Sumber: Ghost Recon Baharu Dalam Pembangunan Apabila Ubisoft Bergerak Daripada Kontroversi NFT Breakpoint

Pengendali Ghost Recon Breakpoint memikirkan masa depan yang bebas daripada NFT.

Imej: Ubisoft

Titik Putus Pengimbas Hantu telah menerima kemas kini terakhirnya secara rasmi, Ubisoft mengumumkan semalam. Berita itu datang hanya beberapa bulan selepas percubaan buruk penerbit dengan menambahkan NFT pada permainan, dan, kami telah belajar, kerana studio Parisnya berfungsi pada entri baris utama seterusnya dalam Ghost Recon siri, menurut dua sumber yang biasa dengan perkembangannya.

“Empat bulan terakhir menandakan pengeluaran kandungan terakhir kami: mod Operasi Tanah Air yang serba baharu, banyak item baharu termasuk pakaian ikonik ulang tahun ke-20 dan barangan Kuarza untuk Titik Putus Pengimbas Hantu,” yang penerbit menulis dalam pengumumannya mengenai pengakhiran permainan. “Kami akan terus mengekalkan pelayan kami untuk kedua-duanya Ghost Recon Wildland dan Titik Putus Pengimbas Hantu dan kami benar-benar berharap anda akan terus menikmati permainan ini dan berseronok bermain secara solo atau bersama rakan-rakan anda.”

Seterusnya Ghost Recondengan nama kod OVER dan asalnya dibocorkan oleh Nvidiatelah dibangunkan selama lebih setahun dan boleh tiba seawal tahun fiskal 2023, sumber memberitahu Kotaku. Daripada mengusik projek itu sebagai sebahagian daripada ulang tahun ke-20 siri tahun lepas, bagaimanapun, Ubisoft mendedahkan pembangunan Ghost Recon Barisan Hadapansatu lagi penembak perkhidmatan langsung percuma untuk bermain yang sangat diingati Call of Duty Warzone. Peminat adalah kurang bersemangatdan berikutan maklum balas negatif daripada ujian main dalaman awal tahun ini, Kotaku memahami projek itu sedang menjalani penetapan semula dan tidak mungkin dilancarkan dalam masa terdekat.

Ia telah mendaki bukit untuk Ghost Recon siri selama bertahun-tahun sekarang. Titik putus telah disunting oleh peminat dan gagal memenuhi jangkaan jualan apabila ia dikeluarkan pada tahun 2019, sebahagiannya disebabkan oleh mesin rompakan baharu dan mekanik survival yang mencairkan pengalaman penembak taktikal, ramai yang datang ke siri ini. Studio Paris Ubisoft menghabiskan masa sejak itu rajin merombak banyak sistem permainan, menambah kandungan baharu dan cuba memenangi kembali peminat.

The Ghost Recon nama mendapat satu lagi kejayaan besar pada Disember lalu, apabila Ubisoft melancarkan inisiatif blockchain baharunya dipanggil Kuarza. Teknologi ini digunakan untuk menambah NFT Titik putussatu langkah yang beberapa pemain kelihatan terlibat dengannya dan ramai pemaju di syarikat itu tidak bersetuju dengan dalaman. “Ia adalah tiga hingga empat tahun kerja untuk Rumah Lelong sialan,” seorang pemaju semasa memberitahu Kotaku pada masa itu.

Dengan penghujungnya Titik putus kemas kini datang senyap radio baharu untuk tolakan NFT. Menurut dua sumber yang biasa dengan Makmal Inovasi Strategik Ubisoft, pasukan di belakang Kuarza kebanyakannya diam secara dalaman berikutan tindak balas awal terhadap percubaan kontroversialnya.

“Ketika kami sedang melancarkan kemas kini terakhir Titik Putus Pengimbas Hantu tidak akan ada apa-apa kandungan tambahan yang ditambahkan pada permainan itu,” kata jurucakap Ubisoft Kotaku. “Kami akan mempunyai lebih banyak perkara untuk dikongsi mengenai Ubisoft Quartz pada masa akan datang.”

A mesej di laman web Ubisoft Quartz terima kasih Titik putus pemain yang menuntut NFT awal. “Anda memiliki sekeping permainan dan telah meninggalkan tanda anda dalam sejarahnya,” katanya.

Sementara itu, penerbit sedang mengambil pekerja untuk beberapa peranan berkaitan blockchain baharutermasuk ahli ekonomi, pengurus kandungan dan penerbit untuk “Menyelaraskan dengan pasukan permainan dan membantu mereka menyepadukan Kuarza.”

Jika sesetengah pembangun Ubisoft kekal kecewa dan keliru dengan dorongan NFT syarikat, mereka juga tidak semua dijual pada perubahan yang tidak terkira banyaknya untuk mencipta semula kejayaan perkhidmatan langsung Rainbow Six Pengepungan (versi mudah alih diumumkan semalam). Walaupun battle royale berwarna-warni Hyper Scape pengebomanpenembak perkhidmatan langsung berterusan syarikat termasuk bukan sahaja Ghost Recon Barisan Hadapan tetapi juga Bahagian Heartland, Xdefiantdan juga baru-baru ini dilaporkan projek, Pencari laluan. Disifatkan sebagai battle royale yang mengadu pemain dengan musuh yang dikawal AI dan satu sama lain, satu sumber yang menyokong kewujudannya untuk Kotaku berkata mereka tidak pasti ia akan keluar.

Apabila ditanya mengenai rancangan ini, jurucakap Ubisoft memberitahu Kotaku“Kami tidak akan mengulas khabar angin.”We would like to thank the author of this write-up for this outstanding material

Sumber: Ghost Recon Baharu Dalam Pembangunan Apabila Ubisoft Bergerak Daripada Kontroversi NFT Breakpoint


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/