TweetDeck mungkin menjadi ciri Twitter Blue berbayar

Ia mula kelihatan seperti versi TweetDeck yang akan datang, versi aplikasi Twitter yang memfokuskan kuasa pengguna, tidak akan percuma. Penyelidik keselamatan Jane Manchun Wong telah menemui halaman pendaftaran kerja dalam proses untuk apl itu, yang menyatakan bahawa ia adalah “alat masa nyata yang berkuasa untuk orang yang tinggal di Twitter” dan menawarkan pengalaman tanpa iklan.

Walaupun halaman itu tidak secara jelas menyatakan anda perlu membayar Twitter untuk mengakses TweetDeck, syarikat biasanya tidak mengiklankan “membantu anda mengelakkan perkara yang membuat kami wang” sebagai ciri produk percuma (walaupun, seperti versi semasa daripada TweetDeck, ia adalah). Dan tahukah anda, Twitter sudah pun mendapat perkhidmatan langganan berbayar itu ia cuba menjual kepada pengguna kuasanya.

Ini bukan kali pertama kami mendengar cadangan bahawa Twitter ingin mengewangkan TweetDeck. Awal bulan ini, Manchun Wong kod yang digali yang seolah-olah mengubah hala pelanggan bukan Biru yang cuba mengakses versi baharu TweetDeck ke halaman pendaftaran Twitter Blue. Dan lebih setahun yang lalu, Bloomberg dilaporkan bahawa Twitter sedang mempertimbangkan komponen perkhidmatan langganan kepada apl itu. Laporan itu datang sebelum ini kami dengar dari Twitter bahawa ia sedang menjalankan “baik pulih besar” untuk TweetDeck.

Kami telah melihat pratonton baik pulih itu. Ia luas (dan memecahbelahkan) dan berkemungkinan mengambil banyak kerja. Tidak mustahil bahawa Twitter melakukannya sebagai sebahagian daripada pemacunya untuk kelihatan lebih mesra terhadap komuniti dan pembangun pihak ketigatetapi rasanya lebih berkemungkinan bahawa syarikat itu melancarkan Twitter Blue mengetahui TweetDeck boleh menjadi nilai jualan yang besar.

Langganan $2.99 ​​sebulan sudah terasa seperti ia ditujukan kepada orang yang menggunakan Twitter secara profesional, jadi versi pro aplikasinya pada asasnya akan sesuai dengan set ciri perkhidmatan itu.

Sudah tentu, terdapat titik balas kepada teori ini: Twitter Blue bukan bebas iklan. Fakta itu pun mengada-ngada dua mata dalam Soalan Lazim untuk perkhidmatan. Jadi bagaimanakah TweetDeck yang bebas iklan boleh menjadi bukti bahawa ia akan menjadi sebahagian daripada Twitter Blue tidak lama lagi?

Ini soalan yang adil, tetapi secara jujurnya, percanggahan itu lebih meyakinkan saya — mempunyai TweetDeck sebagai ciri Biru akan membolehkan Twitter menawarkan pelanggan berbayarnya satu cara untuk mendapatkan pengalaman tanpa iklan tanpa perlu melakukan kerja mengusir mereka daripada webnya dan aplikasi mudah alih. Ia agak menang-menang (untuk Twitter, sekurang-kurangnya).

Twitter berkata ia “tiada apa-apa untuk dikongsi mengenai perkara ini pada masa ini” sebagai tindak balas kepada The Vergesoalan tentang sama ada ia mempunyai rancangan untuk mengewangkan TweetDeck, dan ia belum mengumumkan tarikh pelancaran rasmi untuk kemas kini TweetDeck. Namun, apabila ia datang, saya mengesyaki ia akan dibilkan sebagai faedah baharu yang hebat untuk pelanggan Blue. (Dan memandangkan betapa rakan sekerja saya menyukai TweetDeck, saya juga mengesyaki mungkin terdapat beberapa pelanggan baharu perkhidmatan itu jika itu berlaku.)We would like to say thanks to the author of this short article for this amazing content

TweetDeck mungkin menjadi ciri Twitter Blue berbayar


Visit our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/