Titans Pada dasarnya Tidak Boleh Dibunuh Dalam Era Solar 3.0 Destiny 2 Dengan Binaan Mudah

Sedangkan pada mulanya, Solar 3.0 dalam Destiny 2 mempunyai sekumpulan pengkritik, semakin ramai pemain membuka otak mereka kepada kemungkinan bahawa ia sebenarnya mungkin…agak bagus, dalam banyak hal.

Saya telah melihat aduan biasa tentang Solar Titans Destiny 2 yang “dimusnahkan” oleh perubahan, yang termasuk nerf kepada Roaring Flames dan tompok matahari. Tetapi, dalam kebanyakan kandungan, dengan binaan yang agak mudah, ia boleh menjadi benar-benar sukar untuk mati sebagai Titan. Saya tidak bergurau. Semalam, saya cuba mencetuskan lap di penjara Duality dengan sengaja, dan saya hanya melihat di sana menunggu kumpulan perusuh membunuh saya dan mereka…tidak dapat. Terlalu banyak pengurangan kerosakan dan penyembuhan, sepanjang masa, walaupun saya tidak melakukan apa-apa. Saya terpaksa melompat dari tepi.

Jadi apa yang berlaku di sini? Binaan apakah ini? Mudah, dan saya tidak akan menggunakan sebarang mod bermusim:

Loreley Splendor – Maksud saya, duh. Ini adalah yang Eksotik Solar Titan musim ini, walaupun selepas ia dinerfkan suatu masa dahulu. Ia serta-merta menghasilkan bintik matahari dengan pemulihan jika anda mendapat kesihatan yang rendah dan mempunyai penghadang anda. Dan selepas itu, anda boleh mendapatkan tompok matahari atas permintaan apabila anda melemparkan penghadang anda sendiri (dalam PvE, sentiasa gunakan yang anda sebenarnya boleh menembak).

Aspek Sol Invictus – Ini menjana tompok matahari pada bom tangan, membunuh jarak dekat suria atau membunuh sasaran hangus untuk lebih banyak tompok matahari, lebih kerap, di lebih banyak tempat.

Serpihan Bara Penghibur – Ini memberikan tempoh pemulihan yang bertambah, yang anda inginkan kerana setiap bintik matahari mencetuskannya.

Ember of Singeing Fragment – Ini menjadikan keupayaan kelas anda mengecas semula lebih cepat apabila anda menghanguskan sasaran. Tompok matahari anda menghanguskan sasaran, yang akan menjadikan penghadang penjana bintik matahari anda mengecas semula lebih cepat. Saya selalunya hanya terserempak dengan kumpulan musuh dan membanting penghadang yang akan menggoreng mereka dan hampir serta-merta mengecasnya.

100 Ketahanan – 40% pengurangan kerosakan. Kegilaan. Mesti ada pada semua kelas sekarang, tetapi di Titan ia juga akan membantu mengecas semula barikade anda dengan lebih pantas.

Mana-mana Senjata Pijar – Kerana membunuh musuh yang hangus menghasilkan lebih banyak tompok matahari, anda mahukan senjata yang akan menjadi musuh yang menghanguskan secara kekal. Calus Mini-Tool dan Drang ialah pilihan utama semasa, tetapi ia boleh menggunakan banyak bahan solar.

Itu betul-betul. Anda boleh menjadi gila berlebihan dengan senjata yang juga menyembuhkan anda dengan seperti Unrelenting atau sesuatu seperti Crimson atau SUROS, tetapi saya tidak faham maksudnya. Dengan binaan ini anda boleh melihat bagaimana tompok matahari sebenarnya telah untuk mengambil nerf sebelum ini, kerana sehingga kini mereka masih kuat tidak masuk akal. Mungkin lebih kepada pertahanan daripada serangan sekarang, tetapi kawan, betapa pertahanannya.

Tidak, anda mungkin tidak boleh menahan pukulan tanpa had dalam kandungan Master dan GM, tetapi ini adalah binaan Titan pertahanan terkuat yang pernah saya lihat dalam permainan ini. Cubalah, anda tidak akan menyesal.

Ikut saya di Twitter, Youtube, Facebook dan Instagram. Langgan surat berita pusingan kandungan mingguan percuma saya, Tuhan Berguling.

Angkat novel sci-fi saya Siri Herokiller dan Trilogi Earthborn.We would love to thank the author of this short article for this awesome material

Titans Pada dasarnya Tidak Boleh Dibunuh Dalam Era Solar 3.0 Destiny 2 Dengan Binaan Mudah


You can find our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/