Tawaran terbaik hujung minggu: Google Pixel 7, Apple MacBook, TV 4K dan banyak lagi

Ars Technica

Satu lagi hujung minggu, satu lagi pusingan tawaran teknologi terbaik dari minggu itu. Dealmaster hari ini menampilkan tawaran kad hadiah yang banyak pada telefon android terbaik yang tersedia, Google Pixel 7 dan Pixel 7 Pro yang baru dikeluarkan. Pixel 7 Pro boleh didapati di Amazon pada harga runcit biasa $899, tetapi melemparkan kad hadiah Amazon $200 yang cukup besar dengan telefon baharu anda. Begitu juga, Pixel 7 ditawarkan di $599 dengan tambahan $100 kad hadiah Amazon.

Ulasan kami tentang Pixels baharu, yang diterbitkan minggu ini, adalah satu lagi ulasan yang sangat positif. Kamera peringkat teratas Pixel, perisian yang tajam, bebas kembung dan reka bentuk yang anggun dan berfungsi ialah ciri menonjol yang kami jangkakan daripada Google tahun demi tahun. Kami tidak merasakan bahawa 7 dan 7 Pro adalah jauh lebih baik daripada yang Pixel 6 dan 6 Pro (juga dijual untuk $399 dan $649, masing-masing). Jadi, jika anda tidak kisah kehilangan kamera makro, maka Piksel generasi sebelumnya masih merupakan pembelian yang sangat baik, terutamanya dengan diskaun masing-masing.

Ada juga satu pembunuhan pembesar suara pintar Google Nest dan paparan pintar yang dijual daripada Wellbots, semuanya sepadan dengan harga terendah sepanjang masa untuk setiap peranti. Di tempat lain di seluruh web, kami mempunyai diskaun pada generasi sebelumnya Apple TV 4K, Kebaikan Macbook dan Airs daripada generasi berbeza, segelintir TV OLED 4K daripada Samsung, LGdan Sony, dan banyak lagi. Lihat senarai penuh susun atur tawaran terbaik minggu ini di bawah.

Ars Technica mungkin mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

Tawaran pilihan pada hari itu

1666463719 645 Tawaran terbaik hujung minggu Google Pixel 7 Apple MacBook TV
Besarkan / Telefon Pixel secara konsisten adalah telefon android terbaik. Yang mempunyai bar kamera plastik hitam ialah Pixel 6a. Model asas Pixel 7 mempunyai satu kamera bujur hitam, manakala Pixel 7 Pro mempunyai potongan bar kamera kedua untuk kanta zum.

Google

Tawaran elektronik

iPad Air 2022.
Besarkan / iPad Air 2022.

Samuel Axon

Nest Hub generasi kedua Google ialah <a href="https://arstechnica.com/gadgets/2021/07/googles-nest-hub-is-the-best-bedside-smart-display-and-sleep-tracking-helps/" sasaran="_kosong" rel="noopener">kegemaran</a> kami di sisi katil.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/07/Ars-Technica-Nest-Hub-2nd-Generation-Review-9-640×427.jpg” width=”640″ height=”427″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Nest Hub generasi kedua Google ialah kegemaran kami teman sebelah katil.

Corey Gaskin

Microsoft Surface Pro 8.
Besarkan / Microsoft Surface Pro 8.

Andrew Cunningham

Tawaran komputer riba dan komputer meja

MacBook Air 2022 mempunyai MagSafe dan dua port Thunderbolt/USB-C.
Besarkan / MacBook Air 2022 mempunyai MagSafe dan dua port Thunderbolt/USB-C.

Samuel Axon

Tawaran permainan video

Droid EMMI baharu boleh membunuh pemburu hadiah angkasa lama Samus Aran dalam satu pukulan.  Tugas anda dalam <em>Metroid Dread</em> ialah memastikan perkara itu tidak berlaku.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/10/2021100516382000-9A9B6E0371D34263D6B6577F9CBA54D5-640×360.jpg” width=”640″ height=”360″ /></a><figcaption class=
Besarkan / Droid EMMI baharu boleh membunuh pemburu hadiah angkasa lama Samus Aran dalam satu pukulan. Tugas anda di Metroid Dread adalah untuk memastikan perkara itu tidak berlaku.

Tawaran permainan

Permainan dan Jam Tangan <em>Legend of Zelda</em> Nintendo.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/12/Nintendo-Game-and-Watch-Zelda-640×427.jpg” width=”640″ height=”427″ /></a><figcaption class=
Besarkan / milik Nintendo Lagenda Zelda Permainan dan Jam tangan pegang tangan.

Jeff Dunn

Aksesori dan pelbagai tawaran

We wish to give thanks to the writer of this post for this outstanding content

Tawaran terbaik hujung minggu: Google Pixel 7, Apple MacBook, TV 4K dan banyak lagi


You can view our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/