Sistem anti-penipuan Call of Duty kini mengambil senjata penipu

Sebagai sebahagian daripada perang berterusan menentang penipu, pasukan di sebalik penyelesaian anti-penipuan peringkat pelayan dan peringkat kernel Call of Duty, yang dikenali sebagai Ricochet, telah melancarkan teknik pengurangan baharu yang menghilangkan senjata pemain (dan penumbuk) apabila sistem mengenal pasti mereka sebagai penipu.

Kata teknik mitigasi terbaru ini datang melalui a kemas kini blog baru memperincikan keadaan semasa penyelesaian anti-penipuan Call of Duty, dan mengikuti teknik anti-penipuan yang didedahkan sebelum ini, Cloaking and Damage Shield.

Damage Shield, teknik mitigasi utama pertama Richochet, pada asasnya berfungsi dengan menghidupkan Mod Tuhan untuk semua pemain yang sah apabila penipu dikesan dalam perlawanan. Cloaking pula, menjadikannya mustahil untuk penipu yang dikesan untuk melihat lawan dan peluru, atau mendengar bunyi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Treler Pendedahan Gameplay Dunia.

Kedua-dua sistem anti-penipuan tersebut akan terus beroperasi dalam Call of Duty: Vanguard dan Warzone seperti sebelum ini, tetapi kini akan disertai oleh Disarm yang baru diumumkan. Ini direka untuk mengelakkan penipu daripada mengalami sebarang tahap maut dan berfungsi, cukup mudah, dengan mengambil senjata mereka (termasuk penumbuk mereka) untuk mengelakkan mereka daripada melakukan kemudaratan kepada pemain yang sah. Seperti yang dijelaskan oleh pasukan Ricochet dalam catatan blognya, “Matlamat untuk mengurangkan adalah untuk mengekalkan penipu dalam permainan untuk menganalisis data mereka sambil mengurangkan keupayaan mereka untuk memberi kesan kepada pengalaman pemain yang sah.”

Walaupun pasukan itu mengakui teknik pengurangannya adalah penyelesaian anti-penipuan yang paling menarik perhatian, ia menyatakan bahawa larangan kekal sebagai penghalang terbesar kepada penipuan, dan mengatakan ia kini telah mengharamkan lebih 180,000 pemain di seluruh Warzone dan Vanguard. Ia juga mengesahkan sistem anti-penipuan Ricochet – termasuk pemacu peringkat kernel PC – akan disediakan dan beroperasi untuk pelancaran Call of Duty: Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0 yang akan datang.

Kemas kini Call of Duty hari ini tiba pada minggu yang penuh peristiwa untuk penerbit Activision Blizzard. Bukan sahaja syarikat itu berkongsi a hos maklumat mengenai Overwatch 2 selepas menunggu lama, termasuk tarikh keluaran 4 Oktober, ia juga diumumkan bahawa – selepas hampir setahun dakwaan yang mengejutkan ia memupuk budaya syarikat di mana gangguan seksual, serangan dan tingkah laku yang tidak sesuai dapat berkembang maju – ia menyiasat sendiri dan memutuskan “tiada gangguan yang meluas, atau gangguan sistemik” di syarikat itu.

Ia juga menegaskan bahawa “tiada bukti yang menunjukkan bahawa eksekutif kanan Activision Blizzard pernah dengan sengaja mengabaikan atau cuba memperkecilkan kejadian gangguan jantina yang berlaku dan dilaporkan”, walaupun laporan Wall Street Journal yang terkutuk pada bulan November mendakwa Bobby Kotick telah menyedari dakwaan salah laku seksual dan penganiayaan pekerja wanita di banyak bahagian syarikat “selama bertahun-tahun”, tetapi telah gagal bertindak ke atas mereka atau memberitahu lembaga pengarah dan eksekutif segala yang dia tahu.

We wish to give thanks to the writer of this article for this remarkable content

Sistem anti-penipuan Call of Duty kini mengambil senjata penipu


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/