Treler sulung Masa Depan yang Anda Impikan – Gematsu

■ Mengenai

Awasi penghuni apartmen ini sebagai roh, Zashiki-Warashi, dan bawa dia ke masa depan yang cerah!

Adakah Sachi Usui pada masa depan anda?

Laksanakan watak Zashiki-Warashi, semangat terikat rumah yang boleh membawa nasib baik, dan meninjau kehidupan Sachi (walaupun dia tidak dapat melihat anda). Anda akan melihat beberapa detik dia yang lebih terdedah dan tidak mempunyai pilihan selain campur tangan dari semasa ke semasa, tetapi itu semua untuk membimbingnya ke arah masa depan yang cerah!

Beri dia arahan semasa dia di rumah dan bantu dia mengembangkan parameternya dalam semua jenis cara. Bimbingan anda akan menentukan masa depan yang dia tuju. Terdapat 20 laluan yang menanti Sachi, dan terpulang kepada anda untuk membantunya mencari laluan itu!

■ Cerita

Ekonomi berada dalam kemelesetan, pasaran pekerjaan adalah tundra yang tidak membuahkan hasil, dan Sachi Usui adalah pelajar kolej di tengah-tengah semua itu.

Sudah hampir masanya untuk dia mengambil langkah seterusnya sebagai orang dewasa dengan mencari pekerjaan, tetapi dia menghabiskan hari-hari malasnya dengan tidak pasti akan menjadi apa. Bagaimanapun, dia tiba-tiba diberitahu bahawa bangunannya sekarang akan dirobohkan dan terpaksa mencari sesuatu yang baharu.

Pencarian Sachi membawanya ke sebuah kediaman yang lebih tua tetapi baru diubah suai tanpa kualiti istimewa selain…seorang “tuhan penduduk”??!

Pangsapuri itu kelihatan hanyir, tetapi dia bergerak dengan harapan untuk mendapat manfaat daripada kuasa tuhan penduduk.

Adakah Zashiki-Warashi dari rumah baharunya akan membawa Sachi Usui daripada kehidupan kolej yang menjemukan ke masa depan yang selalu diimpikannya?!

■ Perwatakan

Sachi Usui (disuarakan oleh Yuuki Takada)

 • Ketinggian: 159 sm (5’2″)
 • Berat: 45 kg (99.2 lb)
 • B: 85 cm (33.4″, D Cup)
 • W: 57 sm (22.4″)
 • H: 84 sm (33″)

Seorang pelajar kolej tidak pasti jalan apa yang perlu diambil pada masa hadapan.

Pangsapurinya sebelum ini akan dirobohkan, jadi dia dipindahkan buat sementara waktu ke bilik yang diawasi oleh perantis Zashiki-Warashi.

Dia sederhana dalam semua cara yang boleh dibayangkan, dan optimis yang santai. Walaupun nasibnya agak teruk, personaliti dan pandangannya cerah dan positif.

■ Sistem

Cari barang berguna dan tarik Sachi kepadanya dengan bunyi loceng anda!

Bilik Sachi Usui penuh dengan barang-barang yang boleh mengubah parameternya. Cari mereka dan bunyikan loceng anda untuk menarik Sachi kepada mereka. Apabila dia menggunakan item itu, dia akan mengalami sedikit perubahan! Item yang tersedia untuk digunakan berubah mengikut bab, jadi cari dengan teliti setiap kali. Parameternya pada akhirnya akan membuka laluan ke masa depannya!

 • Cari dengan teliti di sekeliling bilik Sachi untuk mencari barangan istimewa! Jika dia menggunakannya, mereka boleh menurunkan atau menaikkan parameter tertentu.
  • Sachi berehat dengan alat urut elektrik!
  • Membaca menjadikan dia lebih intelek!
  • Menjaga diri sendiri adalah penting untuk masa depan yang cerah dan penuh harapan!
  • Sachi melihat-lihat peti sejuk—lagipun, anda tidak boleh berjuang untuk apa yang anda inginkan semasa perut kosong!

Kadang-kadang Sachi akan menurunkan kawalannya.

Sachi Usui, penduduk apartmen ini, tidak dapat melihat pemain itu. Ini memberi anda peluang untuk melihat cara dia menjalani kehidupan seharian di rumah, serta melihat sekilas tentang dirinya yang tidak dikawal serta dalam beberapa kedudukan yang lebih berkompromi.

Terdapat had masa pada setiap bab, jadi jangan hanya duduk dan merenung—pastikan fokus pada mencari item yang dia perlukan untuk memperbaiki dirinya! Faham?!

Atas sebab tertentu, pakaian, gaya rambut dan seluar dalamnya boleh ditukar mengikut kehendak anda!

Capai matlamat tertentu untuk membuka gaya rambut baharu dan kemungkinan pakaian! Pakaian tidak akan menjejaskan parameternya, jadi kenakan dia dengan penampilan kegemaran anda!

 • Suit + Sanggul Rambut
 • Baju Bersaiz Besar + Ikat Rambut
 • Sweater Seksi + Ekor Kuda Sisi

Terdapat 20 jumlah pengakhiran, setiap satu berdasarkan parameter akhir Sachi. Bolehkah anda membawanya ke arah masa depan yang dia impikan?

Tonton treler di bawah.

We would like to say thanks to the writer of this post for this outstanding content

Treler sulung Masa Depan yang Anda Impikan – Gematsu


Visit our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/