TV tidak semestinya hodoh

LG mengejar Samsung dalam tanah TV “gaya hidup”, menambah model baharu pada Koleksi Objet OLED LG yang dilancarkan tahun lepas. Posé baharu adalah gaya langsing Serif Samsung; ia didatangkan dalam saiz skrin 42 inci, 48 inci dan 55 inci serta dilancarkan pada suku ketiga 2022, bermula di Eropah.

The Posé menyertai Easel 65-inci yang dahulu diumumkan di CES (kemudian dipanggil Objet), yang direka bentuk untuk kelihatan seperti kuda-kuda seni dan mempunyai penutup fabrik gelongsor untuk menyembunyikan skrin. Kedua-duanya boleh memaparkan karya seni atau foto apabila tidak digunakan.

Tetapi apakah TV gaya hidup? Mengapa ada premium untuk TV kelihatan bagus di rumah kita? “Nampak bagus apabila berada di tengah-tengah ruang tamu saya” kelihatan seperti pertimbangan utama apabila membeli TV sama seperti semasa anda membeli sofa. Sudah tentu, itu bersama-sama dengan spesifikasi penting yang lain; lebih besar daripada jiran saya, bunyi yang lebih baik, kualiti gambar yang sangat baik, dan tidak memerlukan saya membuat pinjaman untuk membayarnya. Tetapi sebaliknya, pengeluar TV telah meyakinkan kami bahawa segi empat tepat hitam gergasi di tengah-tengah rumah kami adalah perkara biasa.

Sama ada anda suka rupa Posé atau Kuda-kuda, kedua-duanya tidak akan saya letakkan di rumah saya, populariti TV The Frame Samsung, yang menjadikan segi empat tepat hitam menjadi karya seni yang kelihatan meyakinkan apabila tidak digunakan (dan saya ada di rumah saya), menjelaskan bahawa terdapat selera untuk reka bentuk yang baik. Tetapi pilihan semasa sama ada mahal atau mengorbankan beberapa ciri yang anda inginkan dalam TV.

Easel ialah TV gaya hidup yang anda sandarkan pada dinding.
Imej: LG

Walaupun belum ada harga untuk mereka, kedua-dua televisyen gaya hidup baharu LG mempunyai teknologi evo OLED yang digunakan dalam model premium syarikat, jadi ia mungkin mahal. milik syarikat Edisi Galeri LG G2 65-inci ialah $3,200lebih $2,000 lebih daripada Samsung Bingkai 65-inci, yang memilih paparan yang lebih murah daripada model canggih Samsung. Frame juga mengorbankan ciri seperti peredupan tempatan, sementara anda membayar sekitar 30 peratus premium untuk barangan berpaksikan reka bentuk, seperti pemasangan flush dan menyembunyikan semua wayar dan sambungan.

Posé adalah yang lebih kecil, oleh itu mungkin lebih murah, daripada dua pilihan LG baharu. TV percuma berdiri di ruang tamu anda, sama seperti Serif. Tetapi ia lebih langsing daripada pilihan Samsung, yang mempunyai bingkai lebih tebal di sekelilingnya yang boleh berfungsi sebagai rak. Posé mempunyai Mod Galeri LG untuk memaparkan karya seni atau foto pada kanvas digital yang menyala sendiri, serupa dengan keupayaan menunjukkan gambar The Frame. Ia juga mempunyai “sistem pengurusan kabel yang berkesan” untuk meminimumkan kekacauan. Walau bagaimanapun, kami menganggap terdapat wayar di suatu tempat, bukannya LG telah membangunkan pilihan kuasa wayarles, seperti yang dicadangkan oleh imej akhbar.

LG mempamerkan dua televisyen seni baharunya di Salone dei Tessuti semasa Minggu Reka Bentuk Milan, yang membayangkan sasaran penontonnya. Tetapi TV gaya hidup seharusnya bukan sahaja bercita-cita tinggi. Pembuatan TV telah lama menjadi permainan mengikut pemimpin, dan terdapat beratus-ratus pilihan bajet yang menyediakan banyak perkara yang dilakukan oleh jenama kelas atas. Tetapi masih terdapat hanya segelintir model yang cuba dimuatkan ke dalam rumah anda seperti perabot atau seni dan bukan hanya segi empat tepat hitam hodoh. Sekarang tahun 2022, masa yang melampaui masa untuk semua pengeluar TV meningkatkan dan memberi kami pilihan yang lebih berpatutan untuk skrin terbesar di rumah kami.

We want to thank the writer of this post for this amazing web content

TV tidak semestinya hodoh


Visit our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/