Xbox Game Pass menambah Gungrave GORE, Warhammer 40,000: Darktide, Dune: Spice Wars dan banyak lagi pada akhir November – Gematsu

Microsoft mempunyai diumumkan tajuk baru datang ke Xbox Pas Permainan pada akhir November, termasuk Gungrave GORE, Warhammer 40,000: Darktide, Dune: Perang Rempahdan banyak lagi.

Dapatkan butiran di bawah.

■ Tersedia Hari Ini

 • Pentiment (Cloud, Console dan PC) – Tersedia pada hari pertama dengan Game Pass: Lompat ke dunia manuskrip bercahaya dan bermain sebagai Andreas Maler, seorang artis pengembara yang tinggal di Bavaria abad ke-16. Terperangkap dalam pembunuhan dan skandal yang berlaku di bandar Tassing dan tinggalkan kesan anda pada komuniti ini dengan kesan yang akan anda alami sepanjang 25 tahun berikutnya dalam permainan.
 • Somerville (Cloud, Console dan PC) – Tersedia pada hari pertama dengan Game Pass: Selepas malapetaka, anda mesti mencari cara untuk memulihkan keluarga anda semula. Somerville ialah pengembaraan fiksyen sains yang berasaskan kesan intim konflik berskala besar.

■ Akan Datang

17 November

 • Dune: Perang Rempah (Pratonton Permainan) (PC) – A 4X permainan strategi masa nyata daripada pemaju Northgard yang diiktiraf secara kritikal. Berlatarbelakangkan kejayaan Frank Herbert bukit pasir alam semesta, anda mesti memimpin puak anda dan berperang untuk mengawal dan menguasai planet padang pasir Arrakis yang keras. “Kemas Kini Udara & Pasir” juga akan datang pada 17 November, menambah lapisan strategi baharu dengan unit terbang tentera dan bangunan baharu, bersama-sama dengan penambahbaikan secara menyeluruh.
 • Ghostlore (Pratonton Permainan) (PC) – Ghostlore ialah ‘Eastpunk’ tindakan RPG tempat anda melawan raksasa dari cerita rakyat Asia Tenggara. Diinspirasikan oleh klasik abadi RPG aksi seperti Diablo II dan Titan Pencarian, Ghostlore menawarkan sistem penyesuaian item dan watak terperinci, peta yang dijana mengikut prosedur, dan estetika retro 90-an yang asli.
 • LAPIN (Cloud, Console dan PC) – Tersedia pada hari pertama dengan Game Pass: LAPIN ialah 2D permainan platformer menampilkan sekumpulan penjelajah arnab yang berani. Lima ekor arnab pernah tinggal di bawah taman, tetapi pembinaan memaksa mereka meninggalkan lubang kesayangan mereka. Pemain perlu membantu Liebe dan rakannya meneroka dunia dengan kawalan yang tepat. Bertemu rakan baharu, ingat peristiwa lalu dan teruskan ke penghujung pengembaraan!
 • NORCO (Cloud dan Console) – Gothic Selatan yang memenangi anugerah tunjuk-dan-klik naratif permainan pengembaraan NORCO akan datang ke Game Pass tidak lama lagi, Xbox Onedan Xbox Series X|S. Abang awak Blake telah hilang selepas kematian ibu awak. Dengan harapan untuk menemuinya, anda mesti mengikuti android keselamatan buruan melalui kilang penapisan, pusat membeli-belah jalur dan parit saliran di pinggir bandar New Orleans.

22 November

 • Gungrave GORE (Cloud, Console dan PC) – Tersedia pada hari pertama dengan Game Pass: Menembak orang ketiga yang bergaya memenuhi seni mempertahankan diri jarak dekat, mencipta aksi mengalir lancar sambil anda menghancurkan musuh anda dalam balet peluru yang berdarah. Gunakan pistol Cerberus peluru tanpa had anda dan keranda EVO anda yang boleh diubah suai untuk melancarkan kombo yang dahsyat dalam mengejar kerosakan dan gaya maksimum.

29 November

 • Pemberontakan: Ribut pasir (Cloud and Console) – Pertempuran dalam persekitaran yang dilanda perang konflik kontemporari melalui siri yang sengit koperasi dan pemain-lawan-pemain berbilang pemain mod. Rasai setiap peluru dan takuti setiap kesan dalam pertempuran jarak dekat yang sengit semasa pasukan anda berjuang ke arah kemenangan.
 • Kisah Bola Sepak (Cloud, Console dan PC) – Tersedia pada hari pertama dengan Game Pass: Kisah Bola Sepak ialah RPG pengembaraan yang dipacu fizik, di mana setiap masalah boleh diselesaikan dengan bola ajaib anda yang boleh dipercayai. Sepanjang perjalanan, anda perlu menghadapi penjahat terbaik dalam 1v1s, bersaing dalam pelbagai sukan (dengan bola sepak anda, sudah tentu) dan menyelesaikan teka-teki dengan otak dan bola anda!
 • Warhammer 40,000: Darktide (PC) – Tersedia pada hari pertama dengan PC Game Pass: Ambil kembali bandar Tertium daripada gerombolan musuh yang dahagakan darah dalam aksi yang sengit dan kejam ini penembak. Warhammer 40,000: Darktide ialah pengalaman tertumpu koperasi baharu daripada pasukan pemenang anugerah di belakang Vermintide siri. Apabila Tertium jatuh, Penolakan Akan Naik.

■ Sekiranya Anda Terlepas

Boleh didapati sekarang

 • Vampire Terselamat (Awan) – Lompat terus ke dalam aksi, potong beribu-ribu makhluk malam, dan teruskan hidup sehingga subuh! Gothic-seram dunia Vampire Terselamat akan melemparkan gerombolan raksasa yang tidak henti-henti kepada anda: buat pilihan yang tepat, atau bergantung pada kemahiran dan senjata kegemaran anda untuk menghidupkan arus dan bola salji dengan cepat menentang musuh anda.

■ Kemas Kini Kandungan / Permainan Boleh Muat Turun

Boleh didapati sekarang

 • The Elder Scrolls Online: Firesong – Akhiri kisah Legacy of the Bretons selama setahun di The Elder Scrolls Online: Firesong, tersedia mulai hari ini untuk konsol Xbox. Temui zon baharu, pulau Galen yang misteri dan jalan cerita yang menyelami kehidupan dan pengetahuan druid Systres yang memanggil Galen sebagai rumah. Selain itu, ahli Game Pass boleh menjimatkan sehingga 10% daripada pembelian Crowns mereka untuk digunakan ke arah kandungan yang boleh dimuat turun “Firesong”!

17 November

 • The Elder Scrolls Dalam Talian: Dark Heart of Skyrim Celebration (sehingga 29 November) – Kumpulkan keberanian anda dan kembali ke pergunungan Skyrim Barat yang diliputi salji untuk mendapatkan ganjaran yang luar biasa semasa The Elder Scrolls Dalam TalianAcara dalam permainan Dark Heart of Skyrim Celebration, bermula 17 November pukul 10 pagi ET dan berlangsung sehingga 29 November pukul 10 pagi ET. Ketahui lebih lanjut di sini!

22 November

 • Mati di siang hari: Dipalsukan dalam Kabut – Maka bermulalah zaman Kabus, dan zaman Kabus yang dipalsukan di dalamnya. Ahli Pas Permainan boleh menjimatkan 10 peratus diskaun Mati di siang hariBab “Dipalsukan Dalam Kabut”, menampilkan Pembunuh baharu. The Knight, Survivor baharu, Vittorio Toscano, serta Peta percuma baharu, The Shattered Square.

■ Manfaat Utama Pas Permainan Xbox

15 November

 • MultiVersus: MVP Pack Drop 2 – Yang MultiVersus MVP Pack ialah himpunan dalam permainan percuma yang tersedia untuk ahli Xbox Game Pass Ultimate. Setiap titisan, nikmati varian epik baharu, kesan deringan epik dan sepanduk yang jarang berlaku kepada kami! Kandungan Perk ini memerlukan MultiVersus untuk menggunakan.

■ Kawalan Sentuhan Xbox Ditambah pada 15 Lagi Permainan

Ahli utama, 15 lagi permainan tersedia sekarang dengan kawalan sentuh melalui Xbox Cloud Gaming termasuk Pentiment pada hari pertama! Lompat ke permainan ini di xbox.com/play melalui penyemak imbas, apl Xbox Game Pass untuk Android atau apl Xbox untuk PC – tiada pengawal diperlukan!

■ Bertolak pada 30 November

Permainan berikut akan meninggalkan pustaka Game Pass tidak lama lagi. Pastikan anda kembali masuk untuk menyelesaikan sebarang masalah yang longgar, atau anda juga boleh menggunakan diskaun keahlian anda jadi jimat sehingga 20% untuk menyimpannya dalam pustaka anda.

 • Archvale (Cloud, Console dan PC)
 • Simulator Deeeer (Cloud, Console dan PC)
 • Fantasi terakhir XIII-2 (Konsol dan PC)
 • Pengimbas Minda (Cloud, Console dan PC)
 • Cangkang Mortal (Cloud, Console dan PC)
 • Simulator Perdagangan Organ Panglima Perang Angkasa (Cloud, Console dan PC)
 • Undungeon (Cloud, Console dan PC)
 • Warhammer 40,000: Battlesector (Cloud, Console dan PC)

We would like to give thanks to the author of this post for this awesome content

Xbox Game Pass menambah Gungrave GORE, Warhammer 40,000: Darktide, Dune: Spice Wars dan banyak lagi pada akhir November – Gematsu


Visit our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/