Tampalan Disney Dreamlight Valley membetulkan pencarian yang mengutuk saya

Disney Dreamlight ValleyMasalah terbesar ialah Dream Shards — sumber yang sangat terhad sehinggakan ramai pemain, termasuk saya, tidak dapat bermain selama beberapa hari. Walau bagaimanapun, pemaju Gameloft berkata ia menyelesaikan masalah dengan mengubahsuai isu baki sumber permainan dan membetulkan pepijat bermasalah lain.

Dream Shards, sumber utama, kini akan bertelur lebih kerap — sebagai ganjaran untuk memberi makan haiwan, membersihkan duri dan menggali kotoran berkilauan.

Lembah Dreamlight ialah permainan akses awal, dan terdapat masalah teknikal yang baru-baru ini menghalang beberapa keseronokan itu. Saya sedang bermain Xbox Series X melalui Xbox Game Pass, dan berdasarkan apa yang saya dengar dan baca, ia dalam bentuk yang lebih baik daripada Nintendo Switch versi, yang nampaknya sentiasa ranap atau rosak. Saya tidak pernah mengalami masalah teknikal lebih kerap daripada sekali atau dua kali dalam 19 jam saya bermain, yang tidak terasa tidak teratur bagi saya. Tapi saya mempunyai telah ditahan oleh pemijahan sumber yang tidak seimbang itu.

Saya telah mencapai satu baris pencarian yang melepaskan kutukan ke kampung — satu yang mengunci semua penduduk kampung di dalam rumah mereka, kecuali Kristoff, Merlin, dan ibu Rapunzel. Untuk maju, saya memerlukan lima Dream Shards, yang sangat jarang berlaku. Untuk rujukan, selepas 19 jam, saya tiada. Anda perlu membersihkan duri untuk mendapatkan peluang mencarinya, dan hanya beberapa duri bertelur sehari — melainkan anda membuka kunci kawasan baharu. Duri yang muncul semula tidak menyediakan Dream Shards untuk saya, jadi saya mengisar memasak dan memancing untuk membuka mata Dreamlight untuk membuka kawasan baharu.

Lihat di atas: Rumah saya dipenuhi dengan ikan masak dan cawan buah-buahan. (Dengan semua orang terkunci di dalam rumah mereka, saya juga tidak dapat menjual apa-apa barang, yang bermaksud saya terpaksa menjatuhkan segala-galanya di atas tanah.)

Selepas beberapa jam, saya mempunyai mata Dreamlight yang mencukupi untuk membuka kunci kawasan baharu yang dipenuhi duri. Malangnya, duri-duri ini memberi saya syiling dan biji — bukan satu pun Dream Shard. Oleh itu, saya terpaksa memulakan proses mengisar mata Dreamlight sekali lagi, dengan harapan suatu hari nanti akan menemui lima Dream Shards. Pada kadar itu, ia akan mengambil masa lebih daripada seminggu, yang tidak akan mengerikan jika saya boleh melakukan apa-apa lagi dalam permainan.

Tetapi saya tidak mengambil masa lebih daripada seminggu, kerana saya telah menemui penyelesaian dengan menjejaki akaun Twitter pembangun: Gameloft menghantar semua pemain 25 Dream Shards untuk menggantikan isu baki; isu saya telah diselesaikan sekarang, dan bandar saya bebas. Jadi jika anda menghadapi masalah ini, semak peti mel anda — walaupun tiada apa-apa dalam permainan yang menunjukkan anda mempunyai mel. Ia adalah Band-Aid pada masalah reka bentuk, walaupun Band-Aid tidak dapat dilihat oleh sesiapa sahaja yang tidak menyemak Twitter.

Terima kasih kepada kemas kini ini, yang dikatakan oleh Gameloft akan dilancarkan selama beberapa jam, Dream Shards sepatutnya tidak menjadi masalah. Tetapi jika ada, ketahui bahawa peti mel anda juga menimbun Dream Shards.

Gameloft tidak menyebut sama ada ia mengubah kadar bertelur untuk mana-mana item lain — bunga dan sumber makanan lain juga telah bertelur secara perlahan — tetapi pelarasan Night Shard akan memberi lebih banyak kebebasan kepada pemain.We want to thank the writer of this write-up for this outstanding web content

Tampalan Disney Dreamlight Valley membetulkan pencarian yang mengutuk saya


Visit our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/