Tawaran Black Friday Amazon Datang Awal: Jimat Besar pada Echo, Pembaca Kindle, Tablet Api dan Banyak Lagi

Amazon tidak mahu anda menunggu sehingga Black Friday untuk memulakan belanja percutian anda. Bermula sekarang, anda boleh menjimatkan besar pada pelbagai perkakasan Amazon, termasuk peranti Echo, Fire Tablet, Blink dan peranti Eero dan banyak lagi. Penjimatan melebihi 50% dalam beberapa kes, dan ia bersedia untuk terus dijual melalui kegilaan Black Friday dan Cyber ​​Monday.

Amazon juga baru-baru ini mengumumkan ia akan memulakan 48 jam tawaran pada Thanksgiving, 24 Novjadi terdapat lebih banyak potongan harga akan datang — lihat semua yang akan didiskaunkan Jualan Black Friday Amazon di sini. Tetapi dalam pada itu, jika anda telah melihat peranti yang didayakan Alexa, tablet Fire atau mana-mana perkakasan diskaun Amazon yang lain, kini adalah masa yang tepat untuk mengambil peluang. Jika tahun-tahun sebelumnya adalah sebarang petunjuk, anda boleh menjangkakan pelbagai warna dan konfigurasi setiap model akan habis dijual walaupun sebelum acara besar bermula.

Baharu untuk Ahad, 20 Nov: Menambahkan tawaran Kindle, yang termasuk Kindle Paperwhite kini $5 kurang daripada Kindle peringkat permulaan berundur — tawaran yang hebat.

Tawaran Echo Dot Black Friday

Amazon/CNET

Dengan potongan 50%, kemas kini 2022 untuk Echo Dot ini mempunyai banyak tawaran. Pembesar suara pintar kompak yang popular dengan integrasi Alexa telah menambah baik audio berbanding gen sebelumnya yang memberikan vokal yang lebih jelas dan bes yang lebih dalam. Ia juga mempunyai penderia suhu baharu yang membantu mengawal peranti pintar lain untuk memastikan rumah anda selesa. Dan dengan Eero terbina dalam, generasi baharu ini boleh menambah sehingga 1,000 kaki persegi liputan Wi-Fi kepada rangkaian Eero yang serasi. Baca ulasan Echo Dot 5th-gen kami.

Anda menerima makluman harga untuk All-New Echo Dot (Keluaran Generasi Ke-5, 2022) | Pembesar suara pintar dengan Alexa | arang

Lagi tawaran Echo Dot Black Friday:

Tawaran Echo Show Black Friday

Amazon

Paparan pintar Echo Show 5 generasi kedua ini mempunyai skrin 5.5 inci, kamera 2 megapiksel dengan pengatup fizikal dan mempunyai integrasi Alexa. Echo Show 5 menjadikan jam penggera yang hebat, pembesar suara pintar atau bingkai gambar digital, menjadikannya paparan pintar yang sempurna untuk meja sisi katil atau stesen kerja. Jika anda akan menggunakan paparan pintar anda untuk memaparkan resipi atau kandungan penstriman, anda mungkin mahu menggunakan model yang lebih besar, seperti 8 atau 10. Baca ulasan Echo Show 5 (gen ke-2) kami.

Anda menerima makluman harga untuk Echo Show 5 (Keluaran Generasi Kedua, 2021) | Paparan pintar dengan Alexa dan kamera 2 MP | Biru Laut Dalam

Lagi tawaran Echo Show Black Friday:

Tawaran Amazon Kindle Black Friday

Amazon

Kindle Paperwhite adalah milik kami pembaca ebook terbaik yang menyeluruh atas sebab tertentu. Ia menampilkan tetapan cahaya hangat, hayat bateri yang lebih lama dan kalis air sepenuhnya. Untuk pengalaman menonton yang lebih baik, Kindle Paperwhite edisi ini memaparkan paparan 6.8 inci, sesuai untuk kelab buku maya. Biasanya $140, ia turun kepada $95 untuk Black Friday. Itu bukan harga terbaiknya, tetapi ia adalah diskaun 32% yang sihat.

Anda menerima makluman harga untuk Kindle Paperwhite: $95

Lebih banyak tawaran Kindle Black Friday:

Tawaran Fire Tablet Black Friday

Amazon/CNET

The Fire 7 tablet mempunyai paparan 7-inci, storan 16GB dan sehingga 10 jam hayat bateri bagi setiap pengecasan. Anda boleh menstrim filem dan rancangan dengan mudah, membaca e-buku, melayari web, panggilan video rakan dan keluarga dan banyak lagi. Selain itu, jika anda memerlukan lebih banyak storan, anda boleh menambah sehingga 1TB dengan kad mikroSD (dijual berasingan).

Anda menerima makluman harga untuk Tablet Fire 7: $40

Lebih banyak tawaran Fire Tablet Black Friday:

Tawaran Black Friday TV Api

Amazon

Model 75-inci daripada Siri Omni TV kebakaran menampilkan susunan mikrofon medan jauh terbina dalam, yang memberikan anda keupayaan untuk mengawal TV ini melalui arahan suara menggunakan Alexa dan membuang alat kawalan jauh sepenuhnya. Alexa juga menyediakan cadangan yang disesuaikan untuk menonton. Selain itu, TV ini menawarkan sokongan 4K, serta HDR 10, Dolby Vision dan Dolby Digital Plus, memberikan anda pengalaman sinematik di rumah.

Anda menerima makluman harga untuk Omni TV Kebakaran 75 inci: $750

Lebih banyak tawaran Fire TV Black Friday:

Tawaran Blink Black Friday

Kejap

Jika anda sedang mencari loceng pintu video mesra bajet, Blink mempunyai pilihan hebat yang tersedia. Alat ini berguna kerana anda akan mendapat makluman apabila seseorang menghampiri supaya anda tahu bila syarikat atau pakej tiba. Loceng pintu video tertentu ini boleh disambungkan atau digunakan dengan bateri yang disertakan, memberikan anda fleksibiliti optimum (dan pemasangan yang mudah berbanding dengan beberapa pertandingan).

Baca pratonton Blink Video Doorbell kami.

Anda menerima makluman harga untuk Loceng Pintu Video Blink

Lagi tawaran Blink Black Friday:

Tawaran Eero Black Friday

Amazon/CNET

The Eero Pro 6E memberikan prestasi dan kelajuan yang sangat baik kepada semua generasi peranti Wi-Fi. Ia mempunyai sokongan penuh untuk Wi-Fi 6E, yang bermaksud ia boleh menghantar isyarat dalam jalur ultralebar 6GHz, serta port WAN yang boleh menerima kelajuan berwayar masuk setinggi 2.5 gigabit sesaat. Tiga pek ini boleh memberikan liputan sehingga 6,000 kaki persegi, pada asasnya menghapuskan zon mati. Ia juga mempunyai sokongan Zigbee dan Thread/Matter terbina dalam. Jika anda mempunyai rumah yang besar dan memerlukan isyarat yang pantas dan boleh dipercayai sepanjang masa, ini adalah tawaran yang kukuh.

Anda menerima makluman harga untuk Amazon eero Pro 6E mesh Wi-Fi System | Gigabit + kelajuan yang pantas dan boleh dipercayai | sambungkan 100+ peranti | Liputan sehingga 6,000 kaki persegi | 3-pek, keluaran 2022

Lebih banyak tawaran Eero Black Friday:

We would love to thank the author of this short article for this amazing material

Tawaran Black Friday Amazon Datang Awal: Jimat Besar pada Echo, Pembaca Kindle, Tablet Api dan Banyak Lagi


Visit our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/