, apabila anda boleh memasak dengannya RatatouilleRemy dan ikan dengan bekuOlaf.

Live A Live

Demo untuk Square Enix Live A Live pembuatan semula keluar hari ini. Live A Live akan melanda Nintendo Switch pada 22 Julai. Jika anda membeli permainan itu selepas bermain demo, kemajuan anda akan dipindahkan.

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom akan datang ke Nintendo Switch pada tahun 2022.

Minecraft Lagenda

milik Microsoft Minecraft Lagenda akan dilancarkan pada Nintendo Switch pada 2023, seperti yang ditunjukkan dalam treler baharu pada hari Selasa.

Pencarian Naga harta karun

Treler baharu untuk Pencarian Naga harta karun, spinoff Dragon Quest, memulakan kerjayanya, dengan tarikh pelancaran dijangka pada 9 Dis.

Koleksi Rakan Portal mendapat pelancaran mengejut pada hari Selasa untuk Nintendo Switch. Bungkusan termasuk Portal, Portal 2dan versi koperasi daripada Portal 2.

Square Enix’s Harvestella adalah tentang bergaduh, bertani dan menjalin persahabatan merentasi empat musim sebelum memasuki musim kelima yang misteri — musim kematian. Permainan main peranan simulasi kehidupan dijangka keluar pada 4 Nov.

Peribadi 5 Diraja sedang dilancarkan pada Nintendo Switch pada 21 Okt, dan Persona 4 Emas dan Persona 3 Mudah Alih dijangka “tidak lama lagi.”

Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions digambarkan sebagai permainan aksi taktikal tentang seorang budak lelaki yang telah berpindah ke Jepun. Ia akan datang pada 28 Julai di Nintendo Switch.

We would love to say thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Semuanya diumumkan semasa Nintendo Direct ‘Mini’ Selasa


Check out our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/