Xbox Game Pass kehilangan MLB The Show 21, The Long Dark dan banyak lagi tidak lama lagi

Aplikasi Xbox Game Pass kini telah mengesahkan permainan mana yang akan meninggalkan perkhidmatan pada separuh pertama bulan ini. MLB The Show 21, Gelap Panjang, Hujan di Perbarisan Andadan Laluansemuanya akan keluar daripada Game Pass pada 16 April.

MLB The Show 21

Dengan MLB The Show 22 dilancarkan ke dalam Xbox Game Pass pada 5 April, adalah wajar untuk MLB The Show 21 berhenti daripada perkhidmatan tersebut. Anggaran mengatakan anda akan mengambil masa sekitar 25 jam untuk membuka kunci kesemua 25 daripadanya MLB The Show 21 pencapaian. Untuk membantu anda dalam usaha mencapai 1,000G penuh, pastikan anda mendaftar keluar Maxumilli0nterperinci Panduan MLB The Show 21yang mencadangkan anda mungkin benar-benar boleh menyelesaikan yang ini dalam masa yang lebih singkat daripada keadaan anggaran penyiapan kami.

MLB® The Show™ 21 Xbox One

MLB® The Show™ 21 Xbox One

Miliki saingan anda. Miliki persembahan itu. Selamat datang ke MLB® The Show 21™.

Alami aksi perlawanan dari detik ke detik yang lebih pantas, lebih mendalam dan lebih sengit di atas padang, dengan pelbagai mod permainan untuk semua pemain baru anda dan doktor haiwan berpengalaman yang kembali.

Hujan di Perbarisan Anda

Rain on You Parade Xbox Game Pass

Untuk melengkapkan asas Hujan pada pencapaian Perbarisan Anda, anda perlu memperuntukkan sekitar lapan jam untuk membuka kunci 22 pencapaian permainan. Walau bagaimanapun, jangan biarkan masa penyiapan yang singkat dan pembentangan yang manis menipu anda — Rain on Your Parade boleh menjadi agak sukar di beberapa tempat. Untuk bantuan, berikan Fluke939sangat baik Rain on Your Parade Walkthrough bacaan, yang akan memberi anda beberapa petua tentang cara menyelesaikan perkara yang menjengkelkan itu, tiada kerosakan speedrun pencapaian.

Hujan di Perbarisan Anda

Hujan di Perbarisan Anda

Kembara dunia sebagai awan kadbod comel dan merosakkan hari semua orang! Buka kunci kaedah kerosakan baharu merentas 50 peringkat, setiap satu dengan tetapan dan objektif yang unik. Dapatkan kawan baharu dan bantu mereka juga – ia adalah permainan schadenfreude yang comel!

Gelap Panjang

Gelap Panjang

Bagi mereka yang mencari cabaran dan mempunyai masa lebih kurang 140 jam, The Long Dark adalah penyelesaian yang sangat mencabar — lihat sahaja Pencapaian Long Dark. Walaupun ia adalah permainan survival yang sangat baik, anda akan memerlukan dedikasi yang serius untuk menyelesaikan permainan ini jika anda belum memulakannya, dan dua kemas kini tajuk percuma.

Gelap Panjang

Gelap Panjang

The Long Dark ialah pengalaman penerokaan-survival yang bertimbang rasa yang mencabar pemain solo untuk berfikir sendiri semasa mereka meneroka hutan belantara beku yang luas selepas bencana geomagnet. Tiada zombi — hanya anda, kedinginan, dan semua ancaman yang boleh ditimbulkan oleh Alam Semula Jadi.

Laluan

Laluan

Turut berhenti daripada PC Game Pass pada 16 April ialah Pathway, permainan strategi berasaskan giliran daripada pemaju Robotality. Ini juga kelihatan seperti penyelesaian yang sukar, berdasarkan beberapa nisbah tinggi Pencapaian laluan. Hanya 15 pemain daripada 1,500 yang telah memulakan Pathway telah menyelesaikannya, dengan beberapa daripada mereka memberi kami anggaran penyiapan sekitar 50 jam.

Laluan

Laluan

Membongkar misteri ilmu ghaib yang telah lama dilupakan, serbu makam purba dan tipu musuh anda dalam pertempuran skuad berasaskan giliran!

Turut tercicir daripada Game Pass tidak lama lagi ialah F1 2019, yang meninggalkan Xbox Game Pass dan EA Play pada 18 Aprildan Pengembangan Destiny 2yang meninggalkan PC Game Pass pada 11 April.

Manakah antara ini yang masih perlu anda lengkapkan? Beritahu kami di dalam ulasan!

We want to give thanks to the writer of this write-up for this incredible content

Xbox Game Pass kehilangan MLB The Show 21, The Long Dark dan banyak lagi tidak lama lagi


Check out our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/