Tawaran pakej dan permainan Nintendo Switch menyerlahkan rangkaian tawaran Black Friday yang meriah daripada Nintendo – Berita – Tapak Rasmi Nintendo

Memandangkan musim cuti semakin hampir, Nintendo menyemarakkan lagi perayaan dengan tawaran Black Friday yang membolehkan keluarga meneroka cara yang menyeronokkan untuk meluangkan masa bersama-sama pada masa istimewa tahun ini dan seterusnya. Mulai 20 Nov, pilih peruncit dan Kedai Nintendo saya akan menawarkan Nintendo Switch™ w/ Biru Neon & Merah Neon Joy-Con + Mario Kart™ 8 Deluxe (Muat Turun Permainan Penuh) + 3 Bulan Keahlian Individu Dalam Talian Nintendo Switch* himpunan pada harga runcit yang dicadangkan hanya $299.99 (nilai $70**).

Bundle Nintendo Switch hanyalah salah satu daripada banyak tawaran Black Friday yang menghiburkan dan melibatkan seluruh keluarga. Tawaran lain termasuk diskaun $20 pada Superstar Mario Party™, The Legend of Zelda™: Breath of the Wild, Animal Crossing™: New Horizons, The Legend of Zelda: Kebangkitan Pautan, Pahlawan Lambang Api: Tiga Harapan dan BRAVELY DEFAULT™ II di peruncit terpilih, menjadikan harga runcit cadangan mereka hanya $39.99 setiap satu semasa promosi Black Friday. Turut termasuk ialah 33% diskaun WarioWare™: Dapatkannya Bersama! dan Akademi Otak Besar™: Otak lwn Otak permainan, serta penjimatan $40 Mario Kart Live: Litar Rumah, yang membawa keseronokan Mario Kart siri ke dunia sebenar pada harga runcit yang dicadangkan hanya $59.99.***

Pelbagai tawaran digital juga akan tersedia untuk Black Friday di Nintendo eShop di Nintendo Switch. Butiran tentang masa promosi dan permainan yang ditampilkan akan diumumkan kemudian.

“Musim cuti ini, kami mahu memberi lebih ramai keluarga peluang untuk berkumpul dan mengalami segala yang ditawarkan oleh sistem Nintendo Switch,” kata Presiden Nintendo of America, Doug Bowser. “Himpunan Black Friday Nintendo Switch kami dan tawaran mengenai permainan menjadikan musim ini sesuai untuk keluarga yang ingin berhubung dan menghabiskan masa berkualiti bersama-sama.”

Keluarga juga boleh menemui lebih banyak pilihan permainan dengan Nintendo Switch Online + Pek Pengembangan. Keahlian berbayar ini menawarkan ciri hebat yang sama seperti keahlian Nintendo Switch Online, termasuk permainan dalam talian, simpan awan data dan perpustakaan NES™ dan Super NES permainan, dengan tambahan klasik Nintendo 64™ dan SEGA Genesis™ permainan dan akses untuk memilih kandungan yang boleh dimuat turun, seperti Mario Kart 8 Deluxe – Pas Kursus Penggalak, Splatoon 2: Pengembangan Octo dan Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradisetanpa kos tambahan.

Di luar tawaran istimewa Black Friday tahun ini, Nintendo mempunyai banyak idea hadiah lain untuk dipertimbangkan oleh pembeli percutian. Ini termasuk Nintendo Switch – Model OLED sistem, yang mempunyai saiz keseluruhan yang serupa dengan sistem Nintendo Switch, tetapi dengan skrin OLED 7-inci yang lebih besar dan bertenaga, pendirian boleh laras lebar untuk mod atas meja, dok dengan port LAN berwayar (kabel LAN dijual berasingan), 64GB storan dalaman dan audio yang dipertingkatkan untuk mainan pegang tangan dan meja (harga runcit yang dicadangkan $349.99). Seperti Nintendo Switch, Nintendo Switch – Model OLED membolehkan pemain bermain di TV dan berkongsi pengawal Joy-Con yang boleh tanggal untuk keseronokan berbilang pemain secara langsung. Selain itu, sistem ini boleh dibawa semasa dalam perjalanan untuk menikmati kepelbagaian permainannya di mana-mana sahaja. Untuk pemain dalam perjalanan, ada juga Nintendo Switch Litesistem pegang tangan yang padat dan ringan dengan pengawal terbina dalam untuk mereka yang lebih suka membawa pengembaraan mereka bersama mereka (harga runcit yang dicadangkan $199.99).

Permainan yang dilancarkan baru-baru ini seperti Splatoon™ 3, Sukan Nintendo Switch dan Mario + Rabbids Percikan Harapan juga tersedia pada masa ini, dengan permainan yang akan datang Pokémon™ Scarlet dan Pokémon Violet dilancarkan secara eksklusif untuk Nintendo Switch pada 18 Nov.

Lawati Panduan Hadiah Percutian Nintendo untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkara yang ditawarkan oleh Nintendo pada musim cuti ini https://www.nintendo.com/store/holiday-gifts/. Anda juga boleh melawati Nintendo.com untuk mendapatkan tawaran Black Friday dan peruncit yang mengambil bahagian ini, serta tawaran berterusan dan akan datang mengenai tajuk digital di https://www.nintendo.com/holiday/deals/.

* Keahlian Nintendo Switch Online yang disertakan akan diperbaharui secara automatik pada akhir tiga bulan pada harga semasa.

** Nilai berdasarkan pembelian item secara individu.

*** Penjimatan berdasarkan harga runcit yang dicadangkan. Simpanan sebenar mungkin berbeza-beza.

We wish to give thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Tawaran pakej dan permainan Nintendo Switch menyerlahkan rangkaian tawaran Black Friday yang meriah daripada Nintendo – Berita – Tapak Rasmi Nintendo


Take a look at our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/