Temui Satu-satunya Orang yang Mengekalkan Tindakan-RPG Babylon’s Fall Alive

Imej Kejatuhan Babylon menunjukkan watak keseorangan merenung beberapa struktur seperti obelisk di hadapan mereka.

Kejatuhan Babylon, RPG aksi perkhidmatan langsung bermasalah daripada tokoh permainan aksi Platinum Games, nampaknya telah mendapat sokongan hayat. Selepas dua bulan di pasaran dan sambutan hangat semasa pelancaran, usaha terbaru Square Enix dikurangkan kepada hanya satu pemain di PC minggu lepas. Mereka mendedahkan diri mereka di Twitter selepas itu VGC melaporkan kiraan pemain yang mengejutkan melalui Data Carta Steam. Ternyata ia adalah Gfinity wartawan Dashiell Wood, yang berkata Kejatuhan Babylon adalah permainan “cacat tetapi menawan” yang dia harap dapat meyakinkan rakan-rakan untuk bermain dengannya.

Kejatuhan Babylon digugurkan pada 3 Mac untuk konsol PC dan PlayStation tetapi telah dikritik dengan pantas oleh pengkritik kerana teksturnya yang hodoh, pertempuran hack-and-slash yang hambar, dan gelung permainan yang tidak diilhamkan. Ethan Gach kami sendiri melabelkannya permainan terburuk baru PS5dan pemain Steam merobeknya sehingga hancur dalam banyak ulasan pengguna. Prospek permainan itu kelihatan sangat teruk sehingga, kira-kira dua minggu selepas ia dikeluarkan, Square Enix terpaksa melakukannya mengeluarkan kenyataan menjanjikan Kejatuhan Babylon bukanlah permainan mati walaupun kiraan pemain serentaknya terus menurun. Tetapi sementara orang telah meninggalkan RPG perompak terbaru Square, Wood memberitahu Kotaku melalui DM Twitter yang dia temui Kejatuhan Babylon “menarik” walaupun terdapat kelemahan.

“Terdapat daya tarikan sebenar yang tidak diingini untuk keseluruhan pengalaman ini,” kata Wood. “Ia sudah tentu permainan Platinum dan saya sentiasa menjadi peminat besar kerja mereka. Dalam Kejatuhan Babylon, anda boleh melihat banyak ciri-ciri mereka. Pertempuran ini sebenarnya sangat menyeronokkan apabila anda dapat menguasainya dan terdapat banyak kedalaman di sana untuk bereksperimen dengan binaan yang berbeza. Watak anda mempunyai kelas yang agak standard tetapi juga ‘Gideon Coffin’ yang unik, yang mempunyai slot yang bertindak seperti set pergerakan anda. Terdapat gabungan item yang boleh dikatakan tanpa had untuk dimasukkan dan setiap satu mengubah pengalaman secara drastik, menghasilkan beberapa permainan yang menarik.”

Wood berkata bahawa pada malam 3 Mei, di mana Kejatuhan Babylon hanya melihat seorang pemain serentak (dia), dia telah log masuk sedikit sebelum tidur untuk menyemak perkara itu. Permainan baru-baru ini selesai itu NieR: Automata acara masa terhad, di mana pemain boleh membeli dan membuka kunci kostum berdasarkan gabungan genre Platinum dan aksi RPG yang sangat berjaya. Jadi, Wood ingin melihat apa yang ada di kedai dalam permainan, hanya untuk mendapati dunia hab itu tandus.

“Dari segi bagaimana rasanya menjadi salah seorang daripada beberapa orang yang masih bermain, anda tidak begitu perasan melainkan anda berada di luar misi,” kata Wood. “Misi semuanya berada di kawasan kecil yang serba lengkap, tetapi terdapat rasa seram yang tidak dapat dinafikan merayau dunia hab. Ia besar dan lengang. Sejurus permainan dilancarkan, anda akan melihat pemain ganjil menjalankan perniagaan mereka di peniaga atau apa sahaja, tetapi kebanyakan hari sekarang ia hanyalah sebuah bandar hantu. Ia boleh menjadi menyeronokkan untuk bersiar-siar, tetapi skala menjadikan kekurangan pemain lebih jelas. Bayangkan Limsa Lomensa dari FFXIVtetapi benar-benar kosong.”

Wood memikirkan sebabnya Kejatuhan Babylon kosong adalah dua kali ganda. Satu: Ia mempunyai transaksi mikro yang “agak agresif” yang boleh mengeringkan dompet anda dengan cepat. Dan Dua: Visual “kotor, kabur dan berlumpur” menghasilkan pengalaman yang tidak menyenangkan. Terdapat juga tanda harga $60 untuk apa yang akhirnya beliau panggil permainan “mengecewakan”. Dia berharap pemotongan mungkin menarik pemain untuk mengambilnya, terutamanya kerana ia menampilkan permainan silang dan nampaknya banyak kebolehmain semula.

Imej Babylon's Fall yang menunjukkan empat barisan watak pemain berbeza sebagai persediaan untuk pertempuran atau sesuatu.

Wood merancang untuk menyelesaikannya Kejatuhan Babylon seperti yang dia lihat, Balan Wonderworlddan Dibiarkan Hidup sebagai “trilogi yang bagus” permainan yang cacat lagi menawan. Dia menganggarkan dia mempunyai lebih kurang 25 jam lagi dan tidak kisah dengan kerja keras itu kerana, kerana dia merujuk kepada Tommy Wiseau BilikWood terpesona dengan keterukan permainan ini.

“Saya bangga dengan pemilik kedua-duanya Balan Wonderworld dan Dibiarkan Hidup Edisi Pengumpul. (Bersilang jari [Square] mengeluarkan satu untuk Kejatuhan Babylon juga…),” kata Wood. “Anda boleh mengatakan apa yang anda mahukan tentang kualiti mereka sebagai permainan video, tetapi ada sesuatu yang menarik tentang setiap daripada mereka. Jelas sekali saya bermain banyak permainan secara profesional dan banyak permainan AAA hari ini adalah pengalaman yang sangat digilap. Ia benar-benar mula membosankan saya selepas beberapa ketika jadi ia menyegarkan untuk memainkan beberapa tajuk dari hujung spektrum yang lain. Jika ada, kelemahan mereka menjadikan mereka jauh lebih menarik untuk dimainkan dan dibincangkan daripada apa yang telah dikeluarkan oleh Naughty Dog atau Rockstar Games. Terdapat begitu banyak untuk digali dan diteliti di sini. Kejatuhan Babylon adalah seperti kotak teka-teki kecilnya sendiri yang berisi cock-up malapetaka.”

Sehingga tulisan ini ditulis, Kejatuhan Babylon‘s kiraan pemain serentak sedang bergelut untuk mengekalkan dua digit, dengan kira-kira 50 orang bermain dalam tempoh 24 jam yang lalu dan hanya lapan atau lebih yang menjelajah dunia hab pada masa ini. Sudah tentu, semua ini dijejaki pada PC, jadi kemungkinan pangkalan pemain konsol lebih besar.

We want to say thanks to the writer of this post for this outstanding content

Temui Satu-satunya Orang yang Mengekalkan Tindakan-RPG Babylon’s Fall Alive


You can find our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/