Tawaran terbaik hari ini: Apple Watches, iPads, “beli 2, dapatkan 1 percuma” jualan permainan dan banyak lagi

Ars Technica

Sudah tiba masanya untuk Dealmaster yang lain! Pengumpulan terkini tawaran teknologi terbaik kami dari seluruh web termasuk beberapa harga yang lebih rendah daripada biasa pada pelbagai peranti Apple. Sebagai contoh, Apple Watch SE 40 mm adalah tersedia untuk $229 di Amazon dan Walmart setakat penulisan ini. Itulah harga terbaik yang kami lihat sejak Black Friday dan hanya $10 lebih daripada harga terendah sepanjang masa yang kami jejaki. Ia adalah keadaan yang sama dengan model 44 mm yang lebih besar, iaitu tersedia dengan harga $259. Sementara itu, Apple Watch Series 7 yang lebih tinggi, ialah ke harga terendah setakat ini: model 41 mm pada masa ini dijual pada harga $329manakala model 45 mm turun kepada $359.

Untuk menjadi jelas, kita telah melihat diskaun berganda untuk kedua-dua jam tangan ini dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dan kedua-duanya secara umumnya dijual dengan harga kurang daripada MSRP Apple di Amazon, Walmart dan beberapa kedai dalam talian lain sejak ia dilancarkan. Ia hampir tidak dapat dielakkan bahawa Apple akan menyegarkan satu atau kedua-dua peranti menjelang akhir tahun ini juga. Tetapi jika anda memiliki iPhone dan mahukan yang boleh dipakai untuk dipasangkan dengannya sekarangSiri 7 masih menjadi pilihan utama panduan kami kepada jam tangan pintar terbaik, dan SE kekal sebagai alternatif yang bagus untuk mereka yang mempunyai bajet yang lebih ketat. Sebagai kami telah perhatikan sebelum ini, kedua-dua peranti menyampaikan kualiti binaan yang kukuh, perisian teguh dan penjejakan aktiviti yang cukup baik untuk kebanyakan. Antara keduanya, Siri 7 mempunyai paparan yang lebih besar yang kekal aktif apabila anda meletakkan pergelangan tangan anda ke bawah, kelajuan pengecasan yang lebih pantas dan alat penjejakan kesihatan yang lebih maju seperti fungsi ECG dan pemantauan oksigen darah. Jika anda boleh mengabaikan ciri tersebut—kekurangan paparan sentiasa hidup berkemungkinan yang paling ketara—SE boleh melakukan kebanyakan perkara yang sama, walaupun sedikit lebih perlahan, dengan harga yang jauh lebih rendah. Walau apa pun, ambil perhatian bahawa tidak semua jalur warna untuk setiap jam tangan dijual antara kedua-dua peruncit. Selain Apple Watch, kami juga mempunyai beberapa diskaun iPad. Model 256GB Space Grey bagi iPad 10.2-inci peringkat permulaan adalah rendah terendah baru $429manakala versi iPad Air 10.9-inci terkini dan iPad Mini 8.3-inci dengan kapasiti storan yang sama tersedia untuk terendah $679 dan $600, masing-masing. Peranti ini tidak begitu murah, tetapi kami telah menyemak ketiga-tiganya secara positif. Pendek kata, the asas iPad berkemungkinan nilai terbaik untuk kebanyakan, kerana ia masih menawarkan cara yang cekap sama sekali ke dalam iPadOS untuk harga serendah mungkin. The iPad Air yang dikeluarkan baru-baru ini adalah peningkatan yang agak ketara dari segi prestasi, walau bagaimanapun, dan reka bentuknya jauh lebih moden, dengan paparan yang lebih besar dan cerah, port USB-C, sokongan aksesori yang lebih luas dan kamera yang lebih baik. The iPad Mini, sementara itu, dibina seperti iPad Air yang mengecut, walaupun pemprosesnya agak perlahan. Jika anda lebih suka reka bentuk yang lebih kecil, walaupun, ia adalah satu-satunya iPad yang sesuai dengan harganya. Kedua-dua iPad 10.2-inci dan iPad Mini dilancarkan pada September 2021, manakala iPad Air tiba bulan lepas.

Melangkah daripada Apple, pusingan kami juga termasuk trio “beli dua, percuma satu” jualan di Amazon, Sasarandan GameStop yang merangkumi pelbagai jenis permainan video. (Jualan Amazon dan Target termasuk beberapa produk lain juga, walaupun pemilihan di sana secara amnya tidak begitu menarik.) Kami cenderung untuk melihat jualan seperti ini muncul setiap beberapa bulan, dan jika anda tidak bertujuan untuk menampung tunggakan anda, ini adalah mungkin untuk mendapatkan beberapa permainan yang disertakan dengan harga yang lebih murah secara individu. Tetapi antara tiga kedai, pilihan termasuk beberapa permainan yang kami suka, termasuk RPG yang teliti Cincin Eldenyang pelumba dunia terbuka Forza Horizon 5dan Tukar keperluan penting seperti Super Mario Odyssey dan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Terdapat banyak lagi permainan yang disertakan selain daripada itu, termasuk keluaran terbaru seperti Ghostwire: Tokyo dan yang dimaster semula Uncharted: Koleksi Legacy of Thieves, jadi anda mungkin boleh menjimatkan wang tunai jika anda masih melihat beberapa permainan yang tersedia. Dalam setiap kes jualan, apabila anda menambah tiga permainan yang layak pada troli anda, diskaun akan sama dengan harga tajuk paling berpatutan yang anda pilih.

Selain semua itu, pusingan kami juga termasuk harga terendah baharu pada TV OLED C1 LG dan yang diluluskan oleh Ars permainan papan Lebar sayapserta tawaran pada AirPods, fon telinga senaman Beats yang disyorkan, kad hadiah Nintendo eShop, SSD, monitor permainan dan banyak lagi. Anda boleh melihat rumusan penuh susun atur kami di bawah.

Ars Technica boleh mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

Tawaran pilihan pada hari itu

Siri Apple Watch 7.
Besarkan / Siri Apple Watch 7.

Corey Gaskin

Tawaran elektronik

Beats Fit Pro ialah sepasang fon telinga yang mesra senaman dan membatalkan bunyi yang disyorkan.
Besarkan / Beats Fit Pro ialah sepasang fon telinga yang mesra senaman dan membatalkan bunyi yang disyorkan.

Jeff Dunn

iPad peringkat permulaan dengan Papan Kekunci Pintar dan Pensil pilihan Apple.
Besarkan / iPad peringkat permulaan dengan Papan Kekunci Pintar dan Pensil pilihan Apple.

Andrew Cunningham

Tawaran komputer riba dan komputer meja

<em>Wingspan</em> bertemakan burung ialah permainan papan yang disyorkan untuk pemain dari mana-mana tahap pengalaman.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2019/03/Wingspan18-640×480.jpg” width=”640″ height=”480″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Bertemakan burung Lebar sayap ialah permainan papan yang disyorkan untuk pemain dari mana-mana tahap pengalaman.

Aaron Zimmerman

Tawaran permainan

8Bitdo Pro 2 ialah pad permainan yang selesa dan serba boleh untuk Suis dan PC.
Besarkan / 8Bitdo Pro 2 ialah pad permainan yang selesa dan serba boleh untuk Suis dan PC.

Sam Machkovech

Tawaran permainan video

<i>Halo Infinite </i>menetapkan Master Chief dalam persekitaran yang lebih terbuka berbanding <em>Halo </em>permainan lepas.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/12/halo-inf-listing-640×360.png” width=”640″ height=”360″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Halo Infiniti menetapkan Ketua Induk dalam persekitaran yang lebih terbuka berbanding masa lalu Halo permainan.

Xbox Game Studios / 343 Industries

We wish to thank the author of this write-up for this amazing content

Tawaran terbaik hari ini: Apple Watches, iPads, “beli 2, dapatkan 1 percuma” jualan permainan dan banyak lagi


Discover our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/