Streambar Roku yang berkebolehan turun ke harga terendah mereka

Kedua-dua bar bunyi Roku Streambar dan Streambar Pro sepadan dengan harga terendah mereka yang pernah ada. Roku Streambar 14-inci (sesuai untuk persediaan hiburan yang lebih kecil) biasanya dijual pada harga $129.99 tetapi dijual sekarang di Amazon dan Belian terbaik untuk $99.99. Streambar Pro 32-inci yang lebih besar dengan bunyi yang lebih berkuasa turun kepada $149.99 daripada $179.99 biasa pada kedua-duanya. Amazon dan Belian terbaik.

Walaupun bar bunyi ini mempunyai beberapa perbezaan, masing-masing dilengkapi dengan Roku OS yang dipanggang dan main balik HDR 4K, bermakna ia berfungsi sebagai peranti penstriman yang cekap, bukan sahaja bar bunyi, dan merupakan cara terbaik untuk menyatukan peranti di ruang tamu anda. Ia sememangnya bukan bar bunyi terbesar atau paling berkuasa di pasaran, tetapi memandangkan Roku Streaming Stick biasanya berharga $49.99, anda akan menghadapi masa yang sukar untuk mencari bar bunyi yang lebih baik dengan ciri ini dengan harga kurang daripada $100.

Kedua-dua model ini boleh dipasang di dinding dan boleh disambungkan pada paparan pilihan anda melalui port HDMI ARC atau audio optik. Perlu juga dinyatakan bahawa kedua-dua model ini bermain dengan baik dengan Google Assistant dan pembantu suara Alexa dengan mikrofon terbina dalam alat kawalan jauh yang disertakan.

Bidang utama yang membezakan harga mereka ialah prestasi. Model standard Streambar menggunakan empat pembesar suara 1.9 inci, yang mencukupi untuk bilik yang lebih kecil tetapi mungkin sukar untuk mengisi ruang yang lebih besar. Jika anda memerlukan sesuatu dengan kuasa yang lebih sedikit, Streambar Pro menggunakan empat pembesar suara 2.5 inci, dan perkakasannya yang lebih berkebolehan membolehkan sokongan bunyi sekeliling maya. Ekosistem Roku juga serasi dengan Pembesar suara satelit tanpa wayar Roku dan subwoofer (setiap dijual berasingan) jika anda mendapati bunyi masih kurang.


Roku Streambar

Roku Streambar ialah bar bunyi 14-inci yang mempunyai peranti penstriman 4K / HDR di dalamnya, jadi anda tidak perlu membeli kotak set atas yang berasingan. Ini menyediakan audio serta kandungan yang mungkin anda ingin tonton melalui HDMI ke TV anda.

1656359549 907 Streambar Roku yang berkebolehan turun ke harga terendah mereka


Roku Streambar Pro

Streambar Pro Roku ialah pemain media semua-dalam-satu spesifikasi lebih tinggi, menggabungkan penstriman video 4K dengan bar bunyi 32 inci. Ia menyokong HDMI ARC untuk sambungan plug-and-play.

Konfigurasi 44mm Apple Watch SE biasanya berharga $309 tetapi adalah sedang dalam sesuatu jualan kebakaran di Walmart dengan harga $209. Model GPS dan Wi-Fi-siap jam tangan pintar ini menggabungkan banyak ciri Apple Watch Series 6 tetapi pada harga yang lebih berpatutan. Ambil perhatian bahawa diskaun khusus ini hanya terpakai pada jam tangan aluminium perak yang termasuk jalur sukan biru, tetapi anda sentiasa boleh menukar jalur itu kemudian.

SE sebahagian besarnya melakukan apa yang anda harapkan daripada jam tangan pintar berjenama Apple. Ia mampu menyampaikan pemberitahuan, menggunakan Apple Pay untuk pembayaran tanpa sentuh dan menjejaki statistik kecergasan sebagai tambahan kepada beberapa fungsi berguna yang lain. Tetapi, untuk mengekalkan titik harga yang lebih mudah diakses, SE memotong beberapa ciri yang disertakan dalam Siri 6 dan Siri 7, termasuk paparan sentiasa hidup serta pemantauan ECG dan oksigen darah. Walaupun ia mungkin kekurangan ciri-ciri yang lebih tinggi, SE mengendalikan asas dengan sangat baik. Baca ulasan kami.

1656359549 944 Streambar Roku yang berkebolehan turun ke harga terendah mereka


Apple Watch SE

Rangkaian pertengahan boleh pakai Apple, Apple Watch SE, berfungsi sebagai peningkatan daripada Siri 3, dengan ciri dan reka bentuk yang serupa dengan perdana yang lebih terkini.

Untuk hari ini sahaja, Best Buy telah mendiskaunkan Gigabyte Aero 16. Konfigurasi ini biasanya berharga $2,349.99 tetapi kini dijual pada harga $1,599.99. Semua spesifikasi yang akan saya nyatakan sangat mengagumkan memandangkan harga hari ini. Ia mempunyai paparan 16 inci dengan resolusi 3840 x 2400 (nisbah aspek 16:10). Beberapa sorotan lain binaan ini termasuk CPU Intel Core i7-12700H dan kad grafik Nvidia RTX 3070 Ti yang membolehkan komputer riba ini dengan mudah menghalang spesifikasi yang disyorkan pada kebanyakan permainan moden. Spesifikasi teguh ini ditambah dengan 16GB RAM dan 1TB SSD.

Jualan ini membantu melembutkan salah satu titik kesakitan terbesar yang kami alami pada mulanya dengan Aero 16, iaitu harganya. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa walaupun kuasa dan paparannya yang mengagumkan, baterinya tidak boleh bertahan terlalu lama dari saluran keluar, dan kipas boleh menjadi kuat apabila di bawah beban berat. Baca ulasan kami.

Gigabyte Aero 16 bersudut ke kanan di atas meja kafe. Skrin memaparkan halaman utama The Verge.


Gigabait Aero 16

Konfigurasi komputer riba Aero 16-inci Gigabyte ini termasuk pemproses Intel Core i7 12-gen dan RTX 3070 Ti untuk prestasi permainan yang mantap.

Beberapa tawaran untuk memberi anda sedikit ruang

  • GameStop telah memberi diskaun kepada model 2TB Permainan WD_Black P10 Memacu kepada $39.98 daripada harga biasa $84.99. Pemacu keras luaran ini cukup langsing untuk dimuatkan di dalam poket belakang anda, menjadikannya cara yang mudah untuk menyimpan sedikit storan tambahan.
  • Jika anda memerlukan sesuatu dengan ruang yang lebih sedikit, anda juga boleh mendapatkan pemacu keras permainan Seagate FireCuda dalam konfigurasi 5TBnya di GameStop untuk $77.98 bukannya $154.99 biasa. Seagate FireCuda serasi dengan PC dan konsol (anda boleh menyimpan permainan PS5 dan Siri X di atasnya, tetapi anda perlu memindahkannya ke konsol untuk bermain), dan ia mampu memindahkan fail dengan cepat berkat kelajuan USB 3.0nya. .
  • Ini adalah peringatan harian anda bahawa Steam kini sedang mengalami Jualan Musim Panas, yang pastinya anda perlu menyemak beberapa tawaran hebat yang berlangsung hingga 7 Julai. Terdapat satu tan tajuk yang sangat baik dijual yang kami diketengahkan minggu lepastermasuk tajuk VR yang sangat baik Separuh Hayat: Alyxyang didiskaunkan kepada $29.99 dan bukannya harga penuh $59.99.

We wish to say thanks to the writer of this short article for this remarkable content

Streambar Roku yang berkebolehan turun ke harga terendah mereka


We have our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/