Sonos menawarkan potongan sehingga $180 untuk bar bunyi dan pembesar suara pintar yang diperbaharui hari ini

Semua orang mungkin bercakap tentang keluaran baru-baru ini Kawalan suara Sonos atau Sonos Ray, tetapi jika bar bunyi peringkat kemasukan Sonos nampaknya tidak sesuai, pada masa ini anda boleh mendapatkan diskaun untuk pelbagai pembesar suara yang diperbaharui dalam katalog Sonos. Beberapa sorotan perjanjian semasa termasuk Sonos Arc dan Sonos Roamyang tersedia pada harga $719 dan $139, masing-masing.

Sonos Arc biasanya dijual pada harga $900 baharu, tetapi model yang diperbaharui ini tersedia pada harga $719. Bar bunyi Arc sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menambah baik persediaan audio rumah mereka dan menawarkan beberapa ciri kualiti hidup selain profil bunyi yang sangat baik. Seperti bar bunyi Sonos yang lain, Arc serasi dengan AirPlay 2 Apple, menyokong Google Assistant dan Alexa, dan serasi dengan pelbagai format audio (termasuk Dolby Atmos).

Arc menggunakan port HDMI serasi eARC yang membolehkan profil bunyi sekeliling berkualiti tinggi dan boleh dipasangkan secara wayarles dengan pembesar suara satelit lain dalam barisan Sonos. Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa ia tidak menampilkan laluan masuk HDMI, jadi anda memerlukan penukar HDMI atau peranti serupa untuk menyambungkan berbilang peranti. Ciri bunyi sekeliling juga boleh bergelut di dalam bilik yang lebih besar, dan perisian untuk menala profil audio hanya tersedia pada peranti Apple. Baca ulasan kami.

Jika anda memerlukan sesuatu yang mudah alih, anda kini boleh mendapatkan Sonos Roam pada harga $139 dan bukannya harga biasa $179. Pembesar suara Bluetooth dilengkapi dengan kalis cuaca IP67, menjadikannya sangat tahan terhadap habuk dan air, serta lasak untuk menawarkan perlindungan terhadap titisan. Beberapa ciri berguna lain termasuk penyepaduan dengan Google Assistant dan Alexa, yang membolehkan kawalan bebas tangan main balik serta sokongan untuk AirPlay 2. Walaupun Roam boleh dicas secara wayarles dengan pembelian pad pengecas khususia memaparkan hayat bateri hanya sekitar 10 jam, yang lebih rendah sedikit daripada kebanyakan pembesar suara Bluetooth lain. Baca ulasan kami.


Sonos Arc (diperbaharui)

Dengan sokongan Dolby Atmos dan banyak ciri, Sonos Arc ialah bar bunyi yang berfikiran ke hadapan yang boleh mengatasi mana-mana TV — dan banyak pembesar suara berdedikasi — apabila ia berkaitan dengan kualiti bunyi.

1648532221 624 Tawaran pembesar suara dan bar bunyi Sonos terbaik


Sonos Roam (diperbaharui)

Sonos Roam ialah pembesar suara Sonos yang benar-benar mudah alih dengan reka bentuk lasak yang dibina untuk menahan unsur-unsur. Ia juga menampilkan pengecasan tanpa wayar dan menyokong AirPlay 2, Alexa dan Google Assistant.

Tetikus MX Master 3S dan MX Mechanical Mini, dua daripada peranti produktiviti terbaharu Logitech, kedua-duanya dijual di Amazon sekarang. Master 3S biasanya berharga $99.99, tetapi adalah dijual pada harga $89manakala MX Mechanical Mini didiskaunkan kepada $133, turun $11 daripada harga asalnya $149.99. Ini bukanlah penembusan harga yang besar untuk salah satu daripada produk ini, tetapi ia patut dipertimbangkan memandangkan produk tersebut baru sahaja tersedia.

Yang terbaru dalam barisan Logitech bagi siri produktiviti MX Master tetikus dibina di atas asas yang sudah cemerlang dengan menawarkan klik senyap, penderia yang lebih berkuasa dan keupayaan untuk memanggil semula gandingan Bluetooth kepada sehingga tiga peranti. Sensor yang dipertingkatkan dialu-alukan, tetapi dengan kadar undian hanya 125Hz, Master 3S jelas tidak ditujukan kepada pemain. Baca ulasan kami.

1654123093 413 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar

MX Master 3S dan Mini Mekanikal.

MX Mechanical Mini pula ialah papan kekunci mekanikal pertama Logitech, yang lebih memfokuskan pada produktiviti berbanding permainan. Papan kekunci berprofil rendah ini menggunakan susun atur 75 peratus dan dilengkapi dengan suis sentuhan untuk pengalaman menaip yang sangat baik. Mini Mekanikal menampilkan gandingan Bluetooth berbilang peranti, hayat bateri yang panjang dan reka bentuk yang mengutamakan fungsi yang semua tentang masa masuk dan menyelesaikan kerja. Cuma agak mengecewakan bahawa anda tidak boleh memetakan semula kunci kepada fungsi ganti. Baca ulasan kami.

1654123093 993 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar


Logitech MX Master 3S

Membina asas yang sudah cemerlang, Logitech MX Master 3S menampilkan penderia yang dipertingkat, klik tetikus senyap dan gandingan Bluetooth berbilang peranti.

1654123093 785 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar


Logitech MX Mechanical Mini

Papan kekunci produktiviti mekanikal pertama Logitech ialah papan kekunci berprofil rendah 75 peratus yang tidak masuk akal, yang menampilkan hayat bateri yang sangat baik dan sambungan Bluetooth berbilang peranti.

Jika anda sedang mencari tablet Android, konfigurasi berbeza bagi Samsung Galaxy Tab S8 Plus kini dijual di Amazon dan Best Buy. Biasanya, model asas S8 Plus dengan storan 128GB berharga $899.99, tetapi pada masa ini dijual pada harga $829.99 di Best Buy. Jika anda memerlukan lebih sedikit ruang, konfigurasi 256GB yang biasanya berharga $979.99 ialah diskaun kepada $879.99 di Amazon. Semua konfigurasi ini didiskaunkan kepada harga terendah yang pernah ada, yang membantu mengurangkan isu yang kami hadapi dengan harga di atas puratanya.

1654123093 101 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar

Samsung Galaxy Tab S8 (kiri) dan Tab S8 Plus (kanan).
Foto oleh Dan Seifert / The Verge

Faktor terbesar yang membezakan S8 Plus daripada model lain dalam barisan S8 ialah skrin OLED 12.4 inci. Ia masih menggunakan CPU Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yang sama seperti yang lain, susunan kamera yang sama, dan disertakan dengan stylus S Pen Samsung. Hanya ambil perhatian bahawa, walaupun S8 Plus mempunyai konfigurasi yang membenarkan sambungan selular, diskaun ini hanya digunakan pada konfigurasi eksklusif Wi-Fi. Semua model dalam barisan Tab S8 juga padat dengan Android 12 di luar kotak, tetapi, malangnya, masih mengalami masalah keserasian sekali-sekala dengan pelbagai apl Android.

Selalunya, S8 Plus lebih mahal sedikit daripada tablet biasa anda, kaveat menjadi lebih teruk kerana kekurangan pengecas yang disertakan. Walau bagaimanapun, perjanjian ini pasti menjadikan kes yang lebih menarik untuk tablet yang ringan dan serba boleh ini. Baca ulasan kami.

1654123093 453 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar


Imej: Samsung

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Galaxy Tab S8 Plus ialah pilihan bersaiz sederhana baharu dalam tablet peringkat teratas Samsung. Ia mempunyai skrin OLED 12.4 inci dan pilihan untuk sambungan selular 5G.

Amazon kini menawarkan diskaun yang jarang berlaku untuk Nintendo Switch Pro Controller, menurunkan harga aksesori berlesen daripada $69.99 kepada $54.99. Pengawal wayarles jarang dijual — sama seperti segala-galanya dalam katalog pihak pertama Nintendo — menjadikannya berbaloi untuk diperiksa jika anda memerlukan pengawal kendiri untuk Nintendo Switch anda atau hanya pengawal Bluetooth yang baik secara umum.

Joy-Cons Nintendo pastinya adalah peranti yang bagus, tetapi Pengawal Pro pastinya merupakan peranti pilihan untuk permainan terikat sofa. Pengawal menggunakan susun atur yang kelihatan biasa kepada peminat pengawal PlayStation atau Xbox, dan walaupun terdapat banyak pilihan pihak ketiga yang tersedia yang menawarkan faktor bentuk yang sama, Pengawal Pro adalah satu-satunya kumpulan yang kini menawarkan sokongan Amiibo .

Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar


Pengawal Nintendo Switch Pro

Pengawal permainan bersaiz penuh direka untuk Nintendo Switch dan merupakan alternatif yang lebih selesa kepada pengawal Joy-Con.

Melepak di tepi kolam renang atau di pantai tanpa pembesar suara Bluetooth adalah seperti pergi ke gim tanpa fon kepala — anda boleh, tetapi mengapa perlu bersusah payah? Syukurlah, anda boleh buat masa ini dapatkan Ultimate Ears Boom 3 yang dijual di Amazon dengan harga $127.86 bukannya $149.99, menjadikan ini diskaun yang sederhana tetapi dialu-alukan untuk teman tepi pantai yang serba lengkap ini.

Boom 3 mempunyai penarafan rintangan air IP67 dan malah cukup apung untuk terapung. Selain ketersambungan Bluetoothnya, Boom 3 boleh dipautkan dengan bilangan pembesar suara Boom atau Wonderboom lain yang hampir tidak terhad, membolehkan anda menyegerakkan main semula merentas beberapa pembesar suara secara serentak. Boom 3 juga menawarkan masa main balik sekitar 15 jam, tetapi, malangnya, sambungan USB Mikro bermakna ia boleh mengambil sedikit masa untuk mengecas.

1649898870 966 Pembesar suara Bluetooth terbaik untuk dibeli sekarang


Ultimate Ears Boom 3

Beberapa pembesar suara mudah alih telah menikmati populariti yang sama seperti Ultimate Ears Boom 3. Dengan bunyi 360 darjah, binaan kalis air dan kawalan mudah, tidaklah menghairankan pembesar suara Bluetooth ini telah bertahan sekian lama.

Kami menganggap Bose QuietComfort Earbuds salah satu daripada pasangan terbaik wayarles sebenar fon telinga anda boleh membeli sekarangdan pada masa ini ia boleh didapati dengan harga $199 di Amazon dan Belian terbaik bukannya $279 biasa mereka. Ini ialah harga terendah yang kami lihat untuk telinga dalam yang sangat baik ini, yang menawarkan beberapa pembatalan hingar terbaik dalam kelas mereka. Selain kualiti bunyi yang menakjubkan, Earbud QuietComfort sangat selesa dan didatangkan dengan pelbagai tip telinga untuk kesesuaian yang selamat.

Jika anda berada di pasaran untuk sepasang fon telinga yang membatalkan hingar baharu, sukar untuk mengalahkan Earbud Bose QuietComfort pada harga ini, tetapi terdapat beberapa kelemahan yang perlu anda ambil perhatian. Sarung pengecas mampu mengisi fon telinga beberapa kali sebelum memerlukan pengecasan tetapi lebih besar daripada kebanyakan sarung fon telinga yang lain. Mereka juga tidak mempunyai sambungan Bluetooth berbilang titik, yang menjadi ciri yang lebih lazim dalam fon telinga yang lebih baharu. Walau bagaimanapun, jika anda sanggup mengabaikan kaveat ini, kami pasti mengesyorkan agar anda melihat tunas agnostik platform ini. Baca ulasan kami.

1654123093 198 Sonos menawarkan potongan sehingga 180 untuk bar bunyi dan pembesar


Bose QuietComfort Earbuds

Dengan bunyi yang dinamik, kaya dan pembatalan hingar terbaik yang tersedia dalam fon telinga wayarles sebenar, Bose QuietComfort Earbuds ialah pilihan yang bagus jika anda ingin mendengar muzik anda dengan tenang.

Jika anda kehabisan ruang pada PC atau PlayStation 5 anda, 2TB WD Black SN850 SSD kini tersedia pada harga $255.99 di Belian terbaik. Ini adalah harga terendah yang kami lihat pada pemacu ini, yang biasanya berharga $429.99. Ini sedikit mahal tetapi memekatkan banyak storan ke dalam satu pemacu, dan model ini dilengkapi dengan heatsink yang menjadikannya serasi dengan PlayStation 5 Sony.

SSD M.2 seperti SN850 adalah lebih mudah dipasang daripada kaedah storan lama, membolehkan anda memasukkannya ke dalam papan induk atau peranti lain dengan slot M.2 tanpa memerlukan kabel. SSD juga menawarkan kelajuan pemindahan yang lebih pantas daripada kaedah storan SATA yang lebih lama, membolehkan fail dialihkan dengan cepat dan permainan dimuatkan dengan lebih pantas.

Anda juga boleh mendapatkan diskaun untuk model 1TB di Belian terbaik dan Foto B&H untuk $159.99 dan 500GB untuk $94.99 pada Belian terbaik dan Foto B&H juga. Ini adalah pilihan yang baik jika anda memerlukan pemacu dengan yuran kemasukan yang lebih murah, tetapi model 2TB adalah nilai terbaik bagi kumpulan itu.

WD Hitam SN850


WD Black SN850 (2TB) dengan heatsink

WD Black SN850 ialah salah satu pemacu M.2 terpantas, dengan kelajuan bacaan berurutan sehingga 7,000MB/s dan kelajuan tulis sehingga 5,300MB/s. Ia boleh berprestasi terbaik dalam PC yang mempunyai papan induk PCIe 4.0 atau dalam PS5.

Beberapa lagi tawaran mantap…

  • Pengawal Wayarles DualSense Sony masih tersedia pada harga $59 di Amazon, Belian terbaikdan GameStop dalam beberapa jalur warna terang berbanding $74.99 biasa. Ini sesuai jika anda berada di pasaran untuk pengawal kedua atau jika anda sudah berjaya memecahkan pengawal yang disertakan dengan PlayStation 5 anda, anda raksasa. Baca ulasan kami.
  • Jika semua pengecas telefon anda entah bagaimana telah membesar, anda boleh buat masa ini dapatkan dua pek pengecas 20W PowerPort Nano Anker dengan harga $19.99 di Costco. Himpunan ini biasanya berharga $29.99 dan sesuai untuk mengecas telefon pintar, tetapi ambil perhatian bahawa 20 watt tidak akan mencukupi untuk peranti yang lebih lapar seperti Nintendo Switch atau kebanyakan komputer riba.
  • Musim panas telah pun bermula untuk sesetengah daripada kita, yang bermakna sudah tiba masanya untuk melakukan lebih santai dan kurang membersihkan kekusutan anda sendiri. Nasib baik, salah satu pembersih vakum robot kegemaran kamiiRobot Roomba i3 Plus EVO, kini dijual pada harga $399 di Wellbots dan Amazon. Vakum robot yang mengosongkan diri ini biasanya berharga $549, menjadikan ini harga terbaik yang kami lihat setakat ini untuk teksi kucing automatik ini.

We want to give thanks to the writer of this write-up for this amazing material

Sonos menawarkan potongan sehingga $180 untuk bar bunyi dan pembesar suara pintar yang diperbaharui hari ini


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/