Tawaran Apple TV 4K dan Sonos ini akan berakhir selepas Hari Bapa

Mulakan hujung minggu dengan diskaun hebat untuk lelaran Apple TV 4K yang terkini dan terpantas. Model 32GB biasanya dijual pada harga $179.99 (biasanya salah satu peranti penstriman yang lebih mahal di luar sana), tetapi anda boleh mendapatkannya untuk $129.99 yang lebih munasabah. Perjanjian ini bermula pada awal minggu ini, dan kami tidak boleh berpuas hati dengannya. Jika anda ingin menggandakan storan dalaman kepada 64GB, model itu adalah tepat $20 lebih pada $149.99 bukannya $199.99.

Tawaran masa Hari Bapa ini tamat pada 20 Jun, dan mungkin idea yang baik untuk memanfaatkannya jika anda mahukan kotak penstriman yang pantas dan penuh ciri untuk TV anda. Apple TV 4K menyokong semua perkhidmatan penstriman utama, serta sokongan untuk permainan, bersama-sama dengan perkhidmatan teras Apple. Berbanding model sebelumnya, edisi 2021 ini mempunyai cipset A12 Bionic yang lebih pantas di dalam, dengan port HDMI 2.1 yang menyokong main balik kadar bingkai tinggi pada resolusi 4K. Oh, dan ia termasuk Siri Remote yang dipertingkatkan secara meluas. Lihat ulasan kami di sini.


Apple TV 4K (2021, 32GB)

Apple TV 4K terbaharu menempatkan pemproses A12 Bionic dan menampilkan prestasi yang lebih pantas dengan sokongan HDMI 2.1, Wi-Fi 6 dan Thread.

Saya akan menyiarkan ulasan saya tentang Monitor Pintar M8 Samsung minggu depan, tetapi sekiranya anda tidak boleh menunggu lama untuk membuat pembelian, Amazon dan Belian terbaik masing-masing telah menurunkan $100 daripada harga biasa $699.99. Bagi mereka yang tidak mengetahui tentang daya tarikan M8, panel 4K 32 inci ini boleh berfungsi sebagai TV dan monitor komputer USB-C. Malah ia juga menggunakan mod gambar dalam gambar dan pandangan berpecah untuk menyesuaikan dua jenis kandungan dan apl secara serentak. Dan, dengan kamera web yang disertakan, anda tidak perlu membekalkan anda sendiri.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, ulasan saya masih dalam proses, tetapi saya selesa mengesyorkan M8 kepada orang yang benar-benar dijual pada fungsi dua untuk satu. Ia bukan TV cemerlang, dan bukan juga monitor komputer terbaik yang boleh anda beli, tetapi ia bernilai $599.99.

Monitor Pintar Samsung M8


Monitor pintar Samsung M8 (putih)

Monitor pintar terbaharu Samsung, 4K M8 32-inci, mempunyai beberapa helah yang cukup hebat. Ia boleh menstrim apl penstriman TV dan filem, menjalankan aplikasi Microsoft Office dan banyak lagi. Ia disertakan dengan kamera web boleh dilampirkan, membolehkan anda melakukan panggilan video Google Duo juga.

Jualan Hari Bapa Sonos yang mengurangkan kos pembesar suara Roam dan Movenya akan berakhir pada Hari Bapa itu sendiri. Jadi, anda kesuntukan masa jika anda ingin membeli mana-mana satu pada harga terbaik mereka. Bermula dengan Roam, ia biasanya berharga $179, tetapi anda boleh dapatkan satu dalam warna pilihan anda dengan harga $143.20. Itu mungkin tidak kelihatan seperti diskaun yang besar, tetapi tawaran untuk produk Sonos biasanya tidak wujud. Roam boleh berfungsi sebagai pembesar suara Bluetooth apabila anda dalam perjalanan (atau di bilik mandi), atau digabungkan ke dalam persediaan pembesar suara Wi-Fi Sonos anda di rumah. Lihat ulasan kami.

Tawaran Apple TV 4K dan Sonos ini akan berakhir selepas


Sonos Roam

Sonos Roam ialah pembesar suara Sonos yang benar-benar mudah alih dengan reka bentuk lasak yang dibina untuk menahan unsur-unsur. Ia juga menampilkan pengecasan tanpa wayar dan menyokong AirPlay 2, Alexa dan Google Assistant.

Bagi Sonos Move, ia adalah pembesar suara yang jauh lebih besar dengan harga yang lebih besar. Namun, ia mendapat diskaun yang lebih besar daripada Roam. Biasanya $399, ia $319.20 pada Best Buy. Ini ialah model yang perlu anda beli jika anda cuba memainkan muzik untuk parti besar. Baca ulasan kami.

1649898870 447 Pembesar suara Bluetooth terbaik untuk dibeli sekarang


Sonos Move

Sonos Move ialah pembesar suara besar yang direka untuk dialihkan ke sekeliling rumah atau digunakan di luar di halaman. Ia menawarkan bunyi yang kuat dan sokongan penuh untuk aplikasi penstriman yang tidak terkira banyaknya melalui aplikasi Sonos.

Beberapa sorotan tawaran lain yang perlu anda ketahui tentang:

  • Tandai kalendar anda, pemain PC: Jualan Musim Panas Steam akan bermula pada 23 Jun, berlangsung hingga 7 Julai. Jadi, laraskan belanjawan anda dengan sewajarnya dan kosongkan sedikit ruang cakera keras. Butiran ada di sini di saluran YouTube Valve.
  • Pemacu luaran Samsung T7 Shield USB-C yang lasak (tahan air IP65) dengan storan 1TB mendapat diskaun yang kecil tetapi patut diberi perhatian di Amazon. Biasanya $159.99, dapatkan satu untuk $134.99.
  • Berakhir pada 20 Jun ialah tawaran $50 pada kamera ZV-1 Sony yang direka untuk pencipta kandungan (khususnya vlogger). Biasanya $749.99, ia $699.99. Ia adalah RX100 yang diubah suai yang termasuk paparan berputar, penutup mikrofon dan pegangan tangan. Ia adalah, dalam banyak cara, nilai yang hebat untuk harga, walaupun mengecewakan bahawa ia mengecas melalui USB Mikro. Lihat ulasan kami.

We want to thank the author of this short article for this amazing web content

Tawaran Apple TV 4K dan Sonos ini akan berakhir selepas Hari Bapa


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/