Tawaran TV Black Friday secara LIVE: TV OLED $569, Samsung 75-inci $579 dan banyak lagi

Muat semula


(Kredit imej: LG)

Kami menyukai LG C2 OLED di sini di Panduan Tom, itulah sebabnya mengapa ia bagus untuk melihatnya dihiris dalam harga untuk tempoh tawaran Black Friday.

LG C2 OLED mendahului senarai kami TV terbaik. Dan itulah sebabnya anda pasti ingin memanfaatkan tawaran ini pada TV OLED 4K LG C2 65” , yang pada masa ini 57% daripada harga biasa di Walmart. Untuk konteks, potongan harga lebih $2,000!


Perjanjian TV OLED Vizio

(Kredit imej: Vizio)

Selamat pagi yang sangat awal kepada AS, editor pengurusan Roland Moore-Colyer di sini untuk mengisi Nick Pino. Dan saya ada perjanjian untuk awak.

Anda boleh mendapatkan yang besar TV OLED Vizio 65-inci dengan harga hanya $1,199 di Best Buy (dibuka dalam tab baharu) hari ini. Mencukur $600 daripada harga asalnya. Dan kerana ia mempunyai set ciri permainan, ia menjadikannya hebat untuk permainan terbaharu seperti God of War Ragnarök; semak mengapa saya fikir Ragnarök membuat kes yang menarik untuk mendapatkan TV OLED.

Samsung 60" TV LED 4K Siri Kelas TU690T dengan tag tawaran Panduan Tom

(Kredit imej: Samsung)

Sedia untuk membeli a besar TV skrin besar? Lihat perjanjian yang berlaku di Best Buy untuk Samsung TU690 75-inci itu dijual hanya $579. Itu adalah $270 yang besar daripada harga penyenaraian sebelumnya sebanyak $849. Ia adalah salah satu tawaran TV 75” terbaik yang boleh anda beli sekarang, dan mungkin salah satu daripadanya tawaran Best Buy Black Friday terbaik secara umum.

Oleh kerana harganya boleh agak menyilaukan berbanding dengan TV lain yang saya nyatakan setakat ini, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa ia adalah model peringkat permulaan. Jadi walaupun ia tidak menawarkan ciri premium seperti panel QLED atau OLED, ia melakukan semua asas dan melakukannya dengan baik. Sebagai contoh, kadar penyegaran jam pada 60Hz, yang menjadikannya kurang sesuai untuk permainan dengan kadar bingkai tinggi, tetapi lebih diterima untuk menonton pesta TV dan filem blockbuster yang tidak boleh dilepaskan.

Sebagai alternatif, jika anda sedang mencari set yang lebih premium, Best Buy juga telah mengurangkan $600 daripada TV OLED 65 inciatau sebaliknya anda boleh memilih yang inovatif TV Samsung The Frame yang juga berfungsi sebagai paparan karya seni. Ia baru sahaja dijatuhkan ke harga terendah pernah di Woot milik Amazon.

Imej TV OLED Sony Bravia XR A80K dengan tag tawaran Black Friday

(Kredit imej: Sony)

TV OLED Sony A80K sedikit lebih mahal daripada beberapa model yang telah saya nyatakan, tetapi itu kerana ia sememangnya TV OLED premium dan bukannya model jarak pertengahan.

Apa yang membuatkan yang ini sangat premium? Nah, ia mempunyai Pemproses XR Kognitif baharu Sony untuk peningkatan skala dan pelicinan gerakan yang lebih baik. Tambahkan itu pada panel TV OLED 2022 Sony yang menawarkan kecerahan yang lebih baik dan tontonan luar paksi dan anda mempunyai resipi untuk salah satu TV OLED terbaik 2022.

Amazon Fire TV 50

(Kredit imej: Amazon)

Seperti yang anda jangkakan, Amazon mempunyai banyak tawaran awal Black Friday, termasuk beberapa diskaun hebat untuk produknya sendiri seperti Omni Fire TV, yang Diskaun $110 di Amazon (dibuka dalam tab baharu) pada masa ini, menurunkan kos kepada $399 pada set 4K ini.

Ini bermakna kurang daripada $400, anda boleh mendapatkan pengalaman Alexa bebas tangan yang hebat, seperti yang kami nyatakan dalam kami Kajian Amazon Fire TV Omni Series. Lebih baik lagi, TV anda boleh mempelajari kemahiran Alexa baharu apabila ia tersedia, dan TV ini menawarkan sokongan HDR10.

TV 4K Hisense dengan tag tawaran Panduan Tom

(Kredit imej: Hisense)

Tawaran awal Jumaat Kembali Walmart bermula pada hari Isnin, dan itu menjadikannya tempat yang bagus untuk dikunjungi untuk mendapatkan TV diskaun. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan TV 4K 75 inci yang besar dengan harga di bawah $500. Ia telah masuk dan kehabisan stok, bagaimanapun, jadi teruskan periksa jika ia mengatakan ia tidak tersedia.

TV Hisense 4K 75-inci ini dijual pada harga $448 sahaja. Ia menjalankan OS Roku TV untuk akses mudah kepada semua perkhidmatan penstriman kegemaran anda. Selain itu, set ini menyokong HDR, kawalan suara melalui Google Assistant atau Alexa dan Mod Permainan khusus untuk mengurangkan ketinggalan input semasa bermain permainan video.


TV OLED LG C2 dengan tag tawaran Panduan Tom

(Kredit imej: LG)

Tahun ini semuanya mengenai TV OLED untuk tawaran TV Black Friday, dan hampir tidak ada yang lebih baik daripada salah satu daripada TV terbaik mencecah harga terendah pernah: The LG C2 OLED menggabungkan prestasi dan visual yang luar biasa dengan reka bentuk premium yang bergaya.

Jika itu tidak cukup bagus untuk anda, TV ini juga bagus untuk pemain, terima kasih kepada kadar penyegaran 120Hz dan sokongan HDMI 2.1. The 55″ LG C2 OLED ialah $1,296 di Amazon (dibuka dalam tab baharu) sekarang, harga paling rendah pernah.

Sony A9S

(Kredit imej: Amazon)

Jika anda mempunyai belanjawan, ini bermakna anda boleh berjimat dengan membeli-belah TV lama. Sony Bravia A9S 48″ dikeluarkan pada 2021, dan Best Buy telah mengurangkan $200 daripada harga biasanya menjelang Black Friday tahun ini. (Kami melihatnya pada harga $898 di Walmart awal minggu ini, tetapi kini ia jatuh kepada harga yang lebih rendah.)

TV ini memberikan anda kualiti gambar yang luar biasa dalam pakej yang padat dan bergaya. Pada saiz ini, ia sesuai untuk bilik yang lebih kecil dan persediaan permainan. Google Assistant dan Chromecast terbina dalam Sony Bravia A9S, dan ia juga mempunyai sokongan untuk HDR dan Dolby Vision.

Foto TV LG A2 OLED 4K pada latar belakang ungu

(Kredit imej: Best Buy)

Sepanjang minggu lepas, tawaran terlaris mengikut data kami ialah LG A2 OLED yang tersedia pada harga $569 di Best Buy (dibuka dalam tab baharu) dan ia mudah untuk melihat sebabnya.

Untuk harga konsol permainan baharu, anda akan mendapat TV OLED bersaiz sederhana dengan tahap hitam sempurna dan kontras yang hebat, serta platform TV pintar webOS LG. Untuk harga, anda tidak boleh melakukan lebih baik.

Sudah tentu, jika anda mencari prestasi yang lebih baik, anda boleh mempertimbangkan LG B2 dan C2 OLED yang menawarkan kadar penyegaran 120Hz dan kecerahan puncak yang lebih tinggi, namun anda akan membayar hampir dua kali ganda untuk mendapatkan salah satu model tersebut pada saiz ini .

Ia adalah pilihan yang kukuh pada saiz skrin 48 inci.

Selamat datang ke minggu kedua liputan tawaran TV Black Friday kami yang berterusan. Saya Nick Pino, Editor Urusan TV dan AV di sini di Panduan Tom dan saya akan menjadi panduan anda semasa kami menjejaki tawaran awal terbaik bersama rakan editor saya yang akan memastikan halaman ini segar semalaman apabila saya tidak tidur .

Sedikit latar belakang tentang saya: Saya telah membuat liputan TV untuk pelbagai tapak termasuk Panduan Tom dan TechRadar selama sedekad yang lebih baik, dan saya biasanya mendapat peluang untuk melihat 60 hingga 70% daripada TV yang keluar pada tahun tertentu sama ada untuk semakan atau pada pameran dagangan seperti CES. Saya amat meminati teknologi ini, dan matlamat saya adalah untuk memberikan semua orang TV skrin besar yang mereka akan suka pada harga yang mereka mampu.

Saya akan menyiarkan beberapa pengesyoran dalam beberapa minggu akan datang (saya sedang merakam untuk sekurang-kurangnya beberapa tawaran sehari) tetapi jangan ragu untuk menghubungi saya di Twitter atau e-mel jika anda mempunyai soalan khusus tentang perjanjian.We would like to give thanks to the author of this article for this incredible web content

Tawaran TV Black Friday secara LIVE: TV OLED $569, Samsung 75-inci $579 dan banyak lagi


You can find our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/