Taktik Ogre: Treler ‘Akhir’ dilahirkan semula – Gematsu

Square Enix telah mengeluarkan treler “Akhir” untuk strategi RPG remaster Taktik Ogre: Dilahirkan Semula.

Berikut ialah gambaran keseluruhan permainan, melalui Square Enix:

Tentang

Taktik Ogrepermata mahkota genre lakonan taktikal, dilahirkan semula!

Berdasarkan keluaran 2010, permainan ini menampilkan grafik dan bunyi yang lebih baik, serta reka bentuk permainan yang dikemas kini, menghidupkan Taktik Ogre yang kekal teguh hingga ke akar umbinya. Taktik Ogre veteran akan mengalami permainan yang melebihi kenangan terindah mereka, manakala pemain baru Taktik Ogre akan menemui permainan yang tidak seperti permainan yang pernah mereka mainkan. Dilahirkan semula dan lebih dalam daripada sebelumnya, permainan ini membolehkan pemain untuk melibatkan diri dalam dunia dan tipu daya Taktik Ogre tidak seperti sebelum ini.

cerita

Kepulauan Valerian, permata Laut Obero. Lama menjadi pusat perdagangan tentera laut, penduduk pulau itu bergelut sepanjang sejarah untuk menguasai pantainya.

Akhirnya muncul seorang lelaki untuk menamatkan konflik ini: Dororgua Oberyth. Tetapi sejarah akan mengenalinya sebagai “Raja Dinasti.” Raja Dorgalua berusaha untuk menghapuskan kebencian di kalangan penduduk pulau itu, dan selama setengah abad sepenuhnya, Valeria mengetahui kemakmuran.

Namun selepas kematian raja, perang saudara meletus semula apabila tiga puak bersaing untuk menguasai: Bakram, yang terdiri daripada kebanyakan golongan bangsawan Valeria; Galgastani, yang penduduknya merupakan majoriti penduduk pulau itu; dan Walister, yang bilangannya hanya sedikit.

Pulau-pulau itu tidak lama kemudian dibahagikan antara Bakram dan Galgastani, dan keamanan yang tidak tenteram berlaku di seluruh negeri. Namun tiada siapa yang percaya ketenangan itu akan kekal…

Ciri-ciri utama

  • Sebuah taktikal permainan main peranan menggambarkan perjuangan untuk menguasai Kepulauan Valerian.
  • Pilihan anda mempengaruhi cara cerita itu terbentang, dan juga cara ia berakhir, dengan sistem permainan yang membenarkan berbilang laluan melalui permainan dan berbilang pengakhiran. Kisah ini berlaku melalui kaca mata seorang pemuda bernama Denam. Keputusan yang dibuatnya akan mengubah nasib orang di sekelilingnya, dan mengubah perjalanan sejarah Valeria.
  • Lawan pertempuran taktikal bernada di medan perang tiga dimensi. AI yang dirombak sepenuhnya membolehkan musuh menyesuaikan taktik mereka dengan situasi, menyediakan sistem pertempuran yang sentiasa membuatkan anda berfikir dan tidak pernah menjadi tua.
  • Tahap seluruh kelas pengurusan sistem yang digunakan dalam Taktik Ogre: Marilah Kita Berpaut Bersama (2010) telah bertukar kepada sistem peringkat unit demi unit. Buat teori cara anda melalui gabungan kelas, peralatan, kemahiran dan sihir yang tidak berkesudahan.
  • Nikmati pelbagai peningkatan kebolehmainan, seperti rentak pertempuran yang lebih pantas, penjimatan automatik dan baik pulih sepenuhnya pada kawalan dan UI untuk memudahkan anda memasuki permainan berbanding sebelum ini.
  • Butiran watak dan latar belakang yang tiada tandingan daripada asal Taktik Ogre: Marilah Kita Berpaut Bersama (1995) telah dibuat semula dengan susah payah dalam definisi tinggi.
  • Cutscene disuarakan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan Jepun, dan semua muzik telah dirakam semula dengan persembahan secara langsung! Suara-suara itu membawa kehidupan baharu kepada motivasi kompleks watak-watak yang membentuk puak dan pakatan politik yang berubah-ubah dalam kisah epik ini.
  • Apabila anda maju cukup jauh dalam permainan, anda akan membuka kunci Tarot Dunia, membolehkan anda mengembara kembali dalam cerita dengan kekuatan kuasa anda yang utuh; ciri yang sangat berguna dalam permainan di mana pilihan anda mempunyai kesan yang besar terhadap cara cerita itu terbentang. Jika anda tertanya-tanya apakah pilihan yang berbeza akan membawa kepada, kini anda boleh mengetahui!
  • Perjalanan balik tidak terhad kepada cerita; Chariot Tarot membolehkan anda memundurkan sehingga beberapa pergerakan semasa pertempuran. Dalam permainan pertempuran taktikal di mana satu kesilapan boleh bermakna perbezaan antara kemenangan dan kekalahan, anda boleh bermain tanpa bimbang bahawa anda akan menyandarkan diri ke sudut.
  • Nikmati pelbagai kandungan akhir permainan seperti Istana Orang Mati 100 tingkat.

Taktik Ogre: Dilahirkan Semula akan keluar untuk PlayStation 5, PlayStation 4, Tukardan PC melalui Stim pada 11 November. Baca lebih lanjut mengenai permainan di sini, di sini, di sinidan di sini.

Tonton treler di bawah.

Treler Akhir

Inggeris

Jepun

We would love to say thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Taktik Ogre: Treler ‘Akhir’ dilahirkan semula – Gematsu


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/