Soul Hackers 2 ‘Summoners Guide Vol. Video 4’ – Elemen kemajuan Ringo, Figue dan Devil Summoner – Gematsu

ATLUS mempunyai dilepaskan jilid keempat dalam siri video maklumat “Panduan Penyeru” untuk Penggodam Jiwa 2.

Sistem: Kemudahan” halaman laman web rasmi Jepun turut dikemas kini.

Dapatkan video dan transkrip bahasa Inggeris penuh di bawah.

■ Pengenalan

Hai, apa khabar? Saya Ringo of Aion. Ini ialah Panduan Pemanggil keempat, program yang mengajar anda cara menjadi Pemanggil Syaitan. Pastikan anda mengikutinya, okay?

Perkara pertama dahulu, adakah anda telah melihat video tentang saya dan Figue yang dikeluarkan pada hari lain? Saya mempunyai lebih banyak maklumat untuk anda hari ini.

Ringo

Saya pasti anda tahu perkara ini sekarang, tetapi saya Ringo, ejen Aion. Saya baru-baru ini dilahirkan untuk menghalang dunia daripada kiamat, dan saya masih dalam proses belajar tentang manusia. Saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang anda semua. Tidak adil jika ini adalah perjanjian sehala, jadi saya akan memberitahu anda tentang saya dahulu.

COMP saya mempunyai beberapa ciri khas. Ia biasanya jenis katana, tetapi boleh berubah menjadi COMP jenis pistol semasa hari Sabat. Saya cukup mahir dengan kemahiran Elektrik dan Maha Kuasa. Saya juga mempunyai kuasa serangan yang tinggi, jadi anda boleh mengharapkan saya sebagai penyerang. Saya juga merancang untuk mempelajari kemahiran yang membolehkan saya mengembangkan bilangan slot kemahiran syaitan. Saya pasti ia akan berguna, jadi pastikan anda mencubanya.

Rajah

Beralih kepada Figue, ejen lain yang dilahirkan pada masa yang sama dengan saya. Saya rasa anda boleh mengatakan dia seperti adik kepada saya. Figue adalah jenis yang berhati-hati dan boleh dipercayai, tidak seperti saya. Dia membantu kami dengan menyediakan intel antara lain, yang sangat sesuai untuknya.

Kemahiran analisisnya menjadikannya sesuai untuk peranan sokongan. Dia mengintai penjara bawah tanah untuk musuh menggunakan dron jenis burung hantu bernama Mimi. Cukup comel, tidakkah anda fikir? Mimi memaklumkan kami apabila musuh muncul dan memberitahu kami apabila syaitan keluar di Demon Recon berada berdekatan, jadi pastikan anda memberi perhatian.

Dan…apa lagi yang ada… Oh ya… Makanan kegemarannya ialah taiyaki! Dia akan marah saya jika saya bercakap terlalu banyak, jadi anda harus bercakap dengannya secara langsung. Tolong jaga Figue saya yang comel!

Untuk menurunkan wasiat Aion kepada kami berdua, Flamma dilahirkan. Flamma hanya memberitahu kami perkara yang perlu kami ketahui secara ringkas, tetapi dia mungkin lebih mesra mengenainya.

Sekarang saya telah pergi ke…orang? Siapa yang berkaitan dengan Aion, Ini merumuskan intipati semua yang saya bincangkan. Sekarang anda mempunyai idea yang baik tentang hubungan semua orang antara satu sama lain. Itulah carta korelasi yang agak kompleks. Manusia benar-benar menarik.

■ Elemen Kemajuan Pemanggil Syaitan

Sekarang saya ingin membincangkan cara Pemanggil Syaitan menjadi lebih kuat. Manusia mesti terus berkembang setiap hari.

Di kemudahan Mansei Realm COMP SMITH, bahan yang diperoleh boleh digunakan untuk mengubah suai COMP. Ia dikendalikan oleh Tara yang berbakat (disuarakan oleh Yumiri Hanamori), yang boleh menggunakan pengubahsuaian yang berguna untuk pertempuran seperti meningkatkan serangan atau mengurangkan kos MP… atau kemahiran seperti Pick-Me-Up, yang meningkatkan peluang mendapatkan item daripada musuh yang dikalahkan, yang boleh memberikan faedah yang berharga untuk penerokaan.

Terdapat juga Kemahiran Komander yang tersedia secara eksklusif untuk COMP Ringo. Sesuaikan COMP anda secara bebas agar sesuai dengan gaya permainan individu anda.

Aksesori boleh dibeli di Zafiro, yang terletak di Shinsando. Aksesori bukan sahaja boleh meningkatkan pertahanan, tetapi banyak daripada mereka boleh mengubah suai pelbagai statistik seperti pengelakan. Cuba lengkapkan aksesori yang sesuai dengan gaya permainan anda.

Juga terletak di Shinsando ialah Bar Heidrun, tempat Ringo dan sekutunya boleh menghabiskan masa bersama. Interaksi di mana mereka bercakap dan minum bersama-sama dipanggil Acara Hangouts dan melengkapkannya meningkatkan Tahap Jiwa anda dengan sekutu tertentu.

Tahap Jiwa mewakili tahap persefahaman antara sekutu. Selain daripada melepak di bar, Tahap Jiwa boleh ditingkatkan dengan memajukan cerita. Mereka mengatakan bahawa peningkatan Tahap Jiwa boleh memberikan semacam anugerah.

—Ringo: “Kami tidak boleh mendekati perkara ini kerana hanya ada satu cara yang betul untuk melakukan sesuatu.”

Ubah suai COMP dan lengkapkan aksesori untuk menguatkan aksara. Tingkatkan Tahap Jiwa dan eratkan hubungan anda dengan sekutu anda! Untuk menghadapi musuh yang kuat, anda perlu menjadi lebih kuat sebagai Devil Summoner dan sebagai satu pasukan.

■ Kesimpulan

Baiklah, itu sahaja untuk Panduan Pemanggil hari ini. Nantikan yang seterusnya, okay?

Sehingga kali seterusnya!

We want to give thanks to the author of this article for this outstanding material

Soul Hackers 2 ‘Summoners Guide Vol. Video 4’ – Elemen kemajuan Ringo, Figue dan Devil Summoner – Gematsu


You can find our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/