Splatoon 3 Telah Menunjukkan Banyak Barangan Baharu yang Hebat Akhir-akhir ini

Tangkapan skrin Splatoon 3 menunjukkan sepasukan empat Squidmate sedang bersiap sedia untuk berperang di padang rumput.

Nintendo telah banyak menunjuk-nunjuk Splatoon 3 di Twitter kebelakangan ini, dan IDK jika anda telah memberi perhatian, tetapi segala-galanya dalam penembak berwarna-warni yang akan datang kelihatan sakit. Terdapat pilihan penyesuaian baharu untuk watak anda, lebih banyak senjata untuk bereksperimen, peta tambahan untuk dimainkan, lihat pada Octolings dan banyak lagi. Cukuplah untuk mengatakan, saya teruja dan mungkin akan bermain-main apabila ia mencecah Suis pada 9 September. Jadi sekiranya anda terlepasnya, mari lihat beberapa yang baharu Splatoon 3 barangan.

Anda tidak perlu pergi jauh untuk melihat sumber semua maklumat baharu ini. Anda boleh menatal akaun media sosial rasmi Nintendo, tetapi anda akan mendapat nasib yang lebih baik untuk pergi terus ke Splatoon Amerika Utara atau Splatoon Jepun, akaun disahkan yang menyiarkan penemuan terkini daripada Makmal Penyelidikan Sotong. Ia adalah sumber untuk pembetulan dakwat anda yang telah berkongsi baharu Splatoon 3 butiran kebelakangan ini.

Sebagai contoh, Makmal Penyelidikan Sotong mendedahkan dua yang baru Splatoon 3 senjata pada bulan April. Yang pertama ialah Ink Vaca Ghost Busters-mencari pembersih hampagas beg galas itu menghisap dakwat dan menyalakannya semula dengan kuasa tambahan. Yang lain ialah Tiga Inkstrikesenjata seperti mortar yang menembak tiga peluru berpandu ke udara yang kemudiannya boleh diarahkan melalui suar boleh lempar. Ini hanyalah peralatan baru. Makmal Penyelidikan Sotong menjadi agak liar di Twitter tidak lama selepas mendedahkan persenjataan ini, mempamerkan senjata api “penembak” pantas, senapang “pengecas” yang bergerak perlahan, berus roller bodohdan sangat banyak kategori lain daripada instrumen “pergi percikan”..

Ada juga yang baru Undertow Spillway peta. Bekas pintasan banjir kini berubah menjadi zon pertempuran, kemudahan terbiar itu menawarkan semua jenis kawasan tanah tinggi dan rendah. Dan kerana tahap yang lebih rendah itu kelihatan agak terbuka manakala platform yang lebih tinggi kelihatan seperti tanjakan, saya dapat melihat ini menjadi kegemaran dalam kalangan masyarakat. Atau, sekurang-kurangnya, ia adalah satu yang saya akan undi sekerap yang saya boleh.

Saya tidak boleh lupa tentang item penyesuaian tambahan, sama ada. Anda mempunyai lebih banyak kasut seperti Timberlands—Timberinks?—dan slaid, serta bahagian atas dan bawah tambahan untuk watak anda. Terdapat juga satu set gaya rambut baru untuk kedua-dua Inklings dan Octolings, yang kelihatan seperti Inklings tetapi dengan “rambut yang lebih baik.” Saya suka fikir kita semua mempunyai rambut yang baik, tetapi mungkin itu hanya saya.

Tetapi saya harus jujur ​​dengan anda semua. Walaupun semua yang baru-baru ini keren, tiada apa yang meyakinkan saya Splatoon 3 akan memerintah hampir sama seperti single baharu kumpulan fiksyen Squid Front Roe, “Sea Me Now.” Band ini adalah kuartet pop-punk melodi dan lagu ini adalah bop. Banger. Seluruh suasana. Ia menampar, keras. Maksud saya, dengar sahaja sinkopasi mi-y gitar dalam ayat, irama gendang yang berdentum, synth yang bagus berkembang sebelum paduan suara melanda…dan kemudian paduan suara masuk dan, aduh, ketat! Sebagai seorang pemain gitar yang bermain dalam kumpulan metal dan pop-punk yang membesar, ini pastinya lagu yang akan saya pelajari bersama.

Jika anda tidak dapat memberitahu, saya benar-benar bersedia untuk permainan ini keluar. Splatoon 2 adalah penembak kegemaran saya, permainan yang sentiasa kekal di Suis saya sekiranya saya mahu terjun ke dalam perlawanan dan marah kepada rakan Sotong saya kerana enggan mengikut objektif. Dengan Splatoon 3 kelihatan seperti diperluas Splatoon 2ia benar-benar kelihatan seperti penembak berbilang pemain pilihan saya pada bulan September ini.We want to give thanks to the author of this write-up for this remarkable web content

Splatoon 3 Telah Menunjukkan Banyak Barangan Baharu yang Hebat Akhir-akhir ini


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/