Tawaran terbaik hari ini: Apple MacBook Air, TV Sony dan LG 4K, Nintendo Switch dan banyak lagi

Masa untuk Dealmaster pertengahan minggu lagi. Pengumpulan terbaharu kami bagi tawaran teknologi terbaik dari seluruh web termasuk diskaun menarik pada MacBook Air berasaskan M2 Apple yang terbaharu dalam versi 256GB dan 512GB. Dengan diskaun $100 dan $150, masing-masing, ini adalah harga terendah yang kami jejaki pada MacBook Air baharu.

Dalam ulasan kami, kami melihat perkakasan MacBook Air yang sangat baik, kualiti binaan, hayat bateri dan “prestasi luar dunia ini” untuk saiz dan beratnya. Menggunakan Air berasaskan M2 bukan sahaja bermakna prestasi pengkomputeran yang lebih baik berbanding M1 MacBook Airs, tetapi juga skrin yang lebih baik dan sistem kamera dan audio yang lebih bagus untuk panggilan video.

Kami juga mempunyai rekod harga rendah A80K Sony Televisyen 4K 55-inci dengan Google TV. Ini adalah tawaran eksklusif untuk ahli Perdana yang mengurangkan $200 daripada harga biasa. A80K disemak dengan baik untuk nisbah kontras yang luas, prestasi HDR, sudut tontonan yang luas dan pengendalian pantulan yang sangat baik.

Di tempat lain di seluruh web, kami melihat diskaun pada Google’s Nest Hub (kegemaran saya alat di tepi katil), Studio Komputer Riba Surface Microsoft, WF-1000XM3 Sony fon telinga, dan a $100 kad hadiah DoorDash tawaran yang memberi ganjaran kepada anda dengan kad hadiah Belian Terbaik bernilai $20 dengan pembelian, beberapa SSD Hynix, dan banyak lagi. Anda boleh menyemak senarai penuh tawaran pilihan kami di bawah.

Ars Technica mungkin mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

Tawaran pilihan pada hari itu

MacBook Air 2022 Apple mempunyai MagSafe dan dua port Thunderbolt/USB-C.
Besarkan / MacBook Air 2022 Apple mempunyai MagSafe dan dua port Thunderbolt/USB-C.

Samuel Axon

Tawaran elektronik

Garmin Lily didatangkan dalam enam warna yang bergaya, dengan muka jam yang direka dengan unik. Ia mengendalikan pemberitahuan dan kebanyakan sukan juga, tetapi anda perlu menyimpan telefon anda bersama anda untuk menggunakan penjejakan GPS.
Besarkan / Garmin Lily didatangkan dalam enam warna yang bergaya, dengan muka jam yang direka dengan unik. Ia mengendalikan pemberitahuan dan kebanyakan sukan juga, tetapi anda perlu menyimpan telefon anda bersama anda untuk menggunakan penjejakan GPS.

Corey Gaskin / Ars Technica

Tawaran komputer riba dan komputer meja

Nest Hub generasi kedua Google kelihatan sama dengan generasi sebelumnya.
Besarkan / Nest Hub generasi kedua Google kelihatan sama dengan generasi sebelumnya.

Corey Gaskin

Tawaran permainan video

Anda boleh melakukan penyelenggaraan kereta di GT Auto.
Besarkan / Anda boleh melakukan penyelenggaraan kereta di GT Auto.

Sony

Tawaran permainan

Pengecas MagSafe Apple diselaraskan dengan mudah dengan bantuan magnet dan menghantar pengecasan 15W ke iPhone 12 dan lebih tinggi.
Besarkan / Pengecas MagSafe Apple diselaraskan dengan mudah dengan bantuan magnet dan menghantar pengecasan 15W ke iPhone 12 dan lebih tinggi.

Corey Gaskin

Aksesori dan pelbagai tawaran

We wish to give thanks to the author of this write-up for this incredible material

Tawaran terbaik hari ini: Apple MacBook Air, TV Sony dan LG 4K, Nintendo Switch dan banyak lagi


Take a look at our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/