Tawaran terbaik hari ini: pengawal permainan 8BitDo, tetikus permainan Razer dan banyak lagi

Ars Technica

Sudah tiba masanya untuk Dealmaster yang lain! Pengumpulan terbaharu kami bagi tawaran teknologi terbaik dari seluruh web termasuk harga rendah baharu pada pad permainan 8BitDo’s Pro 2, iaitu turun kepada $42.50 di Amazon. Jika anda lebih suka membeli-belah di tempat lain, ia juga tersedia untuk 50 sen lagi di Best Buy. Pad permainan wayarles biasanya dijual pada harga $50, jadi ini bukan diskaun besar-besaran, tetapi ia adalah harga terbaik yang kami jejaki.

Kami memberikan Pro 2 ulasan positif apabila ia dilancarkan tahun lepas, memanggilnya sebagai “lebih berguna, lebih selesa dan lebih disesuaikan”. Pengawal Nintendo Switch Pro walaupun kos $20 kurang. Pengawal berfungsi merentas peranti Switch, PC, macOS, Android, iOS dan Raspberry Pi. Berbanding dengan pad “Pro” Nintendo, tambahan terbesarnya ialah dua butang belakang boleh diprogramkan. Ini boleh membuat tarik diri input tertentu dalam permainan yang lebih pantas dan berdaya saing lebih mudah kerana anda tidak perlu menggerakkan tangan anda secara fizikal seperti biasa. Pengawal dibina dengan baik dan selesa, dengan butang muka yang besar, kayu bedik dengan tahap ketegangan yang memuaskan dan keseimbangan berat yang sekata. Tidak seperti Pengawal Pro, Pro 2 juga mempunyai pencetus analog; ini bermakna mereka akan bertindak balas terhadap tahap tekanan yang berbeza-beza, yang boleh berguna dalam, katakan, memecut secara beransur-ansur dalam permainan perlumbaan, dan bukannya sentiasa menggunakan pendikit penuh. D-pad adalah sedikit lebih kukuh daripada apa yang anda dapati pada pengawal PS5 atau Xbox, kerana ia mengambil masa selepas pad Super Nintendo lama, tetapi tekanan terasa segar dan berbeza, jadi ia berfungsi dengan baik untuk platformer 2D sekolah lama atau puzzler suka Tetris. 8BitDo juga mempunyai apl pendamping yang agak luas yang membolehkan anda memetakan semula input, mencipta dan menetapkan makro serta memperhalusi sensitiviti kayu bedik dan pencetus. Tweak ini, antara lain, boleh disimpan di tiga profil berasingan.

Pro 2 tidak berfungsi dengan konsol PlayStation atau Xbox. Pada Suis, ia tidak mempunyai kemudahan seperti pembaca NFC untuk Sokongan Amiibo dan keupayaan untuk membangunkan konsol daripada mod tidur. Pengawal Switch Pro juga mendapat hayat bateri yang lebih baik, bertahan kira-kira 40 jam berbanding dengan Pro 2’s 20, walaupun yang kedua ini tidak lemah dalam apa jua cara. Namun, jika anda mahukan pengawal yang kaya dengan ciri yang akan anda gunakan merentas platform, Pro 2 ialah pilihan yang kukuh, dan harga tawaran ini hanya meningkatkan nilainya.

Jika anda lebih suka menggunakan tetikus dan papan kekunci berbanding pad permainan, pusingan kami termasuk harga terbaik yang kami jejaki untuk Razer’s Viper Ultimate, yang turun kepada $52. Kami sebelum ini menamakan ini sebagai tetikus permainan wayarles terbaik yang boleh anda beli, dan walaupun ia kini berusia beberapa tahun, ia merupakan pilihan yang sangat ringan (74 g) dan responsif untuk kedua-dua permainan FPS yang kompetitif dan kerja harian. Ia bukan perkara yang paling premium — Razer Apl Sinaps kadangkala boleh menyusahkan — dan ia mengecas melalui microUSB dan bukannya USB-C, tetapi ia mesra kepada golongan kiri seperti juga golongan kanan. Ia juga membolehkan anda menyimpan tweak tetapan pada tetikus, dan kabel yang disertakan adalah sangat fleksibel. Ia biasanya dijual sekitar $90 dalam beberapa bulan kebelakangan ini, tetapi perjanjian ini lebih mudah didekati untuk sesiapa yang mencari tetikus permainan berprestasi. Jika anda tidak menyukai profil Viper Ultimate yang agak rendah, Razer’s Basilisk Ultimate ialah alternatif terbaik yang juga dijualwalaupun untuk $19 lebih pada penulisan ini.

Selain itu, kami juga mempunyai tawaran menarik iPad Air terbaharu Apple, pembesar suara Bluetooth yang disyorkan dan mengecas gear daripada Anker, the popular permainan papan menggubal kad 7 Keajaibankami Permainan video 2021 tahun ini, dan banyak lagi. Anda boleh melihat senarai susun atur penuh kami di bawah.

Ars Technica boleh mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

Tawaran pilihan pada hari itu

8Bitdo Pro 2 ialah pad permainan yang serba boleh dan selesa untuk Suis, PC dan peranti mudah alih.
Besarkan / 8Bitdo Pro 2 ialah pad permainan yang serba boleh dan selesa untuk Suis, PC dan peranti mudah alih.

Sam Machkovech

Tawaran elektronik

Soundcore Motion Plus Anker ialah pembesar suara Bluetooth bunyi penuh yang kami suka.
Besarkan / Soundcore Motion Plus Anker ialah pembesar suara Bluetooth bunyi penuh yang kami suka.

Jeff Dunn

iPad Air 2022 dengan Papan Kekunci Ajaib dan Pensil Apple.
Besarkan / iPad Air 2022 dengan Papan Kekunci Ajaib dan Pensil Apple.

Samuel Axon

Tawaran komputer riba dan komputer meja

Razer Viper Ultimate ialah tetikus permainan yang sangat ringan dan responsif.
Besarkan / Razer Viper Ultimate ialah tetikus permainan yang sangat ringan dan responsif.

Jeff Dunn

Tawaran permainan video

<em>Psychonauts 2</em> mengungguli senarai permainan terbaik tahun ini untuk 2021.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/08/8-18-2021_10-41-22_PM-r23m01mm-640×360.png” width=”640″ height=”360″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Psikonaut 2 mengungguli senarai permainan terbaik tahun ini untuk 2021.
<em>Kirby and the Forgotten Land</em> yang dikeluarkan baru-baru ini ialah platformer 3D yang ringkas dan comel.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2022/03/scdrv8-640×360.jpeg” width=”640″ height=”360″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Yang baru dikeluarkan Kirby dan Tanah Terlupakan ialah platformer 3D yang berangin dan comel.

Aksesori dan pelbagai tawaran

We wish to say thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Tawaran terbaik hari ini: pengawal permainan 8BitDo, tetikus permainan Razer dan banyak lagi


You can view our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/