Tonton GPU NVIDIA GeForce RTX 40 Memperkenalkan Strim Langsung “GeForce Beyond” Di Sini

NVIDIA bersedia untuk memperkenalkan barisan GPU GeForce RTX 40 generasi akan datang di “GeForce Beyond” Strim langsung dalam masa kurang daripada 24 jam. NVIDIA telah memulakan penggoda dan kempen yang besar untuk barisan kad grafik generasi seterusnya yang akan datang kepada pengguna akhir tahun ini.

Bersedialah Rakyat! Pembukaan Kad Grafik GeForce RTX 40 NVIDIA Hanya 24 Jam Lagi, Tonton Strim Langsung di sini

Strim Langsung NVIDIA “GeForce Beyond” akan menampilkan ucaptama penuh oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Jensen Huang. Dengan masa kurang daripada 24 jam lagi, kami pasti teruja dengan keluarga kad grafik permainan generasi akan datang daripada pasukan hijau.

Peminat PC, jangan lepaskan siaran khas GeForce Beyond!

Pada 20 September, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif NVIDIA Jensen Huang akan membukanya GTC 2022 ucaptama dengan penemuan terbaharu kami dalam permainan, penciptaan dan teknologi grafik.

NVIDIA GTC ialah persidangan teknologi terkemuka dunia, di mana NVIDIA dan rakan kongsinya menunjukkan cara teknologi NVIDIA membantu menyelesaikan cabaran pengkomputeran, saintifik dan kejuruteraan yang paling sukar di dunia.

Cara Menonton GeForce Beyond Siaran Khas Di GTC

Tune-in pada rasmi kami Kedut dan GeForce YouTube muka surat, pada 20 September 2022, bermula pada 8 pagi Waktu Siang Pasifik (tukar ke zon waktu anda di sini).

Mengikuti ucaptama, pergi ke GeForce.com untuk belajar lebih lagi. Sementara itu, ikuti kami Twitter, Facebook dan Instagram muka surat.

Ketua Pegawai Eksekutif NVIDIA, Jensen Huang, sudah pun disahkan bahawa kita akan mendengar lebih lanjut tentang seni bina GPU permainan generasi akan datang oleh bulan depan di GTC 2022. Lelaran NVIDIA GTC yang seterusnya akan berlangsung pada 19 September dan berlangsung hingga 22 September manakala ucaptama Ketua Pegawai Eksekutif dijangka berlangsung pada 20 September.

NVIDIA dijangka akan memperkenalkan barisan generasi seterusnya termasuk GeForce RTX 4090, RTX 4080, dan RTX 4070 pada acara itu. Kad grafik ini akan menyambut era baharu peningkatan prestasi tinggi pada PC & menyampaikan ciri baharu termaju yang akan membawa permainan ke peringkat seterusnya. Pada masa ini, NVIDIA mempunyai beberapa rangkaian sosial yang menjalankan penggoda yang sama dan kami boleh menjangkakan lebih banyak penggoda samar akan menyusul pada hari-hari yang membawa kepada acara itu sendiri.

Anda juga boleh membaca spesifikasi, harga dan prestasi GPU RTX 40 akan datang yang lain dalam siaran di bawah:

Jadi nampaknya kami lebih kurang akan mengumumkan rasmi bulan depan pada bulan September. Ini pastinya bukan acara pelancaran untuk barisan siri GeForce RTX 40 generasi akan datang tetapi lebih-lebih lagi pengumuman/pemberitahuan. Kami pasti mengharapkan apa yang NVIDIA sediakan untuk komuniti permainan. Acara itu sendiri akan disiarkan secara langsung dan pautan akan tersedia berhampiran dengan pelancaran atau pada hari pelancaran itu sendiri, jadi nantikan maklumat lanjut. Kami akan memaklumkan anda apabila kami mempunyai lebih banyak maklumat tersedia.

undurWe would love to thank the author of this post for this amazing material

Tonton GPU NVIDIA GeForce RTX 40 Memperkenalkan Strim Langsung “GeForce Beyond” Di Sini


Our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/