Tawaran MacBook terbaik yang kami temui untuk Black Friday | Engadget

Semua produk yang disyorkan oleh Engadget dipilih oleh pasukan editorial kami, bebas daripada syarikat induk kami. Beberapa cerita kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, kami mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Semua harga adalah betul pada masa penerbitan.

Anda tidak bersendirian jika anda telah menunggu sehingga Black Friday untuk mendapatkan tawaran pada MacBook terkini. Memandangkan ini adalah antara komputer riba terbaik (dan paling mahal) di luar sana sekarang, ramai orang akan mencari tawaran MacBook terbaik sepanjang tempoh membeli-belah percutian. Kami masih tinggal seminggu lagi dari Black Friday yang sepatutnya, tetapi kami sudah melihat beberapa tawaran kukuh pada mesin seperti MacBook Air M2 baharu, malah MacBook Pro berkuasa tinggi 14-inci dan 16-inci.

Walaupun anda mungkin akan mendapat tawaran terbaik dengan membeli-belah di peruncit seperti Amazon, Foto B&H, Adorama dan lain-lain, Apple mempunyai jualan percutian sendiri juga. Walau bagaimanapun, anda perlu menunggu sehingga Black Friday untuk itu, dan mereka memberikan anda sehingga a Kad hadiah Apple $250 dengan pembelian bukannya harga diskaun. Jika anda tahu anda akan menggunakan kad hadiah itu, itu mungkin pilihan terbaik untuk anda. Tetapi jika anda lebih suka mendapat kepuasan segera sebanyak beberapa ratus ringgit, kami telah mengumpulkan tawaran MacBook terbaik di sini supaya anda tidak perlu mencarinya.

MacBook Air M1

epal

The 2020 MacBook Air dengan cipset M1 Apple berada pada paras terendah sepanjang masa sekarang — hanya $800 untuk model asas dengan 8GB RAM dan 256GB storan. Walaupun, ya, cip M2 dalam model terkini akan memberikan anda sedikit peningkatan prestasi, pemproses M1 masih cukup berkuasa. Ia pastinya akan menjadi peningkatan untuk sesiapa sahaja yang datang dari MacBook yang lebih lama, berkuasa Intel. Kami memberikan M1 Air a markah 94 apabila ia mula-mula muncul kerana prestasinya yang sangat pantas, papan kekunci dan pad jejak yang sangat baik, paparan Retina yang cantik dan kekurangan bunyi kipas.

MacBook Air M2

Apple MacBook Air M2

epal

Apple MacBook Air M2

Jika mudah alih adalah kunci untuk anda, MacBook Air terbaru Apple ialah pilihan terbaik – dan anda tidak perlu mengorbankan prestasi sedikit pun untuk mendapatkannya.

$1,050 di Amazon

Terbaru dan terhebat MacBook Air, model 2022 dengan chipset M2, adalah potongan $150 dan turun ke rekod terendah $1,050. Komputer riba ini kelihatan dan terasa agak berbeza daripada versi 2020 berkat Apple mereka bentuk semula mesin untuk mempunyai bingkai benda yang seragam di sekeliling (tiada lagi baji) dan skrinnya lebih besar sedikit pada 13.6-inci. Kami juga menghargai persediaan quad-speakernya dan prestasi cemerlangnya secara keseluruhan, sehingga kami memanggilnya Mac “hampir sempurna” Apple.

MacBook Pro 13-inci

Apple MacBook Pro 13-inci

epal

Komputer riba Pro paling padat Apple, iaitu MacBook Pro 13-inci, dijual pada harga $1,149 sekarang, atau 12 peratus daripada kadar biasanya. Ia terletak, agak mengelirukan, di tengah-tengah barisan buku nota syarikat. Walaupun ia mempunyai prestasi yang mantap terima kasih kepada M2 chipset, hayat bateri yang panjang dan kualiti binaan yang cemerlang, sukar untuk kami mengesyorkan secara langsung. Kebanyakan orang akan mendapat perkhidmatan yang lebih baik oleh M2 MacBook Air, atau melompat ke MacBook Pro 14-inci untuk mendapatkan kuasa yang lebih besar. Tetapi jika anda ditetapkan pada saiz 13-inci dan mahukan kecekapan yang disediakan oleh kipas dalaman (yang Air tidak mempunyai), MacBook Pro ini adalah pertaruhan terbaik anda.

MacBook Pro 14-inci

Apple MacBook Pro 14-inci

epal

The 2021 MacBook Pro 14-inci dengan pemproses M1 Pro, 16GB RAM dan storan SSD 512GB adalah potongan $400 dan turun kepada rekod terendah $1,600. Mesin ini mempunyai yang paling banyak ciri lanjutan mana-mana komputer riba Apple (selain daripada adik beradiknya yang lebih besar, 16-inci), termasuk paparan Liquid Retina XDR, prestasi luar biasa menggunakan cipset Pro itu, hayat bateri yang sangat baik dan rangkaian port yang memudahkan penyambungan semua peranti dan aksesori anda. Walau bagaimanapun, Apple tertunggak untuk penyegaran MacBook Pro, tetapi kemungkinan mesin tersebut tidak akan dilancarkan sehingga awal 2023.

MacBook Pro 16-inci

Apple MacBook Pro 16-inci

epal

Yang terbesar daripada komputer riba Apple, iaitu MacBook Pro 16-inci, adalah lebih murah berbanding sebelum ini pada $2,000 terima kasih kepada diskaun $500. Harga yang masih tinggi itu memberikan anda cipset M1 Pro, CPU 10 teras dan GPU 16 teras, 16GB RAM dan SSD 512GB. ini model pada asasnya ialah versi yang diperbesarkan bagi Pro 14-inci, berkongsi kebanyakan ciri yang sama dengannya. Anda mendapat paparan Liquid Retina XDR, sekumpulan port termasuk slot kad SD, papan kekunci yang hebat dan hayat bateri yang hebat.

Dapatkan yang terkini Black Friday dan Isnin siber tawaran dengan mengikuti @EngadgetDeals di Twitter dan melanggan surat berita Tawaran Engadget.We want to thank the writer of this article for this remarkable material

Tawaran MacBook terbaik yang kami temui untuk Black Friday | Engadget


We have our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/