Video Viral Menunjukkan ‘Call Of Duty: Modern Warfare 2’ Tidak Dapat Dibezakan Dengan Realiti

Walaupun sudah lama diketahui bahawa Call of Duty: Modern Warfare 2 akan menggunakan enjin baharu, seperti juga sekuel Warzone, kini kempen itu tiba lebih awal, kami mula melihat dengan tepat rupanya.

Dan ia liar.

Sebuah video tular sedang membuat pusingan Twitter, mempamerkan set misi di Amsterdam. Dan ia sangat terperinci sehingga kelihatan hampir tidak dapat dibezakan daripada realiti, dengan beberapa gurauan ia hampir kelihatan sama lebih baik daripada gambar sebenar, entah bagaimana.

Ada yang menunjukkan bahawa dalam kes ini, misi ini adalah lebih kurang misi “lorong”, di mana anda tidak berada dalam pertempuran besar, tetapi hanya berjalan di laluan yang telah ditetapkan di jalan dengan pertempuran yang minimum. Nampaknya ia direka khusus untuk mempamerkan keupayaan teknologi. Dan keupayaan itu…luas. Saya teringat tentang demo teknologi Unreal Engine 5 Matrix yang merupakan bandar terjana yang kelihatan paling realistik yang pernah saya lihat dalam permainan, dan hanya permulaan yang mungkin (Modern Warfare 2 tidak menggunakan UE5).

Sekiranya terdapat satu kelemahan, realisme watak manusia tidak sepadan dengan realisme persekitaran mereka, dari gerakan mereka hingga penampilan mereka. Mereka tidak dahsyat, tetapi mereka juga tidak hebat. Anda boleh melihat lebih banyak perkara itu dalam video penuh misi:

Ini hanyalah permainan pertama yang dibuat menggunakan enjin baharu ini, dan itu menandakan bahawa tawaran yang lebih besar dan lebih baik akan datang apabila mereka terus memaksimumkan keupayaannya. Walaupun kami berada beberapa tahun dalam generasi konsol baharu ini, kami masih belum mencapai potensi mereka sepenuhnya, dan sudah tentu pada PC di mana perkara seperti 4090 baharu wujud, ia adalah cerita yang berbeza sama sekali dari segi sejauh mana perkara boleh ditolak. Malah permainan seperti Cyberpunk 2077 pada REDengine penuaan CDPR kelihatan sempurna dengan teknologi terkini. Bayangkan apa yang berlaku apabila mereka buat buat permainan seterusnya dalam Unreal Engine 5.

Ini sangat berbeza dengan kemunculan metaverse, di mana titik kontroversi baru-baru ini ialah bagaimana grafik Meta Horizon yang lemah secara khusus, walaupun dengan peningkatan yang dijanjikan akan datang. Lebih banyak permainan video tradisional terus memecut ke hadapan ke hadapan sementara platform seperti VR masih bermain mengejar teknologi dari dua generasi lalu, di luar pengecualian yang jarang berlaku seperti Half Life: Alyx, yang sedikit dan jauh antara.

Video ini telah menjual saya lebih kurang pada kempen Modern Warfare 2, selepas saya melangkau dua yang terakhir. Saya perlu melihat apa lagi permainan ini mampu, saya fikir.

Kemas kini: Sedikit lagi maklumat tentang sebab enjin baharu ini kelihatan begitu baik, dan bagaimana kami boleh menjangkakan permainan Peperangan bukan Moden yang lain akan turut menggunakannya, memandangkan perubahan besar yang datang kepada siri ini.

Satu perkara besar tentang enjin baharu untuk Modern Warfare 2 ini ialah Call of Duty kini berubah untuk menjadikan segala-galanya dibuat pada enjin tunggal yang bersatu dan bukannya versi yang berbeza seperti yang mereka lakukan pada masa lalu.

“Apabila salah satu pasukan memasukkan ciri pemaparan atau audio atau animasi yang sangat hebat,” ketua studio bersama Infinity Ward dan pengarah kreatif Modern Warfare 2 Patrick Kelly berkata pada pratonton pada bulan Jun 2022, “maka kita perlu mempunyai banyak orang melaksanakannya dalam enjin lain, dan kemudian enjin lain lagi.”

Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa semua permainan akan terasa betul-betul sama antara satu sama lain:

“Permainan Black Ops secara sejarah mempunyai rasa yang sedikit berbeza – beberapa hala tuju seni yang berbeza dan perkara seperti itu – berbanding permainan Infinity Ward. Dan saya akan memberitahu anda, dari sudut pandangan saya, dari sudut pandangan kami, kami meraikan dan menerima bahawa kami tidak mahu menggabungkan semuanya menjadi satu.”

Enjin Infinity Ward baharu yang kami lihat sedang beraksi juga menggunakan bahagian enjin daripada studio lain, yang semuanya telah digabungkan ke dalam “enjin super” yang anda lihat di atas. Ideanya ialah mereka menggunakan ciri “terbaik daripada yang terbaik” daripada semua enjin berbeza yang mereka gunakan sebelum ini. Dan ya, ini bermakna permainan lain seperti tajuk Black Ops seterusnya juga sepatutnya kelihatan baik.

Ikut saya di Twitter, Youtube, Facebook dan Instagram. Langgan surat berita pusingan kandungan mingguan percuma saya, Tuhan Berguling.

Angkat novel sci-fi saya Siri Herokiller dan Trilogi Lahir Bumi.We wish to give thanks to the author of this short article for this outstanding content

Video Viral Menunjukkan ‘Call Of Duty: Modern Warfare 2’ Tidak Dapat Dibezakan Dengan Realiti


Check out our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/