Street Fighter 6 menambah Ken, Blanka, Dhalsim, dan E. Honda; ujian beta tertutup ditetapkan untuk 7 hingga 10 Oktober – Gematsu

Capcom akan menganjurkan ujian beta tertutup untuk Pejuang Jalanan 6 dari 7 Oktober hingga 10 Oktober di seluruh PlayStation 5, Siri Xboxdan PC (Stim), syarikat itu mengumumkan. Permohonan boleh didapati di laman web rasmi.

Ujian beta tertutup akan menampilkan permainan silang, serta lapan watak yang boleh dimainkan dan mod berikut: Perlawanan Kedudukan, Perlawanan Kasual, Perlawanan Hab Pertempuran, Kejohanan Terbuka, Pertempuran Ekstrem, Pusat Permainan dan Mod Latihan.

Capcom juga mengeluarkan satu set treler baharu yang mempamerkan mod permainan World Tour, Fighting Ground dan Battle Hub, pengulas masa nyata baharu Kosuke Hiraiwa dan Demon Kakka, dan mengumumkan ujian beta tertutup.

Dapatkan butiran terkini di bawah.

Pejuang Jalanan 6 meneruskan momentumnya dengan kombinasi kalah mati bagi maklumat baharu mengenai Jelajah Dunia dan Battle Hub, empat watak yang didedahkan, mod Pertempuran Ekstrim baharu, serta pendedahan ujian beta tertutup yang akan datang!

Jelajah Dunia dan Hab Pertempuran

Mula-mula, kemas kini utama untuk World Tour dan Battle Hub telah diumumkan, termasuk:

  • Jelajah dunia – Pemain akan dapat mencipta avatar mereka sendiri dengan pelbagai pilihan penyesuaian untuk mencerminkan gaya dan bakat peribadi mereka. Apabila pemain maju melalui mod cerita yang mengasyikkan, mereka akan mengasah kekuatan avatar mereka melalui Street Fights dengan pelbagai NPC dan bertemu pakar seperti Ryu dan Chun-Li yang akan mengajar mereka gerakan istimewa dari himpunan mereka sendiri. Semua penduduk dan penentang World Tour tidak pernah berundur daripada cabaran, dan akan beralih dengan lancar daripada perbualan ke pertempuran.
  • Hab Pertempuran – Pemain boleh membawa avatar tersuai mereka ke dalam Battle Hub, yang berfungsi sebagai kawasan lobi untuk mencari perlawanan menentang pemain lain dari seluruh dunia termasuk kejohanan dalam talian. Apabila dua pemain duduk di salah satu arked kabinet diletakkan berturut-turut di seluruh Battle Hub, mereka boleh memulakan perlawanan dengan seluruh Battle Hub sebagai penonton mereka. Pemain juga boleh melawat Pusat Permainan untuk bermain klasik Capcom retro seperti Pejuang Jalanan II dan Perjuangan Akhir.

Watak Baru

Kedua dalam rang undang-undang itu ialah pengenalan empat Pahlawan Dunia yang kembali ke jalanan:

  • Ken – Tuduhan mendalangi a merah jambuplot telah memaksa Ken, bekas Juara Pertempuran Kebangsaan AS dan bekas Naib Presiden Yayasan Sarjana, meninggalkan keluarga dan perniagaannya untuk bersembunyi. Sebagai legenda dalam siri Street Fighter, Ken mengemas set langkah klasik dengan tambahan baharu yang memastikan perkara itu sentiasa segar.
  • Blanka – Seorang yang baik hati pengembaraan pemandu pelancong dan pembela alam, Blanka menampilkan Electric Thunder and Rolling Attacks yang terkenal, serta Bom Blanka-chan yang serba baharu dan kembalinya gerakan Lightning Beastnya.
  • Dhalsim – Seorang sami dan ahli yoga, Dhalsim menyalurkan teknik api yang biasa beliau lakukan daripada permainan masa lalu sambil turut menguasai gerakan seperti Yoga Fire, Yoga Arch, Yoga Comet dan Yoga Flame.
  • E. Honda – Seorang ahli gusti sumo dunia, E. Honda menggabungkan lama dengan baharu, mengembalikan gerakan tanda dagangannya seperti Hundred Hand Slap dan Sumo Headbutt, serta Sumo Dash serba baharunya di mana dia bergerak ke hadapan dengan shuffle sumo tradisional.

Mod Pertempuran Melampau

Mod Extreme Battle yang serba baharu memasuki Fighting Ground untuk menawarkan cara baharu untuk menyemarakkan perlawanan dengan parameter yang tidak konvensional. Pertempuran pantas dan membosankan ini ditentukan oleh Peraturan dan Gimik baharu yang menjadikan setiap perlawanan sebagai pengalaman yang boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja. Peraturan mentakrifkan syarat kemenangan untuk pemain, manakala Gimik menambah tahap keseronokan baharu seperti lembu jantan yang merempuh secara berkala mengganggu perlawanan.

Dua lagi pengulas turut didedahkan untuk ciri Komen Masa Nyata, Kosuke Hiraiwa (pengulas main demi permainan) dan Tuan Yang Terutama Demon Kakka (pengulas warna). Kosuke Hiraiwa ialah pemain esports terkenal yang meminjamkan kepakaran dan profesionalismenya kepada Pejuang Jalanan 6. HEDemon Kakka ialah penyanyi utama kumpulan heavy metal Jepun Seikima-II. Walaupun mereka akan mengulas perlawanan anda dalam bahasa Jepun, akan ada sari kata yang disertakan untuk mana-mana daripada 13 bahasa yang disokong dipaparkan pada skrin jika ia dipilih.

Ujian Beta Tertutup

Akhir sekali, ujian beta tertutup akan berlangsung dari 7 hingga 10 Oktober 2022 di PlayStation 5, Xbox Series X|S dan Steam dengan cross-play didayakan! Ujian beta tertutup akan merangkumi Perlawanan Kedudukan, Perlawanan Kasual, Perlawanan Hab Pertempuran, Kejohanan Terbuka, Pertempuran Ekstrem, Pusat Permainan dan Mod Latihan. Lapan watak akan dimainkan semasa ujian termasuk Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri dan Ken.

Pejuang Jalanan 6 akan dikeluarkan untuk PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series dan PC melalui Steam pada tahun 2023. Baca lebih lanjut tentang permainan ini di sini.

Tonton treler baharu di bawah. Lihat set tangkapan skrin baharu di galeri.

Jelajah Dunia, Fighting Ground dan Battle Hub Treler Mod Permainan

Inggeris

Jepun

Treler Pengumuman Ujian Beta Tertutup

Inggeris

Jepun

Ciri Ulasan Masa Nyata: Kosuke Hiraiwa dan Treler HEDemon Kakka

Inggeris

Jepun

We would like to say thanks to the writer of this post for this incredible material

Street Fighter 6 menambah Ken, Blanka, Dhalsim, dan E. Honda; ujian beta tertutup ditetapkan untuk 7 hingga 10 Oktober – Gematsu


Explore our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/