Tawaran terbaik hujung minggu: dalam stok Xbox Series X/S, kad microSD Samsung dan banyak lagi

Ars Technica

Ia adalah hujung minggu, yang bermaksud masanya telah tiba untuk Dealmaster lain. Pengumpulan terbaharu kami bagi tawaran teknologi terbaik dari seluruh web diutamakan dengan lebih banyak PSA daripada diskaun langsung: jika anda berminat untuk membeli salah satu konsol permainan terbaharu Microsoft, Xbox Series X atau Series Snampaknya anda akhirnya boleh melakukannya tanpa perlu tergesa-gesa untuk mengalahkan scalper atau terus memerhatikan penjejak saham.

Siri X yang lebih berkuasa, untuk satu, mempunyai berada dalam stok di Walmart untuk kebanyakan beberapa minggu lepas. Tiada diskaun daripada MSRP $499 Microsoft dan anda perlu log masuk ke akaun Walmart percuma untuk membuat pembayaran, tetapi proses untuk mendapatkan Siri X kini nampaknya jauh lebih stabil berbanding selama setahun setengah yang lalu, pada masa yang mana konsol lazimnya sama ada habis dijual dalam beberapa minit atau tidak tersedia sama sekali.

Jika bekalan Walmart kehabisan, Microsoft sendiri mempunyai stok Siri X juga, walaupun dalam bentuk berkas. Pakej ini termasuk konsol, pengawal kedua (satu disertakan dalam kotak), dan salah satu daripada segelintir permainan. Pilihan permainan termurah ialah Ars-disyorkan Assassin’s Creed Valhalla untuk $24, walaupun pemilihan juga termasuk RPG yang baru diiktiraf Cincin Elden pada harga penuh. Jika anda bercadang untuk mengambil pad permainan tambahan dan salah satu permainan yang tersedia, ini bukanlah himpunan paling mengerikan yang pernah kami lihat dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Siri S telah sedikit lebih mudah untuk dicari setakat ini, tetapi kini kami mula melihat tawaran tulen untuk peranti itu di peruncit tertentu. Sehingga penulisan ini, misalnya, Newegg akan membiarkan anda ambil potongan $30 konsol yang biasanya $300 apabila anda menggunakan kod “APRBRA338” semasa pembayaran.

Kami telah memecahkan perbezaan antara Siri X dan Siri S sebelum ini, tetapi secara ringkasnya, Siri X adalah kalis masa hadapan yang lebih baik daripada kedua-duanya, menawarkan GPU yang lebih berkuasa, lebih banyak memori dan lebih banyak ruang storan (1TB, berbanding 512GB dalam Siri S). Jika anda mempunyai atau merancang untuk membeli TV 4K dan mengambil berat tentang mencapai tetapan grafik tertinggi dalam permainan anda, ia sepatutnya bernilai $200 tambahan. Siri X juga mempunyai pemacu cakera, jadi anda boleh mengambil permainan terpakai, manakala Siri S hanya boleh memainkan muat turun digital.

Walaupun begitu, Siri S boleh memainkan semua permainan yang sama seperti Siri X, dan walaupun ia tidak dibina untuk permainan 4K yang lebih tinggi seperti Siri X (sebaliknya menyasarkan untuk resolusi 1440p), ia masih membawa peningkatan yang ketara. dalam prestasi berbanding dengan Xbox One yang lebih lama. Ia juga merupakan perkakasan yang lebih padat, dan kekurangan pemacu cakera tidak menghalangnya daripada berpasangan dengan baik dengan Langganan Xbox Game Pass, jika anda sudah membayar untuk itu. Jika anda sedang mencari konsol kedua atau hanya satu cara untuk bermain Halo, Forzadan permainan Xbox lain pada skrin yang lebih kecil, ia adalah nilai yang baik.

Masih terdapat kemungkinan jelas bahawa konsol ini akan habis dijual pada masa anda membaca ini, dan malangnya, bekalan untuk PlayStation 5 Sony masih kelihatan menjadi sakit pinggang oleh kekurangan komponen dan permintaan yang sengit dan didorong oleh pandemik yang dihadapi oleh banyak peranti permainan sejak dua tahun lalu. Tetapi jika anda dijual di perpustakaan permainan Xbox dan lebih suka menggunakan konsol berbanding PC permainan, mengakses perkakasan generasi terkini nampaknya semakin mudah.

Jika anda tidak memerlukan konsol baharu, pengumpulan kami juga termasuk harga rendah baharu versi 512GB daripada kad microSD Evo Select Samsung, serta diskaun untuk pengecas USB-C yang disyorkan daripada Anker, permainan papan, Pad permainan 8BitDo, TV OLED LG, monitor permainan dan banyak lagi. Anda boleh melihat senarai penuh susun atur kami di bawah.

Ars Technica boleh mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

Tawaran pilihan pada hari itu

iPad Air 2022.
Besarkan / iPad Air 2022.

Samuel Axon

Tawaran elektronik

Xbox Series S (kiri), bersebelahan Xbox Series X (kanan). Dua konsol... tetapi hanya yang kedua mempunyai pemacu cakera.
Besarkan / Xbox Series S (kiri), bersebelahan Xbox Series X (kanan). Dua konsol… tetapi hanya yang kedua mempunyai pemacu cakera.

Sam Machkovech

Tawaran permainan

Permainan dan Tontonan <em>Legend of Zelda</em> Nintendo merangkumi tiga permainan klasik (<em>The Legend of</em> <em>Zelda</em>, <em>Zelda II: The Adventure of Link</em> em>, dan <em>Link’s Awakening</em>) dan berfungsi sebagai jam koleksi yang comel apabila anda tidak bermain.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/12/Nintendo-Game-and-Watch-Zelda-640×427.jpg” width=”640″ height=”427″ /></a><figcaption class=
Besarkan / milik Nintendo Lagenda Zelda Permainan dan Tonton termasuk tiga permainan klasik (Lagenda Zelda, Zelda II: Pengembaraan Pautandan Kebangkitan Link) dan berfungsi sebagai jam koleksi comel apabila anda tidak bermain.

Jeff Dunn

Tawaran komputer riba dan komputer meja

8BitDo Pro 2 (tengah) ialah pad permainan yang selesa dan kaya dengan ciri untuk Suis, PC dan peranti mudah alih.
Besarkan / 8BitDo Pro 2 (tengah) ialah pad permainan yang selesa dan kaya dengan ciri untuk Suis, PC dan peranti mudah alih.

Tawaran permainan video

Nostalgia <em>Sonic Mania</em> sangat setia kepada <em>Sonic </em>platformer era Sega Genesis.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2017/08/Sonic-Mania_20170810164428-640×360.jpg” width=”640″ height=”360″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Yang nostalgia Sonic Mania sangat setia kepada Sonic platformer era Sega Genesis.
PowerPort III Nano (atas) padat Anker boleh mengecas iPhone yang lebih baharu secepat mungkin.
Besarkan / PowerPort III Nano (atas) padat Anker boleh mengecas iPhone yang lebih baharu secepat mungkin.

Corey Gaskin

Aksesori dan pelbagai tawaran

We would love to say thanks to the author of this post for this amazing material

Tawaran terbaik hujung minggu: dalam stok Xbox Series X/S, kad microSD Samsung dan banyak lagi


Check out our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/