Terokai Tanah Terbiar Pasca Apokaliptik di Ashfall – IGN

Ashfall ialah MMORPG penembak pengembaraan akan datang yang bukan sahaja bersedia untuk memberi pemain peluang untuk menyelamatkan manusia dalam dunia pasca apokaliptik yang menghormati budaya Timur dalam reka bentuknya, tetapi juga akan menampilkan muzik oleh pemenang Anugerah Akademi Hans Zimmer, Steve Mazzaro, dan Inon Zur daripada kemasyhuran Fallout.

IGN baru-baru ini telah bekerjasama dengan pemaju Ashfall Legendary Star Studio untuk pameran permainan Ashfall yang memaparkan pandangan lanjutan pada permainan dalam tindakan, temu bual dengan mereka yang bertanggungjawab untuk menciptanya dan banyak lagi. Anda boleh menonton keseluruhan pameran Ashfall di bawah dan kemudian membaca artikel yang lain untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu tentang permainan yang akan datang.

Strim Langsung Tayangan Perdana Dunia Permainan Ashfall

Apakah Ashfall?

Ashfall, seperti yang dinyatakan sebelum ini, ialah MMORPG penembak pengembaraan yang berlatarkan dunia pasca apokaliptik yang menyaksikan kebangkitan kecerdasan buatan mendorong manusia ke ambang kepupusan berikutan perang nuklear. Beberapa orang yang masih hidup telah dipaksa di bawah tanah untuk tinggal di Vaults selama bertahun-tahun, tetapi masanya akhirnya tiba untuk anda dan rakan anda untuk mengembara kembali ke dunia dengan harapan untuk menyelamatkan manusia.

“Penetapan Ashfall memberi tumpuan kepada pembinaan semula,” kata pereka Ashfall Jesse. “Ia berlaku di dunia masa depan di mana kecerdasan buatan melancarkan pemberontakan dan melancarkan perang terhadap manusia. Selepas kiamat nuklear, tiada apa-apa selain runtuhan yang tinggal di dunia dan anda perlu meninggalkan peti besi anda untuk mencari kunci legenda yang dikenali sebagai Teras Penciptaan untuk menyelamatkan segala-galanya.”

Walaupun Ashfall akhirnya akan datang ke konsol, MMO ditetapkan untuk dikeluarkan pertama pada 2023 pada PC, iOS dan Android.

Bagaimana Ashfall Berdiri Selain daripada Permainan Pasca Apokaliptik Lain

Genre pasca-apokaliptik dalam dunia permainan video adalah satu yang telah dilawati berkali-kali sebelum ini, tetapi Ashfall kelihatan menonjol daripada pek dengan pengambilan uniknya yang memberi tumpuan kepada budaya Timur dan kebebasan pemain.

“Ashfall berbeza daripada permainan bertemakan gurun yang luar biasa sebelum ini kerana kami cuba meletakkan pemain ke dalam pengalaman baharu apabila mereka bermain,” kata Jesse. “Untuk itu, kami menonjolkan kelebihan pasukan projek kami sepenuhnya dan menyepadukan beberapa suasana Timur yang unik seperti pelbagai bangunan gaya Cina, raksasa dan adat resam rakyat.”

Pasukan di Legendary Star Studio juga memberikan penekanan yang besar pada rendaman dan mahu pemain berasa seolah-olah mereka sebenarnya sebahagian daripada dunia Ashfall, dan ia melakukan ini melalui tangkapan gerakan, sistem cuaca masa nyata, situasi pertempuran yang menarik dan bermakna , pencipta watak yang luas, dan banyak lagi.

Oh, dan tunggu sehingga anda mendengar tentang muzik itu dan sebab ia kelihatan lebih menaikkan Ashfall.

Runut Bunyi Ashfall Sedang Dicipta Bersama oleh pemenang Anugerah Akademi Hans Zimmer dan Krew Lagenda

Muzik itu mungkin salah satu nilai jualan terbesar Ashfall kerana ia dihasilkan oleh pemenang Anugerah Akademi, Hans Zimmer, Inon Zur, dan Steve Mazzaro, dan mereka akan menggunakan gabungan unik budaya Timur Ashfall dan kawasan terbiar yang musnah untuk mencipta muzik yang akan membantu mengeluarkan hati dan emosi kedua-dua cerita dan dunia.

“Skop Ashfall bukan sahaja merangkumi dunia selepas kiamat, tetapi ia juga menggunakan pelbagai elemen unik budaya Timur, yang memberikan banyak inspirasi untuk kerjasama ini,” kata Zur. “Kami percaya ini adalah pandangan yang sangat istimewa dan unik dalam genre, dan kami berharap dapat menggunakan muzik untuk membawa pemahaman dan persembahan baharu dunia pasca-apokaliptik dan untuk memaparkan daya tarikan dunia permainan kepada pemain di seluruh dunia .”

Misi muzik ini akan diselesaikan dengan mengaitkan muzik dengan semua aspek Ashfall, dan mencipta lagu dengan teliti untuk detik-detik tertentu – sama ada yang sedang dalam pencarian, mengalami detik cerita atau hanya menerokai kawasan terbiar.

“Dari segi muzik, kami berharap dapat membantu semua orang memahami dunia dengan lebih baik melalui melodi yang tidak dapat dilupakan dan menarik,” kata Mazzaro. “Skor akan mengiringi semua orang apabila mereka meneroka dunia dan memulakan pengembaraan yang menakjubkan.

“Selain itu, matlamat kami adalah untuk menggabungkan beberapa instrumen unik untuk bekerja bersama cerita dan pertempuran permainan dan, semasa muzik dimainkan, pemain akan dapat mengalami keamatan pengembaraan walaupun dengan mata tertutup.

“Kami sentiasa percaya sinergi antara muzik dan permainan adalah sesuatu yang amat bermakna. Bukan sahaja muzik dapat menambah baik dan melengkapkan permainan itu sendiri, tetapi ia juga membawa pengalaman gabungan seni, permainan dan muzik kepada pemain. Kami amat berharap, melalui kerjasama kami dengan Ashfall, kami dapat mencipta pengalaman mendalam yang tidak pernah dilihat sebelum ini untuk semua orang.”

Walkthrough Permainan Ashfall Mempamerkan Penciptaan Watak, Main Peringkat Tinggi dan Boss Besar

Alan Wheeler dari IGN dapat berinteraksi dengan Ashfall untuk mencuba binaan MMO yang sedang berjalan dan, semasa Pameran Ashfall, dia dapat mencipta watak dan memberi peminat gambaran tentang permainan peringkat rendah dan tinggi. .

Ashfall ingin memberi anda alatan untuk mencipta watak – dipanggil Wanderer – yang paling mewakili anda atau watak yang ingin anda cipta dan mainkan selama berjam-jam. Dalam pencipta watak, anda bermula dengan membina rupa watak, dan kemudian anda perlu membuat beberapa pilihan tentang jenis Wanderer yang anda mahu menjadi.

Pilihan ini dimanifestasikan dalam bentuk Prototaip dan Sifat. Ini berfungsi sebagai kelas anda dan ciri khusus yang boleh memberi anda permulaan yang lebih baik dalam aspek permainan yang anda ingin cemerlang.

Adakah anda ingin menjadi Wanderer yang cepat bercakap dan menawan yang boleh mendapatkan diskaun terbaik di mana-mana kedai? Pergi dengan Prototaip Pemberi Gaji dan Lidah Perak dan Ciri-ciri Pemikat. Mahu menggunakan senjata api dalam apa jua keadaan? Pilih Prototaip Gunslinger dengan Sembilan Nyawa dan Ciri Pemimpin Lahir. Terdapat banyak pilihan, dan ini hanya permulaan. Apabila anda naik tahap, anda akan dapat terus membina watak awak mahu main. Walaupun terdapat lebih banyak lagi, senarai penuh Prototaip dan Ciri adalah seperti berikut;

Prototaip: Pengembara, Syerif, Pemulung, Askar Upah, Penerima Gaji, Pemburu, Gunslinger, Pengawal Peribadi, Pembunuh, Penjual Senjata, Wira Terkenal dan Joe Rata-rata

Ciri-ciri: The Lucky One, Backup Dancer, Silver Lidah, Nine Lives, Nomad Gens, Charmer, Artisan, Born Leader, Couch Potato, and Mutation Prone

Selepas mencipta wataknya, Alan diperkenalkan kepada Drolma, seorang wanita yang lebih tua yang memerlukan bantuan untuk membersihkan beberapa Pepijat Bermutasi. Terdapat pilihan dialog dan pencerita yang mengisi lebih banyak lagi cerita yang terbentang di hadapan anda.

Kami kemudian melihat permainan sebenar, kerana Alan membawa wataknya melalui tahap untuk menghentikan pepijat daripada hilang kawalan. Ashfall bermain sebagai orang ketiga dan menggalakkan pemain untuk bersembunyi di sebalik perlindungan sementara menunggu saat terbaik mereka untuk menyerang. Terdapat juga campuran antara tembakan, bom tangan, kemahiran, dan banyak lagi.

Kemudian, kami dibawa ke tempat yang dipanggil Iron Cage Cavern di mana kami dapat melihat bagaimana bermain dengan rakan kongsi AI akan berfungsi. Alan juga diberi akses kepada senjata yang lebih besar dan lebih baik seperti Sniper Rifle dan Assault Rifle. Dia terpaksa membebaskan banduan, tetapi tidak sebelum dia terpaksa menumpaskan bos teleport yang melakukan semua yang dia boleh untuk menghalangnya dari jalannya.

Di samping permainan, kami juga dihidangkan dengan treler yang menunjukkan lebih banyak dunia terbuka dan banyak zon yang akan diterokai pemain, termasuk padang pasir dan pantai yang dipenuhi dengan bangkai kapal. Di pantai, kami juga telah ditunjukkan pertempuran bos menentang bos besar yang dikenali sebagai Komander Udang, dan ia kelihatan seperti musuh yang hebat yang layak mengumpulkan kawan baik anda untuk ditewaskan.

Banyak lagi yang perlu didedahkan tentang Ashfall sebelum ia tiba pada PC, iOS dan Android pada tahun 2023, dan kami tidak sabar-sabar untuk berkongsi semua butiran baharu apabila kami semakin hampir untuk dilancarkan!

Senaraikan Ashfall di Steam hari ini!

Dan untuk mengetahui lebih lanjut tentang permainan, lihat laman web rasmi Ashfall, Facebook, Perselisihandan Twitter.We would like to thank the writer of this article for this awesome web content

Terokai Tanah Terbiar Pasca Apokaliptik di Ashfall – IGN


Check out our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/